Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • при късмета
Добро утро!

Ние все пак вчера бяхме до Стобските пирамиди и Рилски манастир. Нашите приятели, с които щяхме да ходим до някой гьол, извънредно се наложи единия да е на работа. Шефа успя да слънчаса малко на пирамидитие, но като седнахме да обядваме на едно заведение до реката, бързо се оправи. Има поне 10 шапки у нас, категорично отказва да сложи.
Даже още спи, не е спал до толкова късно не знам от кога. А го чакам да се събуди, че да мръднем до докторката. Онзи ден му излязоха едни пъпки, на едно място са, реших, че нещо го е ухапало, намазах го с фенистил и започна да завяхва уж, но от вчера като, че са се възпалили и петното май е по-голямо и не знам от какво е.

# 451
Добро утро!
Мако дано нищо особенно не е с Шефа! Тези шапки....
Аз се чудя каква работа да създавам на Кратун из къщи, че да не скучае Laughing Вчера му свалих огледалото от банята да го изшкури и лакира - направи го перфектно Laughing Днес ще реди баница и ще ходи на карате...

# 452
Ето ме. Обедно време, но имам нужда от кафето на Ма ко.
Лейди, днешната задача повече ми харесва. Баницата си е класила- и за ядене и за правене.
Аз утре заминавам за София, а в сряда- операция. Да ми стискате палци. Едва ли ще мъкна лаптоп, а на телефона нямам нет. Т.е. имам в телефонния план, но съм с телефон с фенече и няма как да стане фокуса.

# 453
  • при късмета
Шефа се оказа с херпес зостер. Даде за мазане и имуностимулант и каза да не се шашкам много, явно съм извадила някоя странна физиономия. Каза, че от прегряване и стрес обичайно се отключва, а той изобщо не е по жегите горкия
Мария, ако имаш нужда от нещо, насреща съм. Ако ми нямаш телефона пиши на лични, да ти го дам.

# 454
Привет ви.
Ма ко вземай има един крем-ацикловир,да не го сърби че е ад.И витамин В комплекс давай.
Мария ще стискаме палци.
Калинка имаш си помагач сега в къщи,кой като теб.
Аз пък рано хукнахме по задачи.Да скубем фасула,после се опаричих,взех рентата и си внесох за хляб .Внасям жито и после с купони си вземам хляб без пари хаха. Та сега дремя и ми се спи,нямам време да сготвя ,та купих готова храна.За вечеря дано събера сили да измисля нещо.Ако ли не една голяма салата.
Успешна седмица ви желая.

# 455
Ех, Ма ко, имах такива съмнение за Шефа, след описаното от теб.
Добре да се дават витамини от Б групата, както е казала Писето. Аз го карах бременна в 7 месец. Трябва да сушиш мястото. Така ще завехне по- бързо.

# 456
  • при късмета
То петното се появи преди 3 дни. Помислих, че го е нахапало нещо и го намазах с фенистил. Даже само веднъж го мазах, защото започна да си завяхва. Вчера обаче явно доста се е претоплил и малко се уголеми,  затова го заведох веднага. Джинджира Алба ми е дала за мазане е биотин за пиене. Смятам да я слушам както винаги

# 457
Мария, стискам палци!
И на Шефа бързо да му минава!

Последна седмица, започнах малко по малко да редя куфара. Ще летя с чартър и ме сюрпрезираха с разрешен багаж 20 кг, а не както си мислех 23 кг. А имам много неща за вземане и май няма да успея. Ще остане нещо и за другия път.

# 458
Смърфи, това, за което няма място в куфара го хапнете и изпийте.

# 459
Добър ден момичета!
Мария стискам палци! Всичко ще е наред!
Мако да мина бързо на Шефа, че в тези горещини хич не е приятно....
Смърфи аз обикновено тежките неща слагам в ръчния багаж/ако са разрешени де/ Laughing Понякога ръчния ми багаж е по-тежък от "летящия"...
Писе това с хляба е супер!
Сутринта ходих на контролен преглед - всичко ми е наред /без централния мозък, ама това е друга тема Laughing /. Следващия преглед след 6м..... продължавам да чакам гинеколозите. Моя доктор каза, че ще провери какво се случва....  Дет се вика " да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш...."

# 460
  • Бургас
Здравейте!
Аз току-що завърнала се от Финландия отскочих за няколко дни в Лозенец.Малко стана бързо и неочаквано,но мястото,където отидохме почти не се освобождава и не исках да пропусна.
Днес пак оправям багажи и пера.
Смърфи,ще ти се обадя ,ако искаш за утре да се видим.Иначе остава за следващия път.
В Лозенец беше хубаво,само дето много джукеси и снобари са събрани там.След спокойната и чиста гора,мястото ми се видя лудница.
Ще се върна пак да ви чета назад.Вече не ми се мърда от къщи! Laughing

# 461
Славче, ще остане за другия път тогава! Утре вече имам ангажимент и не мога да го отменя...

# 462
  • при късмета
Привет!
Славе, вие сте на морето и ти е писнало от него, ама аз отивам при всеки удобен случай. Ако не намразвах пътуване все повече с всяко качване в колата за по-дълъг път и за уикенд бих ходила, като преди
Смърфи, да, но се оправиш с багажа
Калинче, браво за контролния! Да вземат най-после да ти съкратят чакането, че така е голямо напрежение. Дано ти дадат дата скоро

Добре се разходихме днес с шефа. Ходихме до центъра да си сменя банковата карта и от там му хрумна да ходим до гробницата на църквата Света София. С една жена се засякохме на входа и си взехме екскурзовод. Младо момиче, много добре разказваше и ни отдели доста време. Ходихме и на откриването, но тогава едно, че беше лудница в тези тесни коридори, второ, че шефа беше малък тогава, трето екскурзовода пееше не обясняваше и показваше, та сега на спокойствие беше много интересно. Кани се да вали, взехме си и диня и сега само я чакам малко да изстине

# 463
Добро утро!
Аз спах чак до сега Laughing Ей голяма жега - вчера беше 36гр.... добре, че заваля посред нощите. Ама хубав дъжд - с гръмотевици, светкавици и порой LaughingLaughingLaughing Сега пак пече като за световно, но поне не е задушно.
Днес е ред Кратун да прави лазаня LaughingLaughingLaughing че ми бактиса от мисо супа Laughing

# 464
Прибрах се!

Общи условия

Активация на акаунт