Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 014
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Невероятна серия. Ще ви стане смешно ако разберете как гледах серията. По месинджера с пуснато видео 😁😁 Каква е тази химия, какво е това нещо. Началото - епично! Миранчо страшно ревнува вече от Азадчо😁🤭 Как си я хвана миличкият 😍 на ръце. Как бдя над нея. Дядото трябваше да му позволи да я заведе в болницата! 😠 Така щеше да се избавят от неканените гости поне за малко ☺🤗😏 Каква глава му шибна на баткото 😄😄😄
А сцената с пръстена - незабравима! 🤣🤣🤣
Миран ми се струва, че вече не е озлобен към баща и, заради отмъщението на бабката, а заради това, че все му я взима 🤣🤣 В днешната серия - цели два пъти. Това ангелче  
Гюл 😍😍😍 Иска батко си и кака си заедно, нищо няма да я спре! Когато Хазар удари Миран ... милият даже не стисна юмрук, за да се защити. Миран адски много съжалява, а и ще съжалява за причиненото от него. Мисля си, че тях двамата ще ги събере първо не друго, а самата Рейян, любовта им към нея. Рейян, сърдита, убидена, ама само тя има право да насочи пистолет към мъжа си. 😉 Както бяха казали сценаристите - серията беше на адски високо ниво! Само ме дразнят на кои места завършват вечно филмите сиии ... Какво ще правя до другата седмица 😭😭😭

# 226
В моите очи той я иска за да я спаси от ада, в който е, а и показа, че я обича, само дето не е изрекъл думите в лицето й. Мисля, че това скоро, ще се случи, но не виждам Рейян вироглавката скоро да омекне.
Не, че няма да я заведе в другия ад на Асланбей.
Дано измисли нещо и да се махнат и оттам.
Май фраг няма да има, но си лягам доволна и предоволна от епизода с много РейМир Kissing Heart Kissing Heart и сцени коя от коя по-огнени Heart Eyes Heart Eyes и силни. Two Hearts Two Hearts
За мен това е важното, всичко и всички други около тях са ми гарнитура към основното ястие, мога да мина и без нея. Joy
Аз съм доволна, стигат ми РейМир, Two Hearts Two Hearts кефят ме на макс и това ми е предостатъчно до този момент.
Лека и от мен.
Преведен откъс.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456243462%2F5739c2823 … l_wall_-132999259

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 00:30 от Neidjal

# 227
Включвам се да Ви Следяя Simple Smile Утре ще изгледам серията с превод Simple Smile

# 228
Привет! И аз така смятам, че ситуацията с борчовете е само повод, Миран да поиска отново Рейян без да я отмъква, отвлича, задиря по дуварите и да я гледа иззад  ъглите. Преди тя да отиде в офиса му, той повтори няколко пъти,  че трябва да има някакъв начин да си я върне обратно. Разбра, че Рейян знае за Гьонюл, наясно е, че го обича, каквото и да му говори, както и да се инати...Още повече след всичко, което стана и в офиса между двамата, а после и с баща и...Миран разбра достатъчно в този епизод и за лъжите. Просто намери начин да си я поиска отново. Разбира се, че ги чакат още безброй кошмари, които ще ги въртят в омагьосан кръг. Сериалът за мен е като приказка, благодарение на режисьора, на любовта, която са съчинили по книгата и на магията Миран-Рейян. Уж е в онзи затънтен край, но самия актьорски състав носи истанбулското в себе си и става нещо различно. Музиката, не на последно място. Тази серия беше и на актьорът, който играе Хазар, и на разговора между Азат и Миран, и на сцената, в която Миран каза изключителни думи в лицето на Хазар, че благодарение на него не знае какво е бащина любов...

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 00:58 от Mydream

# 229
  • Пловдив
И аз смятам, че епизода беше на Хазар и Миран. Двамата се справиха уникално, плаках с безпомощния Миран, а Хазар като видя пак битото си дете, преживях с него тази болка, а как застана пред баща си да ги убив всичките и да се свърши. Горкия избухна в този епизод, всичко което е трупал с години изби, а Насух е отвратителен, пожелавам му да загуби и Хазар, и Гюл , нека и той да страда, заслужава го. Миран не съм сигурна дали разбра, че Рейян знае за брака му. Хареса ми и Султан, подхранва семенцето на съмнение в Миран, без да го знае разбира се. Време е да започне да разбира ,че не всичко казано от Азизе е чиста монета. Между другото днес тя ме изненада, като че ли прояви някакви чувства и към Гюнюл, първо като бяха трите с Елиф , болката че никога не е била мила с Гюнюл, а и тя и го каза г/д, а после Миран като тръгна да я души, но въпреки това няма как да харесам Азизе.
Азад ми идва вече досаден с тоя рев навсякъде, щом искаш жена стягаш се и се бориш за нея, не ревеш нон стоп и не се съгласяваш като послушно кученце с всичко Simple Smile
Стана дълго, но трябваше да си го кажа/напиша, иначе ще забравя.

# 230
   Няколко неща ми направиха впечатление... Първо - Гюл ханъм... Кръвта вода не става... Някак си по детински и наивно това дете изключително сензитивно усети "своето", усети баткото в Миран, усети, че може да му се довери... Хареса си го точно по детски, с очите на дете, гледащо с възхита своя идол, своя кумир... И точно по детски си пожела главните герои в приказката да се съберат, за да има тя щастлив край... И със сигурност малката розичка в края ще бъде на седмото небе от щастие, когато разбере, че не само си има родна сестра Рейян, а и роден батко Миран... Последните двама с много силна сцена във фирмата... Браво на Ебру, страхотна игра...Миран колкото и да се перчи, ясно видя пламъците в очите й, които го изгаряха... Много категорично й заяви, че тя му принадлежи, че е негова...Без викове, без белег на подценяване, без излишно налагане... Тихо, кротко, точно и ясно... По мъжки, смело, с нужната доза такт и нежност на влюбения мъж... Всъщност може би някой ще си помисли, че така тя се почувства като принадлежност на някого?!... Аз не бих... Коя ли влюбена жена не би искала да чуе от устата на любимия си, че тя е единствена, негова и че той ще бъде до нея завинаги...

# 231
Минавам само да отбележа, че и аз съм от харесалите епизода! Хареса ми! Много! Не съм го гледала на живо, а само моменти в ютуб, туитър и при рускините, но с превода ще се размажа Heart Eyes
Според мен си върви повече от нормално за сериал. Все пак един епизод е по- дълъг от един филм. Не можем да очакваме, че всичко ще се разкрие веднага и ще се обръщат нещата постоянно. Например, обожавам "Любов под наем", но там направо откачих до момента в края на първи сезон, когато наааай- накрая Дефне каза на Йомер за договорката с леля му! Но въпреки това се насладих изцяло на играта на всеки един актьор и на историята Blush

# 232
На такава силна серия какво да й коментира човек! Гледаш и чувстваш!
Да видим Миран как ще опрости дълговете като Баба няма да позволи и той няма права. Да видим Фърат дали ще събере сили да се изправи срещу Азизе по толкова важен въпрос. Не му беше лесно да скрие дори такова елементарно нещо като местонахождението на Миран. Освен това Баба е собственик на капитала. Тя и така прескочи и двамата като пусна съдебно изпълнение.
Скарат ли се Азизе и Миран относно правото му на глас по семейните дела Миран ще задълбочи съменията си. Дано най-после престане да търчи след Рейян за дребни неща и се захване да решава глобалните.
Истински син на баща си - бърже пали и бърже гаси. Решенията - кое от кое по-невършещи работа.
Фърат пак - истински Асланбей, лесно не можеш да го успиш, хладнокръвен и добре разсъждаващ. Не мисля, че Ярен ще успее да го излъже още веднъж. Беше му мъчно като я остави на улицата, но беше твърд в решението си.
Толкова съм доволна, че тържествуващия блясък в очите на Ярен, когато издевателства на Рейян се превърна в животински страх, когато дядо й отсече - решено е. Нищо не желая толкова силно колкото да я видя сватбата й с  някой не много красив и жесток анадолец.
В името на това - да има повече серии за съжаление сигурно ще замотае главата на аскера и ще се опита някак си да се измъкне от женитбата. Макар, че не ми беше ясно и какво иска от Фърат. Той как би й почогнал да не я оженят за когото са наумили?
Гюл ханъм - свежият полъх хумор в голямата драма.

# 233
Той не я ли унижава по тоя начин! Все едно я купува!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами според мен се повтаря оня древен мит от Троянската война... Заради жени лумват пожари, страсти и войни... Дали в миналото на двата рода, дали сега, все в началото на раздора стои жена... Миран в този момент какво да измисли, горкия... Как се мисли трезво като отвсякъде съскат змии и отвсякъде режат ножове... То Азизе, то Гьонюл, то Хазар, то Реяйн, то Азад....да не продължавам списъка... Не да се побъркаш, ами директно да тръгнеш към Карлуково... В такива ситуации на свръхнапрежение и мисъл как да излезеш от патова ситуация, понякога човек дърпа и погрешната карта... Няма време за много размисли, времето те притиска, мозъкът не работи спокойно... Това успя да измисли момчето, но поне даде предложение за помирение, да се спре враждата... Е, понякога една жена върши и чудеса, с които да изненада света... Rolling Eyes Жената може да стане причина не само за начало, а и за край на една отколешна борба... Satisfied

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 17:18 от mury9

# 234
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Здравейте! Не можах да изгледам целия епизод,заспала съм на едните реклами  Laughing и за сега не се очертава да го гледам. Ще си изчакам превода и тогава с голямо удоволствие,ще се насладя на серията. Чета много мнения-не само тук,относно Вятърничавия. Има такива,дето не им се нрави-аз не съм от тях Joy Та,има достатъчно други-те при съседите всеки  ден никнат като гъби. За всеки ще се намери нещо подходящо,та да си дойда на думата-не ме дразни Миран че вика,не ме дразни,че е в конака,дет се е снимал друг сериал и т.н. За мен тая история е различна и е най-вече с тия двамата сладури уцелиха десетката.Не мога да им се нагледам бе. Имам симпатии и към малката Гюл-толкова лъчезарно дете,как играят и ни карат да се смеем и плачем-невероятни Peace
За сега спирам-повече след гледане на целия епизод Joy

# 235
Добър Ви ден.
Суперска серия и съответно повишен рейтинг, браво.

# 236
И аз много харесах серията. Въпреки ,че предложението на Миран на първо четене звучи обидно, показва голяма промяна у него. Той действително досега решаваше проблемите на дребно, но вече е наредил приоритетите си и вече за него Рейян е над всичко и над всички. Той е готов да се откаже от отмъщението заради нея и това е повратна точка в мислите и действията му.
От сватбата до момента са минали само две седмици, така че не мисля че действието тъпче на място и се повтаря едно и също. Вървят си събитията едно след друго и една по една се откриват тайните най напред за нас зрителите и след това за героите в сериала. Султан в тази червена рокля е направо гласът на истината. Ще му отвори тя очите на Миран, но явно още трябва да набере яд на Азизе.
Гюл голям фен на Миран. Били очите му като мед и ухаел много хубаво. И от него по- красив няма. Избрала си го е тя за батко и това е. Сладък малък Амур.
Имам чувството, че всички актьори харесват историята в която участват и играят с удоволствие и много вдъхновено. Дано са удовлетворени от обичта на зрителите и високите рейтинги.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 12:08 от nedlen

# 237
Здравейте, момичета! Отбивам се набързо, само да изкажа възхищението си от снощната серия и аз.
Да, може да се повтарят някои диалози, ама това им е зора в момента - за това говорят.
Очите на Рейян се напълниха със сълзи и съжаление, когато Миран предложи примирие на Шадоулу.
Горката, още една причина да го отблъска. Разкъсва се и тя от чувствата си, колкото и да е твърда външно.
Миран и неговата не е лесна. Това измисли на бърза ръка, това направи. Търсеше момчето изход - намери го.
Да, за Шадоулу е вид сделка, търгуване с Рейян, но за него е нещо съвсем различно.
Обожавам ги тези сладури, чакам следващата серия с нетърпение Heart Eyes
Защо не ни пуснаха фрага Imp

А Миран обожава опърничавата Рейян Heart Eyes

# 238
  • ... да усещаш мириса на море ...
И на него не му беше приятно да чуе, как тя казва на баща си: Не можеш да убиеш, някой който не съществува...

# 239
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте Hug
Не мога да ви открия, че да се цопна в новата тема, за което много благодаря на Дъга Hug

Не гледах серията, ще изчакам превода Blush

А Миран обожава опърничавата Рейян Heart Eyes

Еве Hug
Дааааа Heart Eyes обожава я Миранчик и още как. Тя колкото повече му се дърпа, той толкова по-настървено тича след нея Stuck Out Tongue Winking Eye. Въпреки това обаче и на мен са ми чок гюзел Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт