Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • при късмета
Плами, бързо да се оправя дъщеря ти. И всички да забравите за болници
Вале, наслаждавайте се на морето и честит ви ремонт.
Калинче, браво на Кратун, ама и от почивка има нужда и нищо да не прави понякога. Съдейки по шефа, безделието не ражда пороци, а го кара сам да си намери интересно занимание, че скуката го убива. Вчера си прави комикс. Рисува си разни картинки (нищо, че не се справя изобщо) и ги захваща в негова си последователност с телбод и ние трябва да разберем историята
Довечера ще излизаме, та няма и да готвя
Хубав уикенд на всички Hug

# 481
Добро утро!
Мария хапнах си доволно Laughing Става и за твоята диета. Желето го правих от замразени собствени къпини- достатъчно сладки бяха и не съм слагала захар. Яйчения крем го замених с маскарпоне+къпини и единствено бишкотите не са ти по диетата Kissing Heart
Мако ако няма задължения Кратун е способен цял ден да виси я на телефон, я на х-бокс или на тв.... Комиксите са страхотно занимание! Точно във възраста на Шефа тук ги учеха да правят комикси и бяха поканили в училище един известен "рисувач" - имаме спомен от него - направи портрет на всяко дете с автограф Laughing На финалната сесия бяхме поканени и родителите - зададоха тема и всеки в залата направи по една рисунка, после ги сглобиха в книжка. И нея пазя, че има и моя рисунка LaughingLaughingLaughing В тази възраст Кратун "пишеше" и книги Laughing Обаче сега с този пубертет трябва да давам "външни" насоки, защото в главата му само "острова на любовта" LaughingLaughingLaughing

# 482
Добро утро!
Много бързо се изтърколи тази ваканция... След малко тръгвам за летището. Ще летя от Бс с чартър, за първи път ми е. Знаете си за палците, нали? Hug

# 483
Добро утро. Смърфи, стискам те!

# 484
Добро утро, мили дами! Аз съм отпуск от днес и с Гого ще сме вкъщи. И рано съм запретнала ръкави да кулинарствам. Пратиха ни от село праскови и сини сливи и с Гого правим пай. Мирише много вкусно, предполагам, че и на вкус ще ни хареса. Ще се похваля/оплача после Simple Smile
Смърфи, и от мен стиснати палци!
Плами, дано нямате повече неприятни моменти и посещения в болница!
Вале, честита къщичка! Чакаме снимки!

За неспоменатите- поздрави от облачен Казанлък Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 485
  • при късмета
На мен ми е добро утро, че до сега спах.
Смърфи, лек полет, за палците си знам
Времето ме съсипва, мигрената затихва, но затова вече усещам кръст, глезени, коляно и всички останали стави, които ме болят като е влажно. Та затова съм свела до минимум всякакви дейности
Хубава седмица на всички! Hug

# 486
Добър ден!
Смърфи леко кацане!
При нас вчера заваля Laughing Голям кеф - чак кучето се радва LaughingLaughingLaughing Днес пак понапича, но температурите се нормализираха и сега е супер времето!
Закуско-обяда е макарони, за вечеря ще е нещо като рататуй, само месото за мм не съм измислила...
Стади чакам отзиви за пая Laughing

# 487
Кацнах! Друго си е да си наблизко, час и 20 мин. и хайде пристигнахме!
И куфарът дойде, буквално трети отзад на пред. 😂😂😂

# 488
Смърфи добре си си дошла! Харесвам кратки полети, ама няма Laughing

# 489
Тук днес е по- прохладно, а аз съм по- добре след вируса.
За вечеря ще има спагети болонезе. За мен- една имитация на спагети. От конджак или нещо подобно. Лейди, Смърфи, имате ли отзиви?

# 490
Добро утро!
Мария какво е това нещо? Не съм го чувала.
При нас времето се нормализира и съм доволна Laughing температурите са около 24-25гр, превалява онзи прекрасен дъжд, който не те мокри, но освежава Laughing на този дъжд дрехите ми съхнат без проблем LaughingLaughingLaughing
Вчера мм и Кратун си платиха всички нужни такси за риболов и сега чакат мм да излезе в отпуск, че да мятат риболова Laughing Аз планирам една екскурзия до Северна Ирландия - хем полета е 1час, хем е по-хладно LaughingLaughingLaughing

# 491
Лейди, някакви "спагети и ориз" от конджак ми пратиха от Англия. Снахата, като видяла че пише 0 въглехидрати и се сетила за мен, та и аз разбрах за растението вчера. Все още не съм ги сготвила, но мислех, че ти може и да си ги пробала от любопитство.

# 492
Мария не съм Smiley щандовете с био-мио дрън-дрън ги подминавам. Дори и при "глутен фри" не отивам. Факт е обаче, че наистина има страшно много диетични неща. Сготви си ги с кеф и няма да съжаляваш Kissing Heart

# 493
Привет! Тук снощи валя и трещя, уж е разхладило, ама сега напече...

Мария, за какво отзиви?
Иначе тези продукти от гъбите конджак съм ги пробвала, тук ги продават. Има ориз, спагети, талятели и още нещо, не помня какво. Ама какво да ти кажа... Имат един по-спечифичен аромат и на мен не ми харесаха, хем ги мих няколко пъти. Използвах ориза за пълнени чушки, но не ги ядохме. Опитай, може да ти харесат на теб.

Калинка, много ми се ходи на мен в Ирландия. Една позната ходи и ми показа снимки - голяма красота. Ще чакаме и твоите снимки!

# 494
Смърфи, седни си малко на д-то. Още не си разопаковала куфарите и пак искаш....

Общи условия

Активация на акаунт