Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Плами, да ви е жив и здрав! Весел празник! И....спокойни старини ти пожелавам!

# 436
Честот празник  на мако, на момчето  на Плами  и на тези които пропуснах през изминалите дни .

# 437
  • гр.Варна
Плами, да ви е жив и здрав! Весел празник! И....спокойни старини ти пожелавам!
Joy Joy стара адреналинка съм аз. bowuu

# 438
 Плами, стара адреналинка повече ми харесва, от само "стара"!

# 439
Жив и здрав да е юнакът, Плами! Голямо момче е вече! BalloonBirthdayTada

# 440
Плами жив и здрав да е рожденика.А ти помъдряваш,като дойдат внуците тогава може да мислиш че си стара.Stuck Out Tongue Winking Eye
Смърфи лек полет.
А килима да не казвам какъв е ,кучето където видеше конче -от старите килими с вълна е ,го гризеше.Та ще заминава в контейнера.
А днес да се оплача какво ми се случи.Сутринта като станахме всекидневната пълна с мухи ,накичени по щорите като коледна елха играчки.....Това във всекидневната,а има врата и кухня.От къде са влезли и кога -не знам,та днес падна гонене на мухи и трепане.Явно от контейнерите срещу нас  и  са влязли вътре.Оня ден имаше нещо текло,ама яд ме е че не ги дезинфикцират.Rage
Е не сега пак муха ми мина пред лаптопа,а затворих прозореца ,който е  с мрежа.....

# 441
Добра вечер!
Плами живо и здраво да е момчето ти Kissing Heart
На Кратун днес беше последния учебен ден Laughing Ваканция здравей! За първа година няма рапорт Rage Друг път дават хартиен рапорт за края на годината в ръцете на ученика, пращат по едно копие на имейлите на мен и мм, както и хартиено копие по пощата.... Сега съм в чуденка защо няма нищо. Иначе са ми изпратили програмата за първия срок, ваканциите за цялата година, както и напомняне, че от догодина сменя цвета на пуловера от униформата /по цвета им ги разбираш в кой клас са.../ Абе луда работа...
Ваканцията ще се джиткаме из кралството - аз съм член /че и членски внос си плащам редовно Laughing / на natianal trust - грубо казано е нещо като нашите "100 туристически обекта". В списъка им има над 500 обекта - аз като една членка Laughing ползвам безплатни паркинги и влизаме на много от местата без такси, а в малки случаи с големи отбиви от цената. Това е ценно, защото тук безплатни паркинги няма Laughing, а пък входните такси започват от 30 кинта на калпак до....

# 442
Честито на Кратун! Лейди, идеален ви е планът! Не се оплаквай.
Добро утро!
Има ли празнуващи?

# 443
  • при късмета
Добро утро!
Плами, да ви е жив и здрав!
Калинче, плана ти звучи интересно и ние обичаме да обикаляме. При вас поне има много замъци, чакаме снимки. Обаче входните такси ме стреснаха, за паркинг да няма безплатен не ме учудва толкова. А на мен на някои обекти ми се вижда висока входната такса, особено нови и частни.
Писе, със сигурност твоите краставички ще са по-хубави. Има малка разлика м/у тези с фикса и традиционните, но аз ако не беше фикса изобщо нямаше да слагам.
А за мухите, виж да не са се развъдили в някоя саксия, че и у нас е ставал този номер.
Смърфи, ще стискаме палци за полета, ама като се върнете да се завъртите малко повече насам, че да се видим
Мария, Джейми Hug
Щяхме днес да мръднем до Рилския манастир, но остава за другата седмица. Утре ще идем на пикник и риба на някой язовир, че вече дават зор, а за преспиване не става

# 444
Ма ко, като отидете на Рилския манастир, задължително да си купите от мекиците над манастира.

# 445
  • при късмета
Мерси, Мария, шефа много обича

# 446
Добро утро!
Днес мекици има и при мен LaughingLaughingLaughing
Няма какво да ви учудват цените тук - стандарта си е супер висок. За Йоркша шоу билетите също са по 30 кинта на калпак за ден - реално погледнато 120 които дадохме за деня се равняват на храната ни за 2 седмици LaughingLaughingLaughing То и за това хората с ниски възможности търсят почивки в страни с нисък стандарт. В Сицилия най-висока такса за вход ако не се лъжа беше 20 евра и то само на едно място... Иначе не се оплаквам - лятото в Англия е прекрасно за мен, че няма задушаващи жеги. Басейни има много, а и много места за хойкане до които сме искали да идем, но все не достига времето, а пък разстоянията са огромни. Хубавото е, че има различни възможности да се отбива от цените - примерно като с моето членство. Плащам си всеки месец по 10 кинта, но пък си ги избивам с посещение на 2 обекта Laughing За тези пари ми изпращат годишно илюстриран алманах с всички обекти, както и постоянно изпращат мейли, ако някъде има някакво събитие. Добре е организирано.
Мако и вашия план звучи страхотно! Пожелавам приятно и пътуване и хубаво време!

# 447
Привет  ви.
Ако има празнуващи днес,да са живи и здрави и да почерпят.
Калинка дооооста завишени такси при вас ... Тук при  нас също почнаха да ги завишават,ама заплати и пенсии-Не.
Оказа се че имам останали краставички от миналата година,ама така е като аз не слизам в избата,правя и мм реди.Да ама понеже са две избите хахах не гледа.Та ако някой закъса зимата за краставички,да знае къде има хаха.
Ма ко ,не влизат от някъде мухите.Аз  имам само орхидеи в стаята.Вчера цял ден си играхме на гоненица,останали бяха снощи още 4-5,като светнахме лампата и изскочиха.Сега има една и ми се върти около лаптопа.....
Свърших си гоблена и тъкмо мислех да поръчвам нов,видях че имам един останал за редене.
Скрит текст:

# 448
Писе красота!

# 449
  • София
Писе, много красиво, браво!
Лейди, хубава ваканция на вас и много интересни места да видите.
Нашето къще е почти готово. Тъкмо преди морето ще я завършат.

Общи условия

Активация на акаунт