нищо че я съжалявам Гюнюл, но тя сама си е виновна за положението в което е . Да взима пример от Елиф и да се противопоставя малко повече на бабчето и няма да е така жалка.

Много хубаво го е написала!

свързан с инфото от озета, а и сценаристката бе писала преди време в отговор на фенове, че до сватба на Рейян и Азат няма да се стигне.
явно не си ме разбрала. Изобщо не съм писала, че някой води бурен социален живот, просто отбелязах, че изобщо не е в пълна изолация. А и, доколкото си спомням досега не са ни показали, как са живяли в Карс (дано не бъркам името на мястото, където са живели преди да се върнат в Мидят). Ярен, например, също ни набиват на око, как си развява задния джоб насам- натам без никакъв контрол, даже ако не се лъжа е работела и във фирмата (нали именно там си е харесала Миран). Не споря и затова спирам с това, само излагам собствено мнение и мисля че се получава хубав диалог с различни мнения
Малката Гюл Ханъм ме радва почти колкото РейМир 
и моята цел не е спор, разбира се, че има различни мнения и гледни точки. Просто се опитвам да си обясня лудостта и, която е очевидна. Но кой ли в това семейство не е луд малко или много
Ходила съм често до Турция и си спомням, че там не може жена да се разхожда спокойна и сама из улиците на Истанбул, който е доста модерен град. С моя приятелка решихме да се отделим от групата и въпреки че бях облечена доста прилично една кола ни преследваше дълго време. Мъже се опитваха да ни заговарят. И общо взето ти иде да се забрадиш само и само да се разходиш на спокойствие.
явно не си ме разбрала. Изобщо не съм писала, че някой води бурен социален живот, просто отбелязах, че изобщо не е в пълна изолация. А и, доколкото си спомням досега не са ни показали, как са живяли в Карс (дано не бъркам името на мястото, където са живели преди да се върнат в Мидят). Ярен, например, също ни набиват на око, как си развява задния джоб насам- натам без никакъв контрол, даже ако не се лъжа е работела и във фирмата (нали именно там си е харесала Миран). Не споря и затова спирам с това, само излагам собствено мнение и мисля че се получава хубав диалог с различни мнения
Малката Гюл Ханъм ме радва почти колкото РейМир 
и бати й Миран
са съвсем друго нещо,
и будят в мен огромно умиление.
няма чет и брой колко пъти я гледах, и мога, и още, и още. Препоръчани теми