Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Докато има плодове ще правя компоти, дребния се научи едва тази зима да пие домашен сок, той и кетчуп прояде въпреки съмненията си ( пресипвах го в едно шише от купен ). Сега  започва да зрее и къпината и от нея ще направя,  акои сладоледа ми прояде грешка няма да има. Ползвам крем оле за 3 минути, в купата на робота и на втората добавям замразени плодове, казва  не и дотам .

# 421
Добро утро!
С тези консервни занимавки ще докарате есента бре SmileySmileySmiley Шегувам се разбира се Kissing Heart Каквото е дала природата трябва да се усвои.
При нас е последния пълен учебен ден /утре са до 12ч./ и започва ваканцията... С това хубаво време започна да ми писва от скара Laughing
Писе отзвуча ли алергията?

# 422
  • при късмета
Добре, че компоти и сладко вече не правя. Краставички и лютеница, това ми е зимнината. тази година даже сок от бъз не слагах, че имам още. Ей сега домъкнахме краставички с шефа от магазина, че искат пица за довечера и той ме пита защо купуваме, като си имаме. Миналата година сложих двойна доза от по-миналата и пак не стигнаха.

Чакам пак техник от Виваком да вземе да смени този рутер най-после, че ми писнаха. Въпреки компенсацията за миналия месец по жалбата, днес пак на ново, същия проблем. Ще го метна от балкона като свърши, че до друг от великата компания не мога да се докопам

# 423
Привет ви ,за сега свърших с консервите.
Днес сутринта донесоха краставичките ,мм отиде на пазар и кафе.Аз на спокойствие си оправих бурканите.Той взе да ги стерилизира,а аз ми щукна с останалите кайсии да направя сладко.На два пъти в кукъра и до като си вряха спокойно,а аз режех втората доза се оказа че е изкипяло ...Падна едно чистене,че лепи.Обаче пък стана много вкусно,Мария ти си виновна.
Калинка не знам,рядко излизам,ама и все съм с къс ръкав и на бързо.Обаче спрях хапчетата,излекувах мм с тях хахаха, че го сряза кръста.Честита ваканция .
Ма ко ще сравняваме на кой са по -хубави краставичките.
А днес  имах изненада-поръчка то Смърфи .Изненада ме приятно,Благодаря ти Смърфи.Kissing Heart

# 424
Е, Писе, аз правя ню-ню количество сладко и никога не е изтичало.
Ето, днес се отчитам с 4 броя бурканчета пак от същото сладко.

# 425
Ама аз съм си виновна Мария,то просто на тая програма ври достааа силно.Ама аз като видях ,че намаля и едва ври, го оставих и рязах втората доза на парченца.Излезнаха  7 бурканчета по 400-500 гр.Стигат ни.

# 426
О, аз дори не режа плодовете.
Добро утро!
Ако има празнуващи- да дойдат да почерпят!

# 427
  • при късмета
Добро утро!
Ако има празнуващи- да дойдат да почерпят!

Други не знам дали има, това е от мен, 11та годишнина имаме днес от сватбата
На мъжа ми понеже вечно му е трудно да помни дати, вчера ми се прибра с букет Joy Пак добре, че не е забравил, защото нямаше да е за първи път. А аз дето толкова съм дуднала и аз съм го правила Joy

# 428
Додро утро!
Мако да сте живи и здрави и все така задружни Kissing Heart
При нас най-накрая прикапа дъжд Laughing за 15мин, не намокри дори асвалта, но поне разхлади.

# 429
Eх, Ма ко, до преди минути мислех, че днес е Илинден.... Объркала съм се, както и ТМ. Но, на вас честито! Да сте здрави, да се обичате и подкрепяте!

# 430
Честита ви годишнина!Довечера ще се почерпем за ваше здраве Ма ко.Твоя поне букет ти носи,моя прави понякога изненади,ама явно са такива мъжете.
Днес съм уморена,котката е направила беля и ще се наложи да чистя основно и сменям килим.... Обича да спи на масата и е бутнала каната,та килима е мокър.Иначе мисля да си долепя гоблена и да мързелувам.
Приятни почивни дни ви желая.

# 431
Добро утро от бургаския плаж!

Ма ко - цял живот да се обичате, уважавате и подкрепяте! Честита годишнина!
Нашата редовно я забравяме - един път аз, друг път той... Ама и да се сетим, нарочваме нещо, че е за годишнината и готово!

Мария - тъкмо се чудих какво празничуваме днес...

Писе - поне е лято и ще може да минете без килим и като го изпереш, ще изсъхне бързо!

Калинка, кога е ваканцията на Кратун? Решихте ли какво и къде?

Ще се прибирам за Киев с чартърен полет от Бургас. Билет уж имам тоест купен, ама още не бил издаден... Украинска му работа! Да видим ще литна ли изобщо...

# 432
Смърфи, дали дойде вече края на ваканцията ви?

# 433
Още 10 дни, но после ще идвам пак, но тогава заедно с мм.

# 434
  • гр.Варна
 cookда ви почерпя скромно за РД на синчето.Днес стана на 16. #Crazy Все едно вчера беше бебе.Чувствам се стара  Shocked Rolling Eyes
Сори, че нямам нещо по така да кача за почерпка ама на компа от работа - толкова.

Общи условия

Активация на акаунт