Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ааа само с това няма да се разминеш.Кажи добре ли си и как се чувстваш.Стискането на палци свърши ли работа.

Калинка, не знам каква жега е при вас,ама тук вчера валя до към 11 ч .Обаче си беше доста задушно.Уж нямаше слънце,а колата не се дишаше вътре.Хубаво, че нямам задачи за излизане на вън.

# 466
Добре съм, Писе. Всичко мина, сега ще чакам хистологията.
Нямам болки. Трябва малко да се попазя, та съм почнала с прането, че всичко дето се е допирало до болницата трябва да мине през пералнята.

# 467
Браво, Мария! И хистологията ще е наред, ама ако можеш, пази се! Тя работата не е заек, че да избяга, а ти все пак операция си минала.

# 468
  • при късмета
Мария, радвам се, че се чувстваш добре, а за пазенето започвай и зе пералнята чакай мъжо или децата

Днес сме го у дарили на мързел ние

# 469
  • гр.Варна
Мария, а бой де. Радвам се че си добре, но остави това пране на домашните, моля те. Няма да избягат дрехите за два дни.

# 470
Добра вечер!
Мария мноооого се радвам за теб!!!!
При нас с тези оранжеви предупреждения за жегите /днес беше 38гр/ фризьорката ми си смени работното време Laughing Ходих сутринта в 8 часа да се подстригвам LaughingLaughingLaughing Обаче наистина не се диша когато слънцето се "изкачи". Влажноста е огромна и направо не можеш да вдишаш. Имам свещник от хималайска сол - под него е станало локва.... Обаче от утре в 9часа го дават да започва да си вали както си требе LaughingLaughingLaughing

# 471
Добро утро!
Чакам ма ко, да ни сервира кафето и се нареждам за него. Лейди и брат ми се оплакват от горещините. Снахата вчера са имали и екстермно слизане, излизане, и висене на слънце, защото се включила противопожарната аларма на работата им.
Но, онова за свещника ти ме втрещи...

# 472
  • при късмета
Добро утро!

И аз допивам моето и ще мислим какви ще ги правим с шефа

# 473
Мерси, Ма ко!
Аз подхванах манджата- свинско със зарзават.

# 474
Добър ден!
И аз бързам за кафето!
Голяма жега - уж щеше да вали, ама нъцки - пече Laughing
Мария голяма е влажноста - то и за това трудно се понася температурата. Аз пък готвя зеле с домати Laughing
Продължавам да измислям работа на Кратун - до сега в градината е дърводелствал - направи дървена стойка за саксия Laughing Идеята му беше да е хранилка за птици, но стана ниска LaughingLaughingLaughing Сега почива, че после ще шкури и лакира. Ще има занимание и за утре Laughing

# 475
  • гр.Варна
Браво на Кратун/що така му викаш на това добро и умно дете се чудя/Ще стане мъж мечта Blush
Днес отново ме изправи на нокти щерката с нейните коне. Падна от един дивак, който след това я настъпва по главата. Добре че е с каска винаги. Минахме през скенер и ренген и слава богу няма счупване и кръвоизлив в главата, но е със сътресение. Повръщаше и беше зле, така че остава в болница за наблюдение до неделя сигурно. Преди две седмици синът мина през спешното-пукнат среден пръст на дясната ръка. Сега е с шина за обездвижване до края на месеца. Април месец аз бях там след катастрофа с колата. Ударих си врата и повече от 40 дни си ме боля. Ма точно за скока с парашут се оправих HugСлава богу все се разминават нещата, но..... адреналина ми е все е на макс.

# 476
Плами, малкият Дявол е бил! Бързо правяне на щерката.
Кратун прави много добре, че слуша майка си!

# 477
  • София
Привет от морето, Крапец, сините вълни!

Мария, аз съм пропуснала какво точно ще ти правят, но последно четох, че докторът е казал, че не трябва операция. Явно съм объркала нещо. Радвам се, че е минало. Пази се!
Плами, много неприятно, бързо оздравяване на детето!
 Ма ко, шефа как е?

Нашата къща е готова и е прекрасна. Ще ви я снимам като се приберем, на майсторите им беше останало само скелети да свалят.

# 478
Добро утро!
Плами екстремисте сте вие Kissing Heart Бързо оздравяване и дано повече нямате инциденти!!!
Вале прати поздрави от мен моренцето Heart Eyes Дано имате хубаво време! Завиждам ти за къщичката! Няма ли някоя съседска за продан Laughing
Кратн ще слуша, че безделието ражда пороци LaughingLaughingLaughing
Днес е ред да прави trifle - страхотен летен десерт е!

# 479
Ох, Лейди, хапни си и за мен малко от тоз чуден десерт!
Вале, да си изкарате лежерно и спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт