Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 396
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Привет и от БС.Тук не вали и това е!
Криста се събуди с висока Т и много зачервено гърло.Ще седим в къщи да се лекуваме.Каквото имаше на пазара на вируси,всичкото го закачихме.През седмица сме болни и се изреждаме,че да няма празно. Sick
Джей,стига с тези консерви,почини си!
Лейди,мечтата ми е да посетя Ирландия.Ако има риба,ще навия и мъжа. Laughing
Ма-ко,веднъж бях така с един пръстен.До рязане не се стигна,успях да го извадя,но ми идеше да си пригреза пръста от болка.
Писна ми от това лято,дами!Искам си прохладата и спокойствието.Лятото в Бс е лудница,не ми се излиза навън.
Смърфи,като дойдеш,обади се!
Чао за сега!Дано Криста бързо се оправи!

# 511
Здравейте!

# 512
Добро да е! Hug
Голяма почерпка рано сутринта, Мария! Yum Да няма повод и аз нещо да не съм разбрала? Thinking Ако е така, ще извиняваш, ама в последно време рязко преминавам от редиците на изкуствените блондинки в тези на натуралните...Joy

Ох, положението с кръвните ми изследвания не е розово, затова тортата само ще я помириша, ама виж на кафетата няма да простя, хаха! Изпих едно, сега ще си правя второ. Coffee Coffee Спи ми се е положението!

Вчера се върнахме от Лвов, красив е градът! Ще трябва да пооправя и сортирам снимките. То няма много, че ходенето до там беше служебен ангажимент на мм, ама все пак успяхме да откраднем някое друго кадро!

И се мятам в неравностойната борба с багажа... отново! Пак трябва да обмисля какво и как за куфарите за БГ, че схемата е от сложните и този път.

# 513
Не, Смърфи. Тази картинка ми се видя засищаща. И за кафе, и за сладичко. То, ние с теб само ще го миришем, ама пак е нещо. Какво не е ок с кръвните? Идеи за действие имаш ли, или тук ще правиш отново изследване?
Иначе се оплаквам и аз от липса на сън тази вечер. Щерка и приятелка спаха на етажа на брат ми над нас и ми надуха главата с тичане по стаите. Исках да им разваля седянката, ама минах само с няколко телефонни обаждания, които почти не хващаха декиш.

# 514
Аз профилактичните изследвания си ги правя винаги в БГ лятото, ако не е нещо спешно. Висока захар, глюкозата е ок, ама и холестеролът висок... Намерих читава лекарка в Бс за консултация, ама то аз си знам какво трябва. Смени ми лекарството само, защото старото вече не действа. Изписа ми витамин Б12 и Д, че и там леко нещата не са наред. Стриктна диета отново. Ти разбираш за какво говоря! Затова тортичка само на снимка! Cake

Да преминете леко през тийн възрастта! Последно какво стана с избора на училище? Поотихнаха ли емоциите?

# 515
За момента има затишие, и дано не е затишие пред буря. Записана е в софтуерни науки с разширено изучаване на англ. език. Но от сега се правят планове как първи срок ще се местят. А на въпросът ми защо другите приятели не се жертват и преместят при тях, отговор нямам....

# 516
  • при късмета
Добро утро!
Аз от 2 седмици нещо много късно взех да ставам, като ваканцията е към края си.
Смърфи, навсякъде ли се намират лекарствата, които ти трябват? Че с това местене насам натам, може затова да ти се влошават показателите.
Мария, докато се преместят ще са свикнали в новото у-ще и ще забравят, спокойно
Голяма скука при нас, края на месеца може да мръднем до нашето море.
Вчера Спиди ме вързаха да чакам пратака, и въпреки, че СМСа гласеше дори часови диапазон, не била за вчера. За вчера си беше, ама уж днес щяла да дойде, много са бездарни тези

# 517
Мария, дано не ти се налага да упражняваш родителско вето върху такива решения! Дано сама проумее, че бъдещето й не трябва да се определя от приятелите й, а от самата нея! Все пак 5-те години в училище минават и заминават, ама от тях зависи целият й живот след това!

Ма ко - лекарства има, дори тук може и без рецепта. Но аз винаги се запасявам от БГ, по-лесно ми е така. Определено местенето, стресът, новата храна и климат имат голямо влияние, ама и аз съм си виновна, защото му изпуснах края с храненето. Лекарството и то било спряло да действа и ето ти резултата! Ще се наредят нещата, ама си трябва воля и инат!

# 518
Смърфи, я разпитай за някой избелващ крем по аптеките за мен. Тия хубави жени не може да нямат тайни кремчета. Ако не те затруднява, де. Не мога да се справя с пигментните петна и това си е.
Искрено се надявам щерката да почне да расте разумно вече.
Иначе за диетата- трябва си стриктност и това си е. Поне знаеш какво, що....

# 519
Ще разпитам, Мария! Тук поне засега има доста козметика от Русия. На майка купувам един крем за щитовидната жлеза. Ще питам и майка за такъв крем, тя също има пигментни петна, а все се рови по руски форуми.

# 520
Добър ден и от мен!
Получих писмо от пластичните хирурзи за преглед и план, ама от гинеколозите още нищо.....
Много харесвам системата тук - вземат ми изследвания и ако не ми се обадят, значи всичко е наред LaughingLaughingLaughing Много хора не са доволни, но това е точно за мен - хич и не искам да ги виждам!
Мария аз получавам страшни пигментни петна, ако се покажа на слънце /дори и зимата/ без фактор 50 на лицето... Тази година се скопосах в Сицилия - тръгнах само с един ББкрем фактор 15.... Според мен е по-добре да помислиш как да ги избягваш, а не как да ги избелиш.
Смърфи на мен много ми се ходи из необятната бивша СССР ама хич и не знам кога и дали ще стане Laughing
Гледам пожарите и сърцето ми се свива....
Мако и аз се отпуснах да спя до никое време ваканцията, ама трябва да се взимам в ръце.
Отивам да правя супа топчета - ама как хич не ми се готви в тези жеги.....

# 521
Лейди, винаги съм със защита с 50 фактор. Изтеглила съм късата клечка и това си е...

# 522
Мария дет се вика - тва да ти е кусура! Kissing Heart Знам от опит, че изобщо не е приятно... Ако откриеш правилния крем за избелване - сподели. Обаче съм виждала твои снимки и много, много те харесвам Heart Eyes

# 523
Всъщност, мисля че най-добрите продукти са от азиатската козметика. Там като цяло почти всеки обикновен крем е с избелващ ефект, а съм сигурна, че имат и специални за по-голямо избелване.
Ама не ми пречи и тук да поразпитам!

# 524
Привет .
Смърфи ще се оправи положението, ама и това летене си дава отражение.За холестерола виж Профихол,на мм невролога го изписа и съм доволна.А В12 ако не те е страх от инжекции ,търси с метилкобаламин ,не цианлкобаламин.По лесно се усвоява и няма странични ефекти.
Калинка стискам палци и другото да се нареди и да минава.
Ма ко почивай си ,имаш още месец  до учебната година.
Мария една позната каза че вземат от Турция крем ама какъв ,не знам.Но бил хубав.И на мен ми избиха такива петна,ама ще мина така.То удареното око, още имам синьо под окото....
Днес ходихме да свършим малко услуга и сега съм капнала от пътя,че много лоши шофьори,засичат пътя ....бясна съм .Ама и доста жега си беше.
Сега отивам да сваря млякото и вдигам краката хаха.

Общи условия

Активация на акаунт