Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 012
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Да не би Рейян да е вече собственичката на конака /или си въобразявам като съм без превод/

# 211
Браво на Миран

# 212
Тази сцена не огън, не пожар, ми не знам какво беше.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456243461%2F058aa8c20 … l_wall_-132999259

Страхоооотен епизод, Crazy Heart Eyes Party много, много, много съм доволна, но не ми стигна, а е видно, че свърши. Rolling Eyes

Нашия иска Рейянчето, Heart Eyes само нея Heart Eyes срещу дълга им.

# 213
Епичен финал  smile3508 Дядото какъвто е, като нищо ще даде Рейян, само и само да се отърве от нея.

# 214
  • IT
И на мен не ми стигна серията.
Бабет  сега се сети, че има внучка Гюна. Разпада и се кралството малко по малко.
КОлко серии остават до края на сезона?

# 215
Ми той като я иска, къде ще я води!? Пак ли като любовница в змийярника?

# 216
# 217
Много добра серия Heart Eyes

# 218
  • IT
Офффф много лошо с тези реклами по 100 часа и с манджи, дояжда ми се по никое време.
Дали ще има фраг?

# 219
  • Варна
На мен вече взе да ми омръза повтарят вече 5 серии едно и също :
Миран постоянно с това ,че искал Реян;
Реян пък да се махал;
Дядото все заплашва ,че ще каже;
Само едно и също говорят и се въртят в кръг.
Всичките им диалози се повтарят вече по 10 пъти.

# 220
Той не я ли унижава по тоя начин! Все едно я купува!!!!!!!!!!!!!!!!

# 221
Той няма нищо за да им го предаде. И голяма обида- все едно домати си купува. Това успя да измисли! Човек на когото Рейян каза “ Не ме оставяй, Миран”, обида и то най -долна. И аз си мислех, че май нищо не се случва. Едно и също. Харесва ми Ебру- така си намирам оправдание да продължа да гледам.

# 222
  • Варна
Имам лошия навик да помня диалозите Grinning и като го чуя един път не могат да ме излъжат втори път;
Иначе за играта са чудесни , ама дъвчат вече една и съща дъвка и разтягат локуми Joy

# 223
Е то и аз гледам заради РейМир, Heart Eyes Heart Eyes но то това при мен и не само е във всеки сериал, защото нито този, нито някой друг не блести със сюжет не показван и не разказван на зрителите.
Докато така са ми влезли под кожата РейМир бих могла да понеса пробойни в сюжета, а и това важи за всяко тяхно дизи, така че досега нямам никакви забележки.
44 Потребители и 118 Гости преглежда(т) тази тема.

# 224
И аз точно това си помислих - едно и също , нищо не се случва ( с изключение на казаното от Султан - бравос !) едни и също грозни улици , едни и същи противната бабичка и разяреният дядка , и двете имения , домът на дядото и бабата и сладкото Гюлче  бяха като светъл полъх .
Аз явно гледам все още заради магията на  Рейан и Миран , предполагам и много от вас , но ако продължават така ще им падне рейтинга ...
Лека , дружки

Общи условия

Активация на акаунт