Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 20

• 38 022
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, дружки! Hug

Бях свикнала в почивните дни да се отдавам на преведената серийка, че това са ми относително по-свободните дни, ама станаха много сериали за превод, пък и много празници имахме, а времето е едно.  Аз лично съм много благодарна, че момичетата правят всичко възможно и не ни оставят без превод. Heart

Злати Hug, чок мерси, джанъм, за фотките и озетя! Kissing Heart

Ох, и аз съм притеснена относно третия сезон и накъде ще завият СЦ. Но това, че вкарват нови лица на мен ми харесва. Аз даже искам в едно от тези нови лица Джанер да намери и своята половинка. Струва ми се , че това със Зехра е по-скоро от скука и от липса на полов живот галиба. Stuck Out Tongue Winking Eye За да излезе от състоянието на отдушник и мекотело, на Джанер му трябва девойка, несвързана със сестра му. Зехра що ли все ми се струва, че ще си остане сам самичка накрая... Yum
Искам и девойка за Хакан, но не за кратко ползване, а да има и някакво развитие, различно от запълване на екранно време. Срамота е, ако не използват потенциала на такъв красавец. Blush
Сега, относно появата на евентуален баща на Зейнеп, не знам как ще стане, след като е бил убит от Мустафа. Едва ли Мустафа ще е лежал 25 години в затвора напразно. За да се осъди някого на толкова години за убийство, труп задължително трябва да има, а и самият Мустафа беше категоричен, че е убил бащата на Зейнеп.  И на мен ми се иска обаче да се разкрие нещо по тази линия. Може някой роднина да се появи, я брат, я чичо, дето познава и майка ѝ. Странно обаче, че Асуман така и не казва нищо по този въпрос... Thinking

# 91
# 92
Миме Hug Hug wavey

Имаме фрагман по никое време... Wink

А...Мери Hug,вече го е пуснала! bouquet

Превод на репликите
Цитат
🆕 фраг ЗП 45.2

- Сейчас все хорошо..
- Но не смей выходить за рамки и действовать как заблогорасудится...
- Ты думаешь о большом?..ага
- Ты думаешь про компанию ....
- Может быть я встану во главу холдинга.. как знать..
- Думаешь он на её будет смотреть, бросит Йилдыз и влюбится в эту девушку!!
- Халил будет думать что Йилдыз её нанчла....Т.е...т.е как Йолдыз начиналась так же и уйдет....
а сега видях,че го има и със субтитри....

45-2 рус.суб
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456241964%2F585e413 … l_wall_-158229374

Халит замрежи погледа... Laughing

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 00:31 от Zlatina3

# 93
Както предположихме новата  кучка е за Халит , а той мъж на възраст , ама му много слаб ангела Angry , остави друго , ама и сериен младоженец . Само ,че има разлика - помните ли как Алихан каза ,че се жени винаги за по-млада и по-хубава . Сори , ама Шахика не е нито по-млада от Йълдъз , нито по-хубава . Е , фигурата и е супер , но има излъчване на кучка тип Ендер Grinning .Много ми се ще СЦ да направят по-интересен образа и , втора гаднярка ще е много тъпо ...
Ами ако са решили да оставят Кая в сериала , наистина ми се иска най-после и двамата с Йълдъз да намерят щастието един в друг Simple Smile
Не ми пука ,че нама ЗейАл във фраговете , ако има карсоти с тях в епизода Sparkling Heart
Лека , дружки Nature Last Quarter Moon With Face

# 94
Добро утро момичета !
Дъртият козел пак излиза на паша , Еримчо пак ще му увисне суратя , то всичко е и пак и пак в тоя сериал .Ендер пак крои интриги и пак относно Йълдъз , а дано успее поне да разведе , че после да си скубе косите, като разбере, че я е освободила за Кая Simple Smile .
Мамси , то на Зехра мястото и е резервирано още от "Сега и завинаги " Simple Smile .На нея постоянно Зейнеб и произхода и е в устата и дано измислят нещо СЦ да и я затворят.Може пък наистина да сепояви рода от към бащина линия на Зейнеб и тая линия да е с потекло от времето на султан на кой си ( това заради Зерин Simple Smile  ) Ох Зерин , ако се разведат Халит и наща ЗвЕзда, пак ще си вкара мераци и пак напразно Simple Smile , макар че нашият дрът палавник , ако наистина искаше спокойствие , да беше се ориентирал към нея, а ма къде ти Simple Smile

# 95
Добро утроо! Wink Hug Hug

усмихнат Алихан(кадъра е от сватбата)....

Фили Hug Wink

И какво сега връщаме се в началото на сериала! Wink Нова за Халит!Да ама Шахика не е Йълдъз! Laughing Йълдъз иска да е с Халит за да е в обществото,а Шахика иска чрез него холдинга!Ендер се провали първия път и решава да опита отново! Ще им гледаме сеира! Laughing Важното за нас е, ЗейАл да са зедно и да нямат повече спорове  с бивши! Peace

Днес в Турция празнуват Деня на майката.(празнува се всяка 2-ра неделя ма месец май,има го и в други страни)!Може да излязат снимки на нашите актьори с майките им! Peace

Приятна слънчева неделя! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

ПП Докато търся нови колажи....Ели Ат. е наминала! Wink

# 96
  • Варна
Привет! bouquet
И втори фраг по никое време, мернах го вчера, но много ми се спешен и оставих за днес писането.
Тя Ендер иска с 1 куршум 2 заека да отстреля - ако Халит разбере ,че има такова нещо, хем Йълдъз ще изгони, хем Шаика.
Тя пък тази не се ли усеща , че ще навреди на брат си?

Все пак има неща от фраговете , които после не са точно такива, така че ще видим утре какво точно са наумили.

Тука муцуните на Онур бяха един път JoyJoyJoyJoy А Елиф не се ли усеща как се излага и изпростява?!

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 10:18 от BVAR

# 97
  • По света и в нас.
Привет момичета. wavey
До сега исках Йълдъз да не се развежда с Халит ,но вече не е така  Naughty.Халит заслужава точно такава жена като Шахика Naughty.Да му разкаже играта и да търси Йълдъз  Crossing Arms.Може би Шахика ще се добере до акциите,защото чакаме 4 дете на Халит,само тогава дава акции човека Mr. Green .И да го видя тогава Ерим-лигльото дали при Шахика ще си предава важности,ще търси и той как си Йълдъз Crossing Arms
По повод родословието на Зейно-няма как да се яви умрелия баща,но поне да ни загатнат от какво семейство произхожда.

# 98

Добро утро Момичета, Hug

Мери, Злати , Фили , Ели, Боби, Биби newsm51

Нищо ново под слънцето, поредната Кучка, която сега иска холдинга. Отово и отново , и отново, винаги стигаме до началото. Боже, Боже моята баба лека й пръст имаше една приказка, аз ли се криво молих, ти ли ме криво разбра?  Сега за пореден път ще девалвират образа на Халит, както направиха с образа на Алихан докато беше женен за Ендера. Ех сега с тази Шахика  Халитко съвсем ще го направят на Бостанско плашило. Аз не знам за вас, но за мен този"Крал" много не ми прилича на такъв, такива простотии прави, пък заради жените, браковете му, съвсем ми олеква. Представите ми за Крал са много различни. Ами оня малкия Г....о, той какво ще каже а? Нали Йълдъз не е подходяща, ами сега? #Crazy
                    Това за Звездичка никак няма да е лошо, да го маха тоя , на който задницата му шантри като на шейна и да се събират с Кая. Много си отиват двамата, пък и Ендера ще се гътне . Twisted Evil
                     Пак ни показаха с фрага коя е ГГ, няма що, само Нашичките да са заедно, и пак да ни дават такива моменти като в последната серия, всичко друго се преживява.

Спокоен, слънчев и мързелив ден/да се излежавате и да почивате,/ за да съберете сили за предстоящата седмица. bouquet

# 99
Здравейте, ябълкови дружки! wavey wavey wavey

Благодаря ви на всички за споделеното!

Така ме е грабнал живота напоследък, че нямам време да си кажа името, камо ли да припаря до темата, но поне ви чета. Благодарение на вас не изпускам нищо, златни сте.

Вече не знам колко серии подред не съм ги гледала на български поради липса на време, но се успокоявам, че като свърши сезона ще си преговаряме. Ще имаме много време за запълване, а е и много различно да гледаш сериите една след друга. Някак си по друг начин възприемаш нещата.

И какво сега, тая новата кльоща Шахика хич не си поплюва и влиза с гръм и трясък в сериала. Има си план и си действа по него, даже съвсем открито заявява намеренията си, браво на нея. Дано нашата мега кучка Ендера да си намери най-после майстора и да падне от два стола на земята. Значи Ендер ще наеме Шахика, за да отстрани Йълдъз, а онази ще играе на два фронта и ще ги отстрани и двете. Дай Боже така да стане.
Кобрендера предишния път като си играеше игрички с Йълдъз много яко сама се прецака, но изглежда не си е научила урока и сега пак крои планове против нея, ама нека. Ще й гледаме сеира и на нея. Забелязвате ли как около Ендер цъкат няколко бомби, които в един момент ще се взривят. И накрая я виждам сама като кучка. Всички ще я изоставят, когато лъснат тайните й – Ерим, Халит, Кая, Ийит, а накрая и вярното й куче Джанер. Няма да е скоро, но ще го дочакаме. Искам я бедна и сама.

На чичко Халит му светнаха очите веднага и му потекоха лигите като видя засукана жена. И той се мисли за неотразим и му е прекомерно самочувствието и има нужда от приземяване и реална самооценка. Ако по някакъв начин си загуби богатството, и на един километър от него жена няма да припари, ама нейсе.

Тази новата актриса дето щяла да бъде приятелка на Ийит, не знам къде ще я вместят в картинката, но ми се иска да завърти главата на Джанерко и той да се влюби и да зареже Зехра с която е само защото няма друта алтернатива.  Белким на кухата й дойде акъла и се сети, че само с омраза не се живее.

Каквото си искат да правят, само да не ни пипат повече ЗейАл и да не вкарват разни троянски кобили да им развалят рахата. Примирихме се, че не ни ги показват във фраговете, но поне да ги дават повечко в сериите.

Вярно е, че едно виждаме по фраговете, я после друго става, но мечтите с безплатни.

Хубав ден, дружки! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 100
Хелоу къзлар в неделя Hug
Аз написах ,че новото момиче е приятелка на Ийт ( инфо от подругите ) , но след фрага си мисля ,че това момиче ще е наето от Ендер - младо , бяло , хубаво - точно за дъртия разгонен пръч Stuck Out Tongue Winking Eye .В НИКАКЪВ случай няма да е Шахика . Тя други игри ще заформи , но дано не е толкова гадна и мръсна като Ендерица Angry
И аз искам Йълдъз за Кая , ще я търси Халит със свещ , ама няма да я намери Joy
Знаете ,че и аз искам семейството на бащата на Зейно да е от сой , ама кой надчетен човек би се влюбил в такава вулгарна жена като Асуман Astonished Остава варианта да не и е родна майка ( твърде невероятно ) и наистина нашата Малечка да е принцеса Simple Smile .Ох , пак се размечтах Халит да е бащата ... Ами по-добре той да се развълнува от ново дете ( важно нещо за него ) , отколкото поредната фльорца Neutral Face

# 101
Новата героиня Шахика е много интересна. Несрин Джавадзаде е отлична актриса! Надявам се да постави Ендер на място!

# 102

Момичета,

Мислите ли наистина, че тази Едже новата русичката е наета от Ендер, боже ще се побъркам. Тия Мушмороци я направиха тая Кучка най- мощната, най хитрата и най - силната , аз продължавам да се очудвам като как такива мъже като Халит и Алихан до такава степен са подвластни на тая интригантка, някакси това специално не мога да го приема. Да не попадаш в ръцете на СЦ, ще те сравнят с земята, за да може ГГ да се чувства добре.

# 103
  • Burgas, Bulgaria
Мераба неделно, къзлар! Hug

Фили Hug, и аз като теб си мисля какъв ще да е този, който се е хванал с Асуман? Имам няколко варианта: Първият е този, който и ти си споменала –  Асуман да не е майката. Но да ти кажа, ми се струва малко вероятно да вземе да отгледа чуждо дете, без да каже на Мустафа, при положение, че знае що за идиот е той.  Друг вариант е да е било нещо мимолетно. Асуман в отчаянието си да се е хвърлила на първия срещнат, който ѝ е казал две мили думи, без да знаят нищо един за друг. Но как после Мустафа ще го е намерил, да го убие? ThinkingТрети вариант е Асуман и този мъж наистина да са се влюбили, но той да се е отделил от богатото си и властно семейство и да е бил обикновен работник, затова и Асуман да не познава родата му. А може би пък и да ги познава, но да не иска да се разкрива това. Може би връзката им е продължила до раждането на Зейнеп, а и след това, но Мустафа не ѝ е давал развод и в един момент му е светнало.
Да ви кажа, струва ми се невъзможно Халит да е баща на Зейнеп. Тогава коя ще е майката? ThinkingНе е Асуман със сигурност, защото досега щеше да се разбере. Ако е взела бебето на някоя своя приятелка, без да знае кой е бащата, защо ще крие от Мустафа? Не граничи ли това със самоубийство..? И кого ще е убил тогава Мустафа? Ким билир..? Thinking

Мен друго ме съмнява от фрага, който видях. Дали сестрата на Кая не играе с брат си? Flushed Вижда ми се много смела още да дойде и да почне с претенции, с омотаване на Халит и тем подобни. Спомням си с каква кифленска походка влезе при Кая и с каква усмивка я посрещна той – по-скоро победоносна, отколкото радостна.  Хич не ми се иска и Кая да го превърнат в някакъв отмъстител, но пък и няма да се учудя на СЦ. При тях нали това е в основата. Или Кая иска да покаже на Йълдъз истинското лице на Халит, или иска да си върне нещо, което смята, че Халит му е взел навремето, или е нещо друго…  Видяхме, че сестрата и Ендер се познават, но преди 20 години тя на колко ще е била, че да са имали каквито и да са „отношения”? Вижда ми се доста по-млада от Ендер. И защо сестрата на Кая ще иска да се съюзява с Иийт? Кая беше казал на онази от счетоводството(все и забравям името) да проучи всичко за Иийт. Може би е разбрал нещо и иска да разплете чорапа... Нейсе… Но да знаете, че тази мисъл за Кая хич не ме напуска. Smiling Imp

# 104

Боби HugБиби HugТанита HugДъга HugФили :hug:mimchyyy9  HugМиме Hug,за коментарите и сценариите! Laughing newsm10 Предполагам СЦ ще ни спретнат драма в края на сезона,че цяло лято да ни държи! Laughing

По случай Денят на майката в Т-я в ТТ пуснаха снимки на мамите/актриси

Нилгюн Тюрксевер/Зерин...с децата си...

Шевал Сам със сина си...

Общи условия

Активация на акаунт