Шумен - 8

• 16 382
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • Mediterraneo
Ми то аз като гледам май сама ще се срещам!   Joy

Нашето море се отложи  Cry Ако организирате среща, може и да се включа. Ама наистина е по- добре да отложим събиранията направо за септември, че всички вече ще са се прибрали в града.

# 106
Я дайте да спретнем едно списъче за срещата все пак, а? smile3523Да видим черно на бяло колко ще се съберем. Wink

1.Ани
2.Рали
3.Дари
4.Димана
5.Кари

Ама наистина е по- добре да отложим събиранията направо за септември, че всички вече ще са се прибрали в града.

Как септември бе, Rolling Eyes ние ще се забравим дотогава. Blush Който е тук да идва, който не е следващия път, нека си върви традицията. Peace

# 107
И аз се надявам да дойда, ама още не знам Сашо дали ще пътува.Ще кажа допълнително Peace

# 108
Ехооооооо днес май някой има рожден ден!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА НАДЕТО!!!
/нашата гладна юзърка, дето сигурно няма нет, че не пише/
АЛЕКС ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ДА РАСТЕШ БУДНО И ЗДРАВО ДЕТЕ, ДА ПРЕКАРАШ СТРАХОТНО ДЕТСТВОТО СИ И ДА РАДВАШ РОДИТЕЛИТЕ СИ!!!

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 19:32 от rali4kata

# 109
на порастналата Алекс !!!
Бъди здраво и щастливо дете и раздавай радост на всички около себе си !!!
Весел празник и мнооого подаръци !!!  

А на гладната и мама

# 110
Хе хе Честит рожден ден на вече порасналата принцеса!
Наде да ви е жива и здрава,много много да ви слушка и радва/в което не се и съмнявам/  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
4ESTIT ROJDEN DEN!!! JELAIA NA ALEKC DA E JIVA I ZDRAVA I DA IMA NAI PREKRASNOTO I BEZGRIJNO DETSYVI!!! A NA MAMA I TATI- DA VI NOSI MNOGO MNOGO RADOST!!!!!!
pak se izviniavam Nade!!! OOOOOOOOOOXXXXXXXXXXX nade mn se izviniavam 4e ne vi 4estitix denes kato te vidiax no izkliu4ix Praynig Praynig Praynig
pak se izviniavam Nade!!!  Embarassed Embarassed Embarassed
Dnes biaxme u4enici za parvi pat!!! Joy Joy Joy [smilie=smile3521.gif]Vleze na6ta sama v staiata, zapo4na da razglejda da si obikalia... mnogo dobre se e pradstavila samo deto kato  ia vzemam edna lelia ia be6e izvela na dvora za6toto reve.... 4e se kasa. Razplakala se za6toto vliazva edna civilna lelia v staiata i kato ia vidiala.... ole-male, 4ak xalca6e ot rev!!! Whistling no kato i mina se ka4ixme pak vatre i kato se xili na lelite --goliama radost. i tragvame ve4e i i kazvam da kaje ,,4ao,,  i celuvka- tia oba4e ne da prati vazdu6na celuvka, a otide i darpa leliata i ia celuva po buzite  remybussi. mn mili4ka mi stana!6te vidim utre kakvo 6te e newsm78 . No ustanovix 1 ne6to-- ne im davat da piat voda! neznam za6to no utre 6te govoria po vaprosa. kato ia vzex i i dadox voda-e niama napivane, a kakto be6e i plakala .....
Az si mislex 4e 6te go ponesa po-tejko, no 4estno kazano ne biax mn pritesnena. E ne i spokoina no..... Moje bi za6toto vinagi sam mislela 4e mn 6te pla4e i zatova. 6te vidim de, da ne kazvam goliama duma--dano da svikne i da i xaresva da xodi, 4e... triabva da se raboti!!! ox aide 4e tozi pak e ulisax v pisaneto Joy

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 23:26 от svetaa/цвета

# 112
  • Smallville
Здравейте мами от Шумен.Приятно ми е да се запозная с вас пък било и виртуално.(е,с някои от вас се познавам и лично,но сега събрах смелост да се представя на всички) Казвам се Йорданка и имам едно пораснало момиченце на 9 години,казва се Мария,на галено Мими.Искам да споделя с вас желанието ми да имам още едно съкровище,но това е божа работа кога ще стане.И това е една от причините да ви чувствам толкова близки, вас и всички от този форум.Това е засега и пожелавам много усмивки на всички Grinning Grinning Grinning

# 113

Ехх, ама това е прекрасна новина, как ме зарадва ако знаеш  Hug Стискам ви палци по - скоро да преживеете приятната изненада и да се сдобиете с прекрасното тъй желано, малко съкровище Hug

От името на всички от форума /вярвам абсолютно никой няма против/ да те поканя официално на нашата форумска среща в неделя, която кой ли знае в колко часа ще е?!? Grinning Срещата навярно знаеш е с дечица, значи и твоята малка принцеса е добре дошла!
  Heart Eyes

# 114
  • Шумен
Мами, дайте координати на добър гинеколог Hug
И честито на всички пораснали Simple Smile

# 115
  • някъде там
ами аз от доста време ходя при д-р Великова и съм доволна
Цялата ми бременност тя я проследи.
Има опит жената, работи в болницата все пак и се  е сблъсквала с какво ли не.Ако искаш информация  пиши.

# 116
Аз съм много доволна от д-р Иван Георгиев - Частната АГ
тел 800 402
Като се има в предвид че в Шумен всичката ни е една  Sick, никой не предлага нищо качествено като услуга, апаратура, условия  #Cussing out
д-р Георгиев и като човек и като специалист ми харесва, един път се бях ошашкала, звъннах му от домашния (цифров е) и от тогава всеки път като се обадя той ми вдига и направо "Кажи Цетелинче какво има, проблем ли нещо..."  Grinning !!!
За мое огромно съжаление той не изражда  Sad за това най- вероятно ще ходя в Майчин Дом - Варна ... що се отнася до Варна, за там мога да препоръчам д-р Яков, д-р Анна Атанасова (Майчин Дом) и д-р Давидков (Частната му клиника в мед. център Младост) зависи за какво ти е нужен гинеколог  Peace

за д-р Великова (илона не ми се обиждай!) ходила съм в частния й кабинет, много мръсно и остаряло е вътре  Sick тя си няма помощен персонал май  newsm78 и явно и сама не поддържа добра хигиена

# 117
  • Smallville
Благодаря за топлото посрещане и за поканата за среща,но тази неделя ще отиваме на почивка за 2 седмици.Като се върнем,около 15-16 август ще следя в форума кога имате среща и с удоволствие ще се присъединя.До скоро... bye

# 118
Добре дошла на новичката мама в нашите редици!
За гинеколог аз и преди съм казвала д-р Димов Peace
Ние от вчера пак сме на ясла и ревеееем че се късаме.Май май не му харесва там newsm78

# 119
  • Шумен
Може ли и телефони да вървят с докторите Peace

Общи условия

Активация на акаунт