Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • при късмета
Да си жива и здрава, Фло, както винаги усмихната и успешна!

Каличе, Мария, не тормозете тийновете, период е, ще мине. След не много време, ще си сменим репликите JoyJoy
Джейми, браво на детето, а на теб ти е време за почивка, че тази година много ти се скъси

Ние пак сме се развихрили у нас. Мъжа ми е хванал бормашината и дупчим наред. Слагаме един рафт над пералнята и на шефа в стаята има 2 картини за окачване, че дава зор и чака над месец. С две думи, пак се забавляваме

# 406
Ма ко, искам и аз такова забавление у дома, ама не ме огрява.

# 407
Честито на гимназистите! Успешно средно образование! Hands Clap

Мария, дано й минат мераците на щерката и се успокоят нещата!

Фло, Честита да си! Все така енергична и бойна мадама! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ма ко, важното е да напредват нещата, а нас ни чакат два апартамента - един от нулата, а другият за пълен ремонт... Не ми се мисли как ще се оправяме от разстояние!

Тази година хич не ми се ходи на плаж, нали бяхме в Гърция, та нашенския хич й не съм го видяла.

# 408
  • София
Фло, честита да си! Здрава и все така пълна с енергия!

У наше село днес имаме събор. Времето не е хубаво, та преместих програмата вътре в училището. Но захарен памук хапнахме де.

# 409
  • гр.Варна
Айде пак не видялата Пламена да честити на патерици РД на Фло. Много здраве и късмет, защото онези на Титаник са имали пари, но са нямали късмет. Heart EyesВсе така усмихната и лъчезарна още 100 години. Аз днес чакам гости от София, после в четвъртък други софиянци, а в събота сутринта тръгваме за Копривщица. Четиримата плюс едно от кучетата. :sunglasses
Ма ко да вземеш да минеш през нас да направиш ремонта на детска, че само отлагаме с ММ. Щеше да е пролетта, после лятото, а сега уж за октомври Joyа тийна ни се ципи само.
Мария ще се успокоят децата като почне учебната година. И моя така ме беше побъркал преди 8 клас, а сега не дава и да се продума за друг клас или не дай си боже друго училище. Ще си намерят средата и бързо ще забравят другите Smiley

# 410
Добро утро!
Фло да си честита!!! Много здраве и късмет! Рядко се срещат толкова усмихнати, благородни, целеустремени и работливи хора

# 411
  • Бургас
Прибрахме се на 14 в 4 ч.сутринта.Полетът беше нощен и много тежък за Криста.Трябваше да освободим къщата в 11 на обяд,да върнем колите следобяд и да летим в 12ч вечерта.Цял ден изкарахме на летището и детето каталяса.Сега оправям багажи.
Ще ви изчета и пак ще пиша.Дано всичко да е наред!

# 412
  • при късмета
Добро утро!

Славе, добре сте си дошли

Приключих със задачите и при мен скука. Ще се разходим днес на някъде, че и от времето ми омръзна вкъщи

# 413
И от мен Добър ден....вече.
Славе, пусни малко снимки.

# 414
Да се запиша и аз. Миналата седмица бях на работа, а Гого на градина. Снощи баща му го доведе с чревен вирус. Сега сме по принуда вкъщи- аз пия кафе и ровя из нета, а той лежи и гледа детски филмчета. И се лекуваме. Та днес почивка.

# 415
Добър ден момичета!
При нас продължават жегите Smiley В 20ч термометъра показваше 29гр....... Отивам да се излежавам в градината на сянка.

# 416
Привет от мен..
Славе поне няма да си на жега сега,че и тук хладно.А това много кофти с организацията....Много време сте чакали до полета.
Ма ко свърши ти ремонта,полага ти се разходка.
Аз почвам консервния комбинат-кайсии и краставички,днес и до село отскочихме.Вадихме лука,доволна съм ,но е валяло доста та го изравяхме хаха.
Калинка дръж си жегата там,така ми харесва като е хладно.

# 417
Писе, и аз консерви правих, ама в минималистични количества. Цели 16 буркана компот от кайсии (само за ММ и по негова инициатива), и 5 бурканчета сладко. То ми е за десерти.

# 418
Аз почвам консервния комбинат
И у дома е консервена фабрика.До тук над 50 компота (ягоди и малини ) , вече им загубих броя, над 20 сладко пак от ягоди и малини .15 броя кетчуп и над 20 шишета доматен сок. Фризера вече е пълен, а още пипер и патладжан не съм брала. За утре имам още кофа домати,  отпуската е в началото и работата в къщи и тя.
Децата мързелуват, аз имам още един изпит и трябва в най - кратки срокове и него да взема.

# 419
Охо Джей ти ме биеш.Аз мислех ,че имам буркани хаха.
Мария утре може и сладко да пробвам,че останаха кайсии.

Общи условия

Активация на акаунт