Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 900
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
У актьора има мекота е невинност, които излъчва и много допринася за образа.

# 106
Аз и Азад не го съжалявам... Много слабохарактерен ми идва, въпреки че се опълчи на семейството в един момент. Някак след свършен факт ми е трудно да го приема. Сякаш просто му е трябвала такава възможност, че да се издигне в очите й, защото ако го беше направил преди това да й се случи, тя щеше да го резне като кисела краставица.

При голямото разчистване на сметки и двамата са прави за себе си, според мен, но явно в селото ще надделее Хазар. Рейян, дори и да иска да тръгне с Миран, няма да го направи заради баща си, а и Азад аби ще е там.
Мисля си и, че в един момент Хазар и Миран ще се изслушат поне за нещо и за малко и оттам ще тръгнат по следите на истината за онази вечер. Защото Хазар не повярва на баща си, когато уж му разказа всичко за онази вечер, но и в Миран се зароди съмнението към Азизе Бей.

# 107
У актьора има мекота е невинност, които излъчва и много допринася за образа.
Абсолютно вярно и за мен.
Василева, сто на сто, ще е много трогателна сцената когато разберат, че са баща и син, но в мига, в който разберат съм убедена, че кръвта им ще проговори.

# 108
Елиф май е казала, ох бе и аз се изкефих Grinning нищо че я съжалявам Гюнюл, но тя сама си е виновна за положението в което е . Да взима пример от Елиф и да се противопоставя малко повече на бабчето и няма да е така жалка.

Точно защото е жалка, не заслужава съжаление. Не само че не си пази достойнството, но и се излага пред околните, че и интриги плете. Никакво съжаление!

# 109
  • Monaco
За съжаление в Турция кръвосмешението е нещо нормално. Там се женят братовчеди, особено в богати фамилии за да се запазят парите в семейството. Мисля ще филмът показа тяхната реалност, колкото и странна и необяснима да е за нас. Колкото до постъпката на Азизе да насърчи Миран да се ожени за сестра си. Според мен дори да знае, че Рейян не е кръв на Асланбей, тя знае, че Хазар я обича като родна дъщеря и ако тя страда, ще страда и той. Колкото до Гьонюл помислете за факта, че тя живее в много силна изолация, а това влияе много върху психиката на човек. Тя друг мъж освен Миран едва ли е виждала и за това той е единственият към който може да насочи чувствата си.  Тя вярва и че ако Азизе не беше промила мозъка на Миран за отмъщение и не му беше забранила да спи с нея и да консумират брака си, той щеше да я обича. Това явно за нея е несправедливост и не може да понесе мисълта, че го губи. За жалост познавам в реалния живот много такива жени, които се подлагат на много унижения, въпреки че мъжете им изневеряват.

# 110
Това вярно ли да е?
Скрит текст:
Galya Racheva
Администратор · 8 часа

В един арабски туитър профил пише, че ще има годеж между Азат и Рейян, а също и сцена с целувка между Миран и Рейян. Освен това пишат, че става ясно че Рейян е бременна, Насух научава за това и заставя Азат и Рейян да се оженят. 😱

# 111
Йоана, и в Европа са се женели и сигурно още се женят братовчеди. Има го и в България в началото на 20 век в по-голяма степен, отколкото сега. Това не е кръвосмешение, единственият риск е при повече от един такъв брак назад по родословното дърво в някое от поколението да се проявят генетични деформации. От Европа, доколкото прочетох, само в БГ е забранен брак между първи братовчеди.
За кръвосмешение може да се приемат само връзките - баща-дъщеря, майка-син, брат-сестра.
Целият човешки вид е създаден от кръвосмешение, защото след Ледниковата епоха са целели едва около 20 х.индивида. Преценете сами как сме се размножили до сегашните милиарди.
Направете си сметка при масовото инвитро, което се практикува последните 10-20  години /почти без контрол и при силно охранявана тайна на произхода - в БГ/  колко нараства шанса след време  да се ожените за полу-брат, полу-сестра
Не е хубаво да приписваме на Турция и Анадола обичаи и нрави, каквито има навсякъде по света.

Рейян няма да тръгне с Миран докато той не се разведе, почти съм сигурна в това. Тя има безусловната подкрепа на баща си, опасността да бъде убита вече отмина. Няма нещо, което би я принудило да се засели при Асланбей докато Гюна я има в документа за брак.

# 112
Здравейте, момичета Blush
Докарахме я до петък, криво-ляво Stuck Out Tongue Winking Eye

Красотите от Хая за 8 серия Heart Eyes
Все още не е пуснала РейМирските колажи Sunglasses

Понеже сценаристката е много активна в туитър, феновете много й мрънкат за подсказки, снощи е написала нещо такова:
Сериалите ви разказват дълги истории. Доставят ви удоволствие от гледането, отвеждат ви за няколко часа от вашия свят в съвсем друг свят. Никога не съм писала туити на писателите, след като съм прочела две страници.
Ние сме разказвачи на истории. Насладете се. Утре ще има прекрасен епизод.

Феновете на Hercai и сценаристката Еда Joy

# 113
Добро утро Hug
 Еве, права си е жената Blush Много хубаво го е написала!
На моменти направо ги съжалявам заради всичкото това внимание, което граничи с истерия за мен Flushed

......... Колкото до Гьонюл помислете за факта, че тя живее в много силна изолация, а това влияе много върху психиката на човек. Тя друг мъж освен Миран едва ли е виждала и за това той е единственият към който може да насочи чувствата си.........
Като гледам начина й на обличане и поведението й (излиза когато и където си иска сама) изобщо не мисля, че живее в каквато и да било изолация. И това пък ме води на мисълта, че няма как Миран да е единствения мъж, който е виждала.
Сигурна съм, че е получавала внимание от мъж (макар и минимално, но достатъчно да подхрани самолюбието й), самите й реакции на отхвърлянето от страна на Миран го показват. "Какво толкова видя в нея", "Какво има тя, което аз нямам"... За нея Миран е фикс идея и с такава майка и баба, изобщо не ме учудва начинът й на мислене. И трите са много болни мозъци! Само като се сетя, как се намушка саморъчно с ножа Dizzy Face

# 114
  • Monaco
Туркините в Анадола нямат особена свобода, говоря за реалния живот. За тях съществува само мъжът, за който са се омъжили. Самата Рейян живееше също в изолация. А това, че Гьонюл действа неадекватно е факт, с който съм съгласна. Гордостта и е наранена и за това не може да приеме, че е отхвърлена. Аз се радвам, че в България е забранен брак между първи братовчеди. Моят първи братовчед го обичам като брат и всяка друга любов ми се вижда извратена. Няма как да изпитвам каквото и да е било привличане към братовчедите си, дори към вторите. Не казвам, че няма такива случаи.. Но мисля, че в днешно време са рядкост.

# 115
  • Monaco
Да добавя само, че не вярвам там да има някакъв бурен социален живот. Тя не работи, не ми прави впечатление да има приятели, контактите са и ограничени до майка и баба и. Дори с братовчедка си не е близка. Ето вижте и реакцията на Елиф, когато искаха да я пратят в Лондон (при това не, за да учи, а за да си почине). Аз ако съм веднага заминавам. Но те са си свикнали с този начин на живот.

# 116
 wavey
Снимки от предстоящия епизод, с които ни напомнят за довечера.
Скрит текст:

Думите са излишни. Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes

И в караваната за отдих го преследват. Laughing

Вариантите са два.
Дано да е втория Praynig свързан с инфото от озета, а и сценаристката бе писала преди време в отговор на фенове, че до сватба на Рейян и Азат няма да се стигне.
Скрит текст:
SBA | Ветреный | Hercai | Турецкие сериалы

Только что прочитали у арабов в твиттере,что будет обручение Азата и Рейян,а также сцена поцелуя. Так же пишут,что выяснится беременность Рейян и об этом узнает Насух,заставив таки поженится Рей и Азю.
Инфа не подтверждена. Есть только бумеранг со съёмочной площадки.
ВЕРСИЯ #2
6 дней назад Илай публиковала сторис из особняка Асланбеев,Джихан узнает о проделках дочери и даст ей оплеуху,что видно из промо-фото,а в озете сказано,что Джихан примет для Яры судьбоносное решение. Думается,что он выдаст ее замуж и это подготовка именно к ее ночи хны.

https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456244645%2Fea8013f2ec1 … l_wall_-157453865

# 117
JoannnaM Hug явно не си ме разбрала. Изобщо не съм писала, че някой води бурен социален живот, просто отбелязах, че изобщо не е в пълна изолация. А и, доколкото си спомням досега не са ни показали, как са живяли в Карс (дано не бъркам името на мястото, където са живели преди да се върнат в Мидят). Ярен, например, също ни набиват на око, как си развява задния джоб насам- натам без никакъв контрол, даже ако не се лъжа е работела и във фирмата (нали именно там си е харесала Миран).  Не споря и затова спирам с това, само излагам собствено мнение и мисля че се получава хубав диалог с различни мнения Wink

Нейди, страхотни снимки Heart Eyes Малката Гюл Ханъм ме радва почти колкото РейМир Blush

# 118
  • Monaco
KikaDer Hug и моята цел не е спор, разбира се, че има различни мнения и гледни точки.  Просто се опитвам да си обясня лудостта и, която е очевидна. Но кой ли в това семейство не е луд малко или много Simple Smile Ходила съм често до Турция и си спомням, че там не може жена да се разхожда спокойна и сама из улиците на Истанбул, който е доста модерен град. С моя приятелка решихме да се отделим от групата и въпреки че бях облечена доста прилично една кола ни преследваше дълго време. Мъже се опитваха да ни заговарят. И общо взето ти иде да се забрадиш само и само да се разходиш на спокойствие.

# 119
JoannnaM Hug явно не си ме разбрала. Изобщо не съм писала, че някой води бурен социален живот, просто отбелязах, че изобщо не е в пълна изолация. А и, доколкото си спомням досега не са ни показали, как са живяли в Карс (дано не бъркам името на мястото, където са живели преди да се върнат в Мидят). Ярен, например, също ни набиват на око, как си развява задния джоб насам- натам без никакъв контрол, даже ако не се лъжа е работела и във фирмата (нали именно там си е харесала Миран).  Не споря и затова спирам с това, само излагам собствено мнение и мисля че се получава хубав диалог с различни мнения Wink

Нейди, страхотни снимки Heart Eyes Малката Гюл Ханъм ме радва почти колкото РейМир Blush

Да, а пък тя Heart Eyes и бати й Миран Heart Eyes са съвсем друго нещо, Heart Eyes Heart Eyes и будят в мен огромно умиление.
Тяхната сцена Heart Eyes Heart Eyes няма чет и брой колко пъти я гледах, и мога, и още, и още.

Общи условия

Активация на акаунт