Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 20

• 38 028
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Ма колко малко Ни трябва на Нас а? На всичко сме съгласни само да не разделят ЗейАл Simple Smile ....пу, пу да не чуят дяволитите мушмуроци , много обичат да Ни правят на пук .
Тая Шаика ли е, Шахика ли е не знам , ама ще излезе ШафрантиЯ , по голяма от Ендер и дано , че то на  Ендер и трябва някоя о три колкото нея Simple Smile .Само се притеснявам Йълдъз да не се подлъже пак в съюз с Ендеругата в стремежа си да си запази брака , дано си е научила урока вече .

# 106
Севда и Еда с майките си...

# 107
  • Burgas, Bulgaria
Севда и Еда с майките си...

Злате Hug, сигурна ли си, че това е на Еда майката? Аз знам, че нейната майка е домакиня, а баща ѝ е електроинженер. А тази до нея е актриса, която се казва Gaye Çankaya. Чичо Гугъл нещо ми превежда, че са играли майка и дъщеря в  İlişki Durumu Karışık... Flushed Тази снимка е от 2016 година, когато са снимали този филм и между сетовете са излезли двете да правят алъш-вериш.

# 108
Цитат
Злате Hug, сигурна ли си, че това е на Еда майката?
Миме Hug,взех снимката от рускините в Контакта!Така,че ако те са сгрешили и аз съм! WinkТолкова много сериали съм гледала,но тази актриса Gaye Çankaya не съм за да я позная! Laughing Peace

# 109
  • Варна
wavey Flowers TulipAnimal UnicornFlowers Cherries
Алихан доволен си прегръща момичето; Добре ,че тоя път не повтаря рефрена "когато искаш, тогава ще се оженим"

От сайта на сериала пък бутат фитила "Дали Алихан ще се наложи в бъдеще да избира, ако Зерин си промени отношението към Зейнеп, какво сме мислили?"
Алихан каза на Халит, че много обича Зейнеп. Обаче е такoва животно, че при определени обстоятелства би жертвал любовта си - според мен; Точно заради Зерин обаче, мисля ,че не; Тя и преди се цупеше и Алихан й каза да си гледа работата;Joy

Аз като писах за бащата на Зейнеп, забравих, че е убит; Но това не пречи да е познат на Халит и Зерин, само няма да може да се ожени за Зерин ; )))) каквото предложение направих Grinning

А сте прави ,че може Ендер да е решила да наеме друго момиче, а не да е в комбина с Ша(х)ика ( тия тяхни х-та - кога се казват, кога не : )))) Те и едни казват Алиан, други Алихан .... ) ,за да скрои номер на Йълдъз; Пак нещо много плоско ми се вижда - Ендерски простотии;

Шаика май ще действа по отделна програма JoyJoyJoy
Артисктака много ми простее по снимки; Но на екрана седи добре и някак добре играе - запълва пространството, докато Шевал седи кухо и плоско; Все имам чувството ,че си е забравла репликите или се чуди как да го изиграе;

Тия какви сцени могат да направят, ако не са им глупавите глобиии, ще е малииииии , атеш и Nature Boom. То и сега е, дето нищо не показват  е Nature FireNature FireNature Fire

Така ми се искаше Зейнеп при Елиф да се беше обърнала и да целуне Алихан и да копаже зад гърба си на тая "хубустница" комбинация от 3 пръста с преобладаващ средния Joy И да й каже - "Той е мой!" Stuck Out Tongue Winking Eye
Пък после пак можеше да се цупи на Алихан, но не трябваше да показва на Елиф, че се е засегнала.
Изобщо не ми подхожда за Зейнеп да го играе обидена от това ,че разни не ги харесвали с Алихан като двойка.
А Алихан така хубаво го каза на Елиф - "Влюбен съм в това момиче!" Sparkling Heart

# 110
Добро утрооо! Wink Hug  food010

Днес отново е нашия ден за кино! Party Очакваме интересен епизод за да видим какви игри ще започне Шахика!(аз мисля,че ''х'' се пише,но не се изговаря)! Peace

И Йълдъз ще използва видяното.....

https://vk.com/dizimaniaat?z=video94058700_456239312%2F99e9ebcf4 … l_wall_-158229374

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 111
Добро утро и от мен дружки Coffee Donut
Злати Hug
Днес е нашата кино вечер - какво ли са ни приготвили мушмуроците освен двете кучки , които ще се изяждат една друга ? В този ред на мисли и аз не искам Кая да е гадняр - нека не е глупак и мекотело , но не искам и той да отмъщава и да има задни и алчни помисли . Просто в този иначе свежарски сериал станаха много подлеците и отрицателните персонажи Rage
Едно хубаво видео , което за 5-6 дена достигна почти 3 130 000 гледания Smile

# 112
  • Варна
wavey
Аз станах рано да приготвя и пратя едни неща по-мейла и сега пак ще си легна : ))))), но да ви сложа 2 колажа.
Хайде до после Hug

Animal UnicornFlowers Cherry BlossomAnimal Unicorn

# 113

Добро утро  Приятелчета Ябълки,Злати Hug               Боби, благодаря, Фили и на теб за видеото знаете ли по колко пъти на ден го прехвърлям? Бая, бая...

bouquet  Злати, тук съм. Благодаря за кафето и добрите пожелания. И аз така си мисля, какво ли ни очаква довечера, имам чувството, че нашите Мушмороци са най непредсказуемите.  Гледала съм турски дизита, но някак си, нещата не са се случвали толкова неочаквано, не знам така ли ми се струва?

Simple Smile  Много сладка снимка на Еда с кученце. Според мен това е шар пей, но като гледам ми прилича малко и на    неаполитански мастиф. Аз обожавам животни всякакви , но тези породи  са ми от любимите. Винаги съм гледала кучета и котки, но последното ми животинче се разболя тежко и м. ноември м. г. го приспах. Още си страдам за него беше американски кокер. шпаньол. Това е голяма мъка да вземеш такова решение, но е по хуманно, отколкото да оставиш животинката да се мъчи. Извинете ме, това няма общо с темата, но като видях Еда ме връхлетяха тези чувства.

Днес наистина е нашия ден за кино, какво ли са ни подготвили ония садистични Мушмороци.

Момичета,  да изкарате днес един не много тежък ден, за да имате сили довечера да седнете на първия ред и пак заедно да се наслаждаваме на хубавите моменти, да страдаме, когато са ни подготвили страдание, да се ядосваме и възмущаваме на най ГГ, много добре е, че ми правите компания и  че не съм самотна в киното, бъдете живи и здрави. bouquet

# 114
Привет! Hug

Фили HugБоби HugТанита Hug

Наминах в ТТ и ви нося лоша новина от Бирсен Алтунташ! Peace

#SevdaErginci ile #OnurTuna #YasakElma dizisindeki hikâyeleri bittiği için projeye 46. bölümde veda edecek.
 Севда Эргинджи и Онур Туна прощаются с сериалом #ЗапретныйПлод на 46-ой серии. Их история закончилась...
Севда и Онур се прощават със ЗЯ  в 46 еп.! Sad Тяхната история завърши! Peace

Новината е пусната по всички сайтове!
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_268109
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_62543
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&w=wall-1657033_2269085

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 11:26 от Zlatina3

# 115
  • Варна
Rolling EyesScreamHushed

И  аз това влязох да пиша Злати.
Хммм какво ли е станало? Много неприятна изненада.
Онур от 15-ти отива на други снимки.
Дали им е омръзнало или понеже не им даваха много сцени и са решили да не участват повече?

Disappointed ама много разочароващо . . .

Значи те за това така рано ги ожениха , преди края на сезона. Беше си съмнителна работата още тогава.

# 116
Боби Hug,дойде ми като гръм от ясно небе! Sad Не знам какво е станало!Може би Севда и Онур не са били съгласни с развитето на сценария и сами са взели решението да напуснат!Много съжалявам!Така се разтроих като видях новината в ТТ! ooooh!
И сега какво в 3-ти сезон...нова история около Шахика,Ендер,Йълдъз!Не знам дали ще ги гледам! Peace На есен след като ги  няма ЗейАл рейтинга им ще падне и ще го спрат! Peace

# 117
  • Варна
И аз Злати се почуствах много тъпо . . . поне да ни кажат защо така са решили.

Може това парти да им е прощално - от задкадровите снимки, нали казаха ,че ще отидат на дълъг меден месец и ще обикалят света с яхта и от там ще работят.

Ахххх какви са ги надробили значииии . . .

Няма ли да ни изненадат с нов сериал само за ЗейАл Innocent?

# 118
                  Направо съм потресена Момичета ,

Надали ще ги гледам другите, те никога не са ме интересували толкова много.
                   Според мен Онур и Севда са напуснали сериала доброволно, защото не спряха да ги пренебрегват и СЦ и продуцент. Много ми е интересно без тях двамата колко серии ще изкара сериала? Есента ще го финализират набързо.

Верно дали няма да ни изненадат Боби? Ако го направят аз ще бъда най-щастливия човек. newsm78 

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 11:54 от Tanita53

# 119
O , дружки , МНОГО ЖАЛКО , ще ми липсват много
Всъщност подругите коментираха още , когато Онур публикува в инста си снимка с момчетата ,че май спира да участва , после вчера в Туитър било изтекло инфо , но не им повярвах .
Така се надявам това да е неистина , ама едва ли  Cold Sweat
Ако не участват спирам да гледам Ябълката на 100 %, но ще си пишем в темата за новите им проекти ( ДАНО скоро имат такива , но като истинкски ГГ ), нали ?
Предполагам първо ще са на дълъг меден месец , после могат да заминат за Америка и ще дават само Аргун холдинг и кучките . Майната им ( без извинение )на всички начело с Аксой Rage

Общи условия

Активация на акаунт