Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Момичета и аз мислех като вас,но просто ми беше омръзнало от калпави майстори и само дето я обръщат и се чупи повече.Купих си нова с 5 г гаранция и вече я ползвам 6 година.Ами вече съм решила да не слугувам на техника,купвам ново и това е .Микровълновата пък старата не загряваше еднакво и като имаше на промоция в Кауфланд взех нова,с електроника но съм мн доволна.
Одеве ни удави тук от дъжд,днес ден за плетки и спане.

# 361
  • София
Привет момичета от близо и далеч! Hug
МАРИЯ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ВЪВ ВАШАТА КЪЩА! ДА ВИ Е ЗДРАВА РОЖДЕНИЧКАТА! ЖЕЛАЯ Й ПРЕКРАСНО БЪДЕЩЕ. ТОВА УМНО МОМИЧЕ ГО ЗАСЛУЖАВА!НАЗДРАВЕ.
Снощи си сипах един Бейлис с лед и полях Етиката. Днес ми нанесоха в книжката последната бележка от втори курс. Пак ще си сипя Бейлис Wink
ЛЕЙДИ, с изпитите приключих. От девет изпита сборът е 54.  Mr. Green
ПИСЕНЦЕ, няма да ме изненадаш, ако кажеш, че започваш да тренираш кану каяк след тези поройни дъждове. Joy
Вие се жалвате от пералните, а мен ме изостави пекарната. Един приятел я взе, смени й някакъв ремък и сега е като чисто нова. Бях я отписала.
МА КО и аз ползвам една "микровълнена" печка, както казва една от внучките вече 100 години Mr. Green
Оооо СМЪРФИЕТКА, споко сигурно може да е още по-сложно и още по-трудно. Запаси се с търпение.
ВАЛЕНЦЕ, запаси се и ти с търпение. Мисли си колко хубаво ще е после Wink
Внучките ме чакат да редим пъзел.

# 362
  • при късмета
Ето вратата
Скрит текст:

лайсните утре

# 363
Добро утро!
Ма ко, признавам си, че не очаквах толкова добре един "тапет" да се върже с плочковата концепция в банята. Много ми харесва. Много.

# 364
  • при късмета
Добро утро!
Ние днес сме на градски плаж с шефа, че и без друго докато баща му се върне следобед няма какво да правим.

Мария, и аз не очаквах. Плана беше вратата да се изшлайфа и боядиса и от двете страни. Мъжа ми отдавна се е хванал за тези тапети, заради един горски пейзаж, за коридора и винаги като влезем в този магазин, ги оглежда. Това и един водопад, който също ни се връзваше цветово, бяха нови и не ги бяхме виждали преди това. Решихме да е този, защото другия пак е красив, но доста по-тъмен, а това оптично дава много пространство. Снимахме и двата, снимахме и вратата, направихме как ще изглеждат и решихме да е тапет. Не, че вратата и отвътре не е боядисана, но не съм я лакирана

# 365
Добро утро!
Мако ПРЕКРАСНО е станало!!!! Резултата си заслужава "робуването"!
Фло заслужила си си бейлиса! И ти ми "намирисваш" на златен медал Gift Heart
Смърфи съчувствам ти, че всеки път като се приберем половината от времето изкарваме по институции....
Вале стискай зъби и повтаряй "ОМММММ"! Ще премине и това Kissing Heart
Когато се роди Кратун си купих хубава, модерена пералня за времето си, че гледах и баба ми. Обаче при нас напрежението беше много ниско, с много токови удари - то не бяха подписки, протести, телевизии. Резултата нулев. С този ток всички ел. уреди направо се скапваха. Пералнята сдаде багажа, виках техник, той ме държа две седмици без пералня, платих куп части и накрая пак не тръгна.....От тогава купувам оптимален вариант ел. уреди - гледам що-годе добра тех. характеристика и ниска цена, че като се скапи направо да подменям с ново.... абе както се казва - до късмета си е Laughing
Все още нямам дата за операция и все по окончателно е решението да не се прибираме до Бг. На практика ние нямаме при кого да се приберем LaughingLaughingLaughing Единствената причина е личната карта на Кратун, но така или иначе ще плащаме глоба, без значение дали сега или догодина ще я извадим.

# 366
Лейди, спокойно. Имате време. Миналия месец се редих със сина за издаване на паспорт. Пред мен бяха две циганки. Майка и дъщеря. Искаха да им се издаде лична карта на щерката, че щяла скоро да се омъжва. Навършени 17 години според акта за раждане, но си карала без личка карта до сега. Та, успокой го на Кратун, че ако работата не е на зор, може да отлага доста.

# 367
  • при късмета
Сдобих се с нова пералня, даже е със сушилня. И между другото със съдомиалня

# 368
  • София
Оооо, МА КО, много си слушала, щом толкова подаръци си получила. Честити да са ти новите придобивки. Много дълго да ти служат безаварийно.

# 369
  • гр.Варна
Добро утро. Честити празници на патерици на всички.
Лейди по важно е здравето и да мине всичко наред пък БГ няма да избяга, чакаме те.
Ма ко вратата на банята е шедьовър направо, браво на вас.
Фло е нашата отличничка. Браво и на теб.
Исках да напиша много неща, ама ето времето пак ме притиска. Щерката се прибра за лятото, и не мога да и се на радвам Heart Eyes Синът пък все е навън някъде, а кучетата на мен чакат.
Хуквам на разходка, че ще съборят къщата

# 370
Ма ко, само да си се оплакала от ТМ! Честити помагачи!

# 371
  • при късмета
Стана добър ден, вместо добро утро!
Ма ко, само да си се оплакала от ТМ! Честити помагачи!
Предишната пералня, поради специфичността на отварянето (беше ѝ счупена дръжката и се чупеше всяка следваща и я отварях с нещо остро) беше изцяло моя грижа. Обаче за тази му казах, че и той ще се оправя Joy
Както и предполагах, трябва курсове да карам, че да пускам правилните програми, а инструкциите са като "Война и мир". Абе като индианец съм, вчера трима човека четохме, че да пуснем една пералня Joy Изясни ми се де, ама още ще ви стои, като настолно четиво.
Днес е ред на съдомиялнята, че довечера ще я връзват, вчера нямаше време. Цял ден, трябва против навиците си да оставям мивката пълна
Иначе за днес имам и още една задача, да измисля какво да готвя и да го сготвя. Дайте идеи, че се изчерпах

# 372
  • гр.Варна
Ма ко ако знаеш колко години инатото ми същество се противеше на купуването на съдомиялна.ММ накрая купи ,монтира и ей ме на ,4 години по късно даже не мога да се представя ежедневието без нея.Трупай сега в мивката ,че да видиш къв кеф е после. bouquet За готвенето давам идея за таратор и мусака. hahahaТова ми се яде на мен ,затова.

# 373
Ма ко, преди повече от 30 и кусур години сме канени на гости на много близки приятели на нашите по повод покупката им на нова пералня. В ония години това си беше лукс. Та, домакинът(техничар човек) ни показва на всички колко модерно и лесно се отваря пералнята. Съответно аз изявявам желание да пробвам и без да дочакам отговор счупих дръжката на новата придобивка, вместо да я отворя.

Обядвахме пица с блат от тиквички, а за децата спагети болонезе.

# 374
  • при късмета
Преди 3 дни бяхме на спагети, а преди 2 на мусака и таратор. Май към някаква супа клоня, да видя шефа какво ще реши, пилешка или топчета.
Тиквички не близва, освен сурови.

Мъжа ми мие чинии, ако аз не мога по някаква причина, обичайно аз ги подхващам. Но той е инициатора за съдомиялната, от доста време се е навил. И на печката е вдигнал мерника да я сменяме. Работи си безотказно и това, което е на ток, но ламарините от вътре на фурната са изгорели до степен да има дупчици по тях. А аз тази едва я намерих с толкова голяма фурна, в някакъв забутан магазин, чак в Кремиковци.
Иначе дръжката но моята пералня майка я счупи. Не изчакала да развакумира, не се отворило и тя напънала. Втора пералня пуснах преди малко, специализирам се Joy

Общи условия

Активация на акаунт