Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 240
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Супер е било, Лейди! Завидях. Имахте ли за придружител гадже или не? Благодаря за снимките!

# 391
  • София
Еха, страхотни снимки, Лейди, благодаря!

Ма ко, честито за наградата! Ти пускаш ли тото?

У нас майсторите работят, вече цялата къща е облепена, сега следва мазането. Доста работа си е, те са само двама, но работят както трябва.

# 392
Ма ко честита награда,късметлийка си ти.
Калинка красиви снимки,честити придобивки и на вас.
Смърфи тук се заоблачи,но вътре си е топло .
Вале двама ама качествени работници са,ще свършат само времето да е хубаво.
Свърши ми касетата на принтера,поне така ми изписва ,та рових за касета.Намерих,отидох и купих,уж става за моя модел,НО като я сложих -не става...иска поне още 1-2 мм или разликата е от едната страна  .Та утре ще го нося и дано има ,та да си го ползвам.Е сложих и старата ,защото ми е за първи път да я подменям и вадя,та аз да не я слагам както трябва-не,старата си влезе и дори разпечатах лист с нея,тоя път не даде че е свършила дори.Thinking
Купих зеленчуци и напълних чушки,та това ще е вечерята.А за утре взех зелка ,та тия дни е готово менюто хихи.

# 393
Писе, смятам да се командировам на трапезата ви....

# 394
  • при късмета
Ма ко - отново страхотна придобивка! Честито! И вече да не се оплакваш от домакинската работа, че виж какви помощници си имаш.
Вярно е, вече "гък" не мога да кажа Joy

Ма ко, честито за наградата! Ти пускаш ли тото?
Пускам, ама там далеч нямам такъв късмет.
Още малко и ще свършат майсторите, а ти ще си отдъхнеш. Важното е, че го правят както трябва.

Калинче, много ми е интересно както винаги. Не разбирам нито от овце, нито от кози или бикове, но конете са повече от прекрасни. И от коне не разбирам, но тези са много красиви

Писе, тонер касетите са по модели на принтера. Аз процедирам, като свалям старата и направо с нея в магазина, че моя принтер е НР и има едни цифри на тонер касетите, трябва да съвпадат напълно, а видовете са страшно много. Ако спешно ти трябва принтера, намокри тонер касетата, остави я на салфетка за малко и пак я сложи, печати още малко

Цял ден мятам крачоли по улиците и сготвих набързо пиле на грил. Мъжа ми ще вземе шефа довечера, аз вдигам краци

# 395
Мария добре си дошла,гости не ме плашат.
Ма ко намерих касета,същото направих и аз.
Скрит текст:
Ама сега да се посмеете малко с мен.Извадих касетата и по телефона питах -има  за тоя модел.Взех я аз,ама поседях в двора да се порадвам на китките и на приятното време,подухва и беше супер.Качих се и ще я слагам,да ама не става.Еднакви по размер,но не иска да щракне.Сложих старата,влезе и щракна без да я напъвам.А принтера е евтин и пластмаса,не смея новата да я напъвам .Старата  дори пробвах и разпечатах един лист,сега не свети, че е свършила....Обадих се по телефона да кажа ,че не става тая касета и се разбрахме утре да нося  принтера и да видим аз ли нещо не правя както трябва или не става касетата.Разрових се през това време в интернет ,чак и клипче имаше как се прави смяната.Извадих цялото нещо,сложих касетата и си разпечатах схеми за плетки.Хайде пак се обадих  да не ме чакат утре и така.Успях да преборя техниката.
А сега чакам да завали и полее градинката ми.

# 396
Добро утро!
Писе хич и не ти се смея! Аз също търся клипчета за уж навид лесни технически неща. У дома поне с принтера се занимава мм. Никога не съм сменяла касети.
Изложението е страхотно, а казват, че последния 3-ти ден е най-атрактивен - тогава представяли само победителите от различните браншове, много концерти, атракции, но това ще е за догодина Laughing Те не само животните, техниката и т.н. са интересни, но и хората които участват и посещават - коренно различни са от туристите на слънчака LaughingLaughingLaughing Буквално попадаш в друга Англия. Мириса на пари е осезаем. Определения като "селянин", "кравар", "овчар"... не са срамни, а са гордост и ги носят милионери LaughingLaughingLaughing Фермерите са богати хора и то с традиции.
Смърфи небето си беше супер за цял ден на открито Laughing Това е един от 16534287 вида дъжд тук - усещаш че вали, но не се мокриш LaughingLaughingLaughing за разлика от друг вид, дето не усещаш че вали, а си прогизнал LaughingLaughingLaughing Ако ти е интересно разгледай официалната страница, пък може някоя година да го планирате.
https://greatyorkshireshow.co.uk/

# 397
Помните ли ме ?

Работя, уча цяла година бях в 7 клас , всичко приключи добре Да почерпя момчето ми е прието на 1 желание

# 398
Честито, Джейми! И моята щерка е приета на първо желание, но иска да се мести в желание номер 4. Нямам думи....

# 399
Добро утро!
Джейми браво на теб Kissing Heart Успех на момчето ти в новото училище!
Мария момче ли е замесено, или приятелки? Оф... много трудна възраст...

# 400
Добър ви ден.
Лейди, замесени са ......не момче. Двете близки приятелки(моята щерка и нейната приятелка) са приети в един клас, но една голяма част от сегашната компания е друга специалност.
Вчера вечерта се кротнаха и двете. Е, щерката пак ми обясни, че ако не ИМ хареса се местят и двете, но се надявам драмата да е към своя край. Отделно не харесвали другите деца от новия клас, защото идвали от едно друго училище, а от тяхното са били само 4-5 деца. Идеше ми да ошамаря щерката и приятелката ѝ.....

# 401
Ей опасни са тия пубери...
Мария вярвам, че ще успееш дипломатично да вкараш в правия път щерката Kissing Heart На моменти ми писва да се правя на маймуна, ама не става да го оставя и моя да се води по всички пуберски акъли....

# 402
На моменти ми писва да се правя на маймуна, ама не става да го оставя и моя да се води по всички пуберски акъли....
Съвсем сериозно си ги нарекох овци нашите героини.... И хич не ми е смешно. Дано да има светлина в тунела.

Добро утро!

# 403
Добър ден момичета.
Честит празник на Фло-бъди все така позитивна,усмихната и добра.
Черпя ви виртуално от нейно име ,че няма нет,НО има обхват и се чухме преди малко.
Скрит текст:

# 404
Ау, Писе, много си лоша! Сега как да устискам още час преди обяда?
Фло, машинке, да си жива и здрава! Да радваш твоите близки (млади и стари) още дълги години! Да тормозиш твоите пациенти  (за доброто им) още дълги години! Да засрамваш твоите състуденти  и да си им пример! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт