Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 20

• 38 033
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Боби HugТанита Hug

Фили Hug,и аз четох рускините за думите на Онур под снимката в ИГ!Все се надявах че не е истина и не писах в темата!

Промо-снимките

седмичният рейтинг
1.      Diriliş Ertuğrul   % 13,92   11,41 Milyon
2.      Hercai   % 13,07   10,72 Milyon
3.      Bir Zamanlar Çukurova   % 13,05   10,70 Milyon
4.      Kadın   % 9,68   7,94 Milyon
5.      Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   % 8,65   7,09 Milyon
6.      Çukur   % 7,95   6,52 Milyon
7.      Sen Anlat Karadeniz   % 7,12   5,84 Milyon
8.      Arka Sokaklar   % 7,10   5,82 Milyon
9.      Söz   % 6,73   5,52 Milyon
10.      Savaşçı   % 6,33   5,19 Milyon
11.      Zalim İstanbul   % 5,67   4,65 Milyon
12.      Yasak Elma   % 5,26   4,31 Milyon
13.      Avlu   % 5,21   4,27 Milyon
14.      Erkenci Kuş   % 4,66   3,82 Milyon
15.      Bir Aile Hikayesi   % 4,51   3,70 Milyon
Скрит текст:
16.      Kuzgun   % 4,39   3,60 Milyon
17.      Bizim Hikaye   % 4,33   3,55 Milyon
18.      Kardeş Çocukları   % 4,24   3,48 Milyon
19.      Payitaht Abdülhamid   % 4,00   3,28 Milyon
20.      Leke   % 3,78   3,10 Milyon
21.      Kızım   % 3,76   3,08 Milyon
22.      İstanbullu Gelin   % 3,64   2,98 Milyon
23.      Elimi Bırakma   % 3,53   2,89 Milyon
24.      Kalk Gidelim   % 3,51   2,88 Milyon
25.      Yemin   % 3,05   2,50 Milyon
26.      Tek Yürek   % 2,69   2,21 Milyon
27.      Beni Bırakma   % 2,42   1,99 Milyon
28.      İkimizin Yerine   % 2,37   1,94 Milyon
29.      Çarpışma   % 2,35   1,93 Milyon
30.      Vuslat   % 2,30   1,89 Milyon
31.      Zengin ve Yoksul   % 2,26   1,85 Milyon
32.      İkizler Memo - Can   % 1,74   1,43 Milyon

# 121
Аз съм без коментар! Ако се съвзема по-късно, може и да пиша...
Сега ще вдигнат рейтинга хората, които искат да се нагледат на Онур и Севда и любовта на героите им, която крепи сериала. Но на есен едва ли някой ще гледа....

# 122
  • Варна
💔💔💔
Фили - точно заслужават една майна да им се тегли.

Хммм, ми той Онур е коментирал: "Big gang theory is over" - Теорията на голямата банда приключи

Да им се не види, на мен ми минаваха някакви странни мисли през главата, че нещо се мъти. Но все си казвам, че си измислям, а пък е имало защо.

Интересно дали единия се е отказал и са решили ,че няма как да продължи и другия,  или и двамата са решили заедно да приключат този проект?

За техните кариери обаче е по-добре да намерят проекти, където ще ги снимат повече, а не така с малки сцени.

# 123
Както и Боби Hug писа в по преден пост явно партито е за сбогуване със ЗейАл! PeaceСнимките може и да са свършили вече!Очаквам официални изявления от Севда и Онур след като вече излезе инфото! И защо в 46 еп.?Да бяха останали до края на сезона с 47 еп.!Другият понеделник ще е сбогуването! Peace
Онур ще снима филма за месец,два!Дано на есен имат нови проекти Севда и Онур! Praynig

# 124
Aз поне за себе си от опит знам ,че при мен винаги лошите вести са идвали изневиделица .
Ето и доказателството сега . ЗейАл крепяха рейтинга и никога не съм си мислела ,че това ще се случи . Даже си представях повече ефирно време на есен с тях ,че ще доживеем раждането и на детето им както пишеха подругите
.... Тъпанари са продуцента и СЦ , даже те да напускат по своя воля ,то е , защото ефирното им време беше никакво напоследък . Нека новата Едже с Ийт да заместят ЗейАл , или кълчещите се кучки  ама УТРЕ Scream
Нарочно са оставили еп.47 да ни зарибяват с новите сюжети . Аз без ЗейАл съм ''ДОВИЖДАНЕ '' на Ябълката .
Като го знам Онур какъв е туткав , сигурно скоро няма да го видим в сериал , а би трябвало , защото сега кариерата му изисква участия , на да си седи вкъщи с животинките или затворен в звукозаписното студио !
Нейсе , пожелавам им на него и на Севда нови проекти и нови по-големи успехи

# 125
И се чудехме защо влизат толкова нови герои....

от страницата на сериала....
Ender'in yeni rakibi Şahika!
Новият съперник на Ендер - Шахика!

# 126
  • Варна
Ами нали чакахме студен душ - ей го на  Rolling Eyes
Направо ни забиха нож в гърба . . .

Пишат ,че не са им подновили договорите за трети сезон ... но това не знам какво значи. Дали продуцента е решил да завърши историята им или те самите са отказали да продължат?
Дано да има официални изявления. Странна работа общо взето . . .

Както пишат при рускините - за това няма фрагове с тях и сцените са им по-малко, за да ги изведат полека и да свикнем без тях.

...тъпо ми ееее , много даже CloseUnamused

# 127
Здравейте, момиче!doh

Леле, момичета, какви са тия новини…..
Много неприятно, ама какво да се прави.
По-добре така, отколкото да гледаме по 5 минути на серия Зей Ал. Браво на Онур и Севда за мъдрото решение.

Аз мисля, че с този сериал двамата ни любимци направиха огромен скок в кариерата си и изградиха прекрасни образи и това ще е трамплин за по-нататъшните им изяви. Независимо каква е причината да вземат такова решение, сигурна съм, че е за добро и е взето точно навреме и познавайки ги, предполагам че са го взели двамата заедно. Сигурна съм, че още наесен може да ги видим отново на екран, а защо не и пак заедно. Някой продуцент трябва да се възползва от таланта им и от невероятната химия между тях.
Всъщност обявено ли е официално, че ще има трети сезон? Ако има все пак, ще ми е интересно да видя какъв рейтинг ще  постигнат само с мръсотиите на онази кльощогъзица Ендер в изпълнение на мега таланта Шевал Сам.То отдавна е ясно, че сценаристите предпочетоха интригите пред любовта, но нейсе. Каквото-такова.

Рускините са страшно възмутени, прегледах набързо какво пишат. Бесни са направо и как да не са. Пишат, че скоро имало снимки на летището, може би нашите сладури заминават някъде и ги изпращат. Поне да има щастлив край и да са заедно, че с тия перверзни сценарни идеи могат и да ги убият…

Помните ли този куфар?
Явно е бил намек...

Въпреки всичко чакам с нетърпение епизода довечера. Втори сезон ще си го догледам, пък за наесен ще видим.
И няма да се ядосвам, всяка зло може да е за добро, нали?

Хубав следобед!

# 128
То ми се искаше да не съм пророк, но това написах на:

"02 апр. 12:41
На мен ми се струва, че полека хързулват сценария към Ендер и че нейната персона ще измести фокуса от ГГ. Зейно ще бъде спасена от Алихан, ще заживеят заедно, няма вече кой да им се бърка в отношенията и в светлината на прожектора ще е Ендер. Ненапразно върнаха синчето от Англия и доведоха и Кая ."

С допълнителните притурки /ще видим как ще се справят или и тях "великия стратег" Ендер ще ги сложи в малкото си джобче/ няма вече какво да правят Алихан и Зейно в това гнездо на змии. Дано поне образа на Кая да не орезилят, само и само Ендер да изпъкне /не знам с какво, ама СЦ винаги измислят/.
Дали постепенно няма и Йълдъз да отстранят и да останат явните две фаворитки на режисьора - Шевал и Шахика /забравих името на артистката/. Тогава ще има голяма мазало и в реала, ако се изхожда от това, което е правила последната на снимки в др. сериали. Всяка ще иска вниманието да е насочено към нея!!!

# 129
Страхотни партньори! Heart Eyes Колко селфита и снимки ни подариха! Heart EyesМного ще ми липсват!

# 130
  • Варна
Мери, сега ме навеждаш на мисълта, дали точно заради тази новата не са решили да не продължат Севда и Онур? Защото нея я спрягаха още много отдавна, че ще участва.

Дъгичке , така е - всяко зло за добро. Ама сега ще ни е гадно известно време, че свърши.
Сякаш предпочитам един игрален филм - да се развие историтята и даприключи. Така с тия сериали само те изнервят.
Казаха официлано ,че ще имат трети сезон. Ама ще е много странен.

Така е Злати Hands Plus1

На мен трети сезон без тях не ми трябва. Аз толкова много се радвах за трети сезон заради тях.
Сега - като измамено камилче JoyJoyJoy

И защо съобщението не е от продуцента или фокс, ми от тази журналистка клюкарка ; ))))

# 131
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета!

Новината е бомбе наистина, ама що ли тъй не съм изненадана.
Аз в последните постове пък нали се притеснявах за евентуалния трети сезон, и какво ще измислят СЦ, пък то имало защо.

Да ви кажа, даже се радвам. И ще обясня защо. Първо, защото, както и вие казахте, Севда и Онур доказаха, че са таланти големи и на тях им трябват техни птоекти, където те да са ГГ. Трябва им повече екранно време и естествено по-добро заплащане. А сега те вдигат рейта, а други получават повечето пари.
Второ- Когато се заговори за трети сезон, първо се притесних за Зей и Ал. Защото тези СЦ се видя, че освен интриги, друго трудно измислят. За някакви икономически стратегии във фирмата, далавери, или по-дълбоки семейни проблеми тях ги няма.
Трето- Зей и Ал достигнаха до такъв етап от взаимоотношенията си, че трудно щеше пак да ги вкарат в някакви интриги. Единственото което ми идваше на акъл беше Алихан по някаква причина да загуби паметта си (нали имаше някакви подсказки за такова развитие) и всичко със Зейнеп да започне наново....
Четвърто- ами да ви кажа, много малко сериали в трети сезон успяват да задържат рейтинг. А този сериал не е нито исторически, нито военен, нито полицейско-мафиотски, че да изкара на върха. Да не говорим пък, че влизат нови и нови лица и накрая все едно не сме гледали един и същ сериал...

Не знам за вас, но аз категорично се отказвам да гледам трети сезон без Зейнеп и Алихан!!! Много, много ще ми липсват и на мен! ❤

Минах набързо в обедната почивка, а съм и от телефона. Отивам на бач, че да мога да свърша навреме за довечера.

Лек ден и не се ядосвайте много! 🤗😘

# 132

Момичета,

Това беше най тежкия удар, който можаха да нанесат на феновете на ЗейАл. Каквото и да пиша, те са прави както мисля, че те са се отказали, не може по такъв грозен начин да ги игнорират, след като се знае много добре кой прави рейтинга. Ако  ще да вкарат още 10 такива като Ендера,това няма да им помогне много и ще финализират сериала набързо. В края на краищата те си го заслужават СЦ и продуцент. Ще ги видя, специално ще ги следя наесен още колко серии ще изкарат от 3-ти сезон без ЗейАл.

Не искам да гледам 3-ти сезон без тях, първо ще ми е много мъчно, второ какво да му гледам на сезона сплетните на 2 Кучки, коя от коя по-велика, няма как да се случи. Лично мен сплетни, интриги и манипулации не ме интересуват. Много ще си почерня душата, а не искам.
                        Много се надявам да имаме късмета да ги видим пак заедно в нов проект, те го заслужават. Много ще ми липсват. Все още не мога да го преглътна да знаете.

# 133
Дъга HugМиме Hug

от страницата на канала

# 134
Момичета , заедно в друг проект няма шанс да ги видим , но много се надявам бързо да се върнат на екран Heart Eyes
Всяко зло за добро , дано поне в оставащите 2 серии да има прекрасни ЗейАл моменти за да се сбогуваме .
По мой превод - снимката със Зейал -'' не виждам друго освен теб ''

Общи условия

Активация на акаунт