Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 20

• 38 042
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Да ви кажа аз бях против 3 сезон , после вече исках - на ми сега сезон 3 , НО без хората заради които гледах този сериал . Казвам ви , ще си умра от кеф да видя как ще рухнат още на 2-3 серия на есен .
Дано поне разберем какво се е случило и защо стана това .
От последните 2 серии не очаквам нищо , за да не се разочаровам повече . Във всеки случай всички фенове на ЗейАл заслужават още прекрасни моменти с тях за довиждане , но аз съм скептична ...
Хайде , дано !
Приятно гледане !

# 151

Момичета,

И аз се заредих още на озета, но гледам със свито сърце като Боби. Когато идваха сцените с оная скочубра ставах и не можах да я гледам тая, това е по-силно от мен. Докато й даваха сцените се разхождах из къщи. За 3-ти сезон без ЗейАл даже не мога да си помисля. Ще видим колко серии ще изкарат без ЗейАл. Това ми е много интересно, ще си заминат брилянтните артисти с магията , която носят и ще останат треторазрядните, това направо не е истина.

# 152
 wavey
Малииииии, без оригиналните ЗейАл тръгнали трети сезон да правят. smile3537 smile3537

# 153
  • По света и в нас.
Ей чета ви и съм в потрес.Как без ЗейАл трети сезон?Със сигурност няма ли ги и мен няма да ме има на онлайните.Ах тези мушмороци ни разкатаха играта.

# 154
Условието, което Йълдъзка постави на Зехрата, за да й запази тайната за Джанерко е да убеди Ерим Пикльов да се прибере у дома. Тя обеща и действа.

# 155
Йълдъз показа на Зехра записи на диск и няма накъде... Laughing

Кая не е доволен,че Халит е при Ендер.... Laughing...според него тя била щастлива от това

# 156
  • Варна
Промото, сега успях да го направя.

А Кая разказа играта на Ендер : ))))

Нова асистентка за Халит- дали тази не е дето Ендер ще се цели да отстреля Йълдъз ?

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 00:05 от BVAR

# 157
Определено е тя , аз си мислех ,че ще е Едже , ама тази асистентка с много перверзна физиономия , бе .
А ЗейАл ги НЕМА никъде .Пфу !

# 158
Тази нова асистентка от първата среща и как върти очите  Laughing

Ендер не пуска Ерим...ако искат сестрите му да се връщат...в дома им...

Ендер подкара Зехра...защо се връщат....

А Ендер набра новата асистентка... Laughing

# 159
  • Варна
Ахахахах Зехра се сдъвкас Ендер

# 160
Тая новата дето се врътка около чичко Халит дори не ми е хубава, ама ако ще нерви Кучката крилата, става.
Тя от два стола ще падне на земята, ама нека й.
Много ме кефи как я цеди Кая.

# 161
           На дъртия Халитко му правят романтична изненада, направо ще се гътна.

Кучката стана разногледа, ох кефско, Сега Кая и Зехра.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 22:03 от Tanita53

# 162
Най-после ЗейАл....играят... Laughing
Зейно се безпокояла за Йълдъз....а Алихан й каза,че Халит ще й даде шанс...

# 163
Най-после ЗейАл....играят... Laughing
1 минута ЗейАл - браво !

# 164
  • Варна
Хахаах каква засечка в ресторанта - голям майтап : )))

Общи условия

Активация на акаунт