Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
За мен най-ужасното е не , че Насух я бие където му попадне Рейян. А , че никой не му се противопоставя ефективно. Мелике се тупаше по бедрата, Синът Джихан му прати слугинята да вика Хазар, но не се намеси да спре баща си. Беше смешно и как майката на аскера прибра слугинажа в кухнята, когато можеше да започне стрелба. Послу Рейян мина половин Мидят с пищов в ръка и окървавена- народа си пиеше кафе на чаршията. А за полиция там явно не е дошла депеша. Навремето така в "Сибириада" разбраха, че естанала революция през 1934 година (17 години след ВОСР) от хората в една лодка, която случайно мина по реката. Много ме депресира мрачното време! Нека да е лято!

# 436
Да , Рейан  мина зрелищно  по сите сокаци и авеню-та на Мидят със силях в ръката , а когато Миран и Фърат  следяха Рейан ,Зехра и Гюл ханъм  джан джун чИлЯк  се  не вИдЕ.........

# 437
Цитат
а когато Миран и Фърат  следяха Рейан ,Зехра и Гюл ханъм  джан джун чИлЯк  се  не вИдЕ.........
Обедно време трябва да е било. То и този с балоните го нямаше, че търсиха друг.

# 438
  • ... да усещаш мириса на море ...
Папарашка снимка, Рейян е с биндали май, значи все пак е приела да се омъжи за Азат.

Какво ти биндали, жива сватбена рокля... Open Mouth

Може би това ще иска да каже на Миран , когато от фрага, отива при него.

И аз така мисля Imp

Скрит текст:
Рускините се успокоявят от папарашките снимки, на които Рейян, със същата рокля и Миран са на кон, демек ще я краде, и пак май малкото Гюлче е замесено в работата Thinking

пп Абе мислех си, по гражданските закони Миран не е ли подсъдим за това, че се представя с друго име и сключва фалшив брак Thinking

# 439
  • Яко в Матрицата...
пп Абе мислех си, по гражданските закони Миран не е ли подсъдим за това, че се представя с друго име и сключва фалшив брак Thinking
Разбира се, че е, ама я да се опита някой да го обвини... Баба Азизе ще го изяде с поглед Joy

# 440
[quote  Абе мислех си, по гражданските закони Миран не е ли подсъдим за това, че се представя с друго име и сключва фалшив брак Thinking
[/quote]

Как, кой, къде?
Те са извън държавата, потопени във феодални порядки- или поне това показват.
Досега никому не хрумна да търси официални власти по какъвто и да е повод.

# 441
 wavey

Оффффф, каква сватба с аби й Азат, какви пет лева, направо ще ме ядоса ако наистина се съгласи?! Crossing Arms
Тя какво си мисли, че като се омъжи за Азат, ще хване Бога за рога ли, Crossing Arms ми не, ще е нещастна, ще продължи да носи Миран в сърцето си въпреки съпротивата на разумът й и ще прави и Азат нещастен?!
Подсказки.
Скрит текст:

Нашия кахраман, Heart Eyes Laughing ще я краде. Party
https://www.instagram.com/p/BxcDqOAI9Tl/
https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456244689%2Fd4f139ce429 … l_wall_-157453865
https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456244683%2F4ed68417c31 … l_wall_-157453865
https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456244688%2F98a98feacd5 … l_wall_-157453865
https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456244695%2F07611ad78bb … l_wall_-157453865

# 442
Значи в туитър са много разстроени JoyJoyJoy
Снимката с биндалъ ги докарала до колапс и отиват да лекуват наранените си души.
Призовават Миран собственика да дойде JoyJoyJoy
Няма да ги разочарова човека.

А тук явно Ебру и Акън тренират сцената пред конака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 443
# 444
Ще я краде Миранката с белия кон Heart Eyes
Имаше и едно папарашко клипче от сцена, в която ми се струва, че влиза в конака на Шадоулу и крещи, Азад се опитва да го спре, но Лудата глАва е пълен напред.
И аз си мисля че Рейян ще отиде при него, за да му каже за сватбата си с Азад. Ноооо, нашичкия няма да падне по гръб и ще си я крадне с белия кон Grinning Може би, Фърат е разбрал за предстоящата сватба и това да е довело до разговора му с нея. То на пича му писна да търчи с Миран след нея по сокаците и да се крие зад дуварите да я чакат Grinning Направо се езадействал човека, без да му казва, но тя ще я свърши тая работа.

# 445

Нашия кахраман, Heart Eyes Laughing ще я краде. Party

Нямам нищо против да я краде, ама и тя да му забърше два шамара и той да си мълчи Wink

Ако това в подсказката е вярно, то да ви кажа, че вече Хазар ми дотегна страшно много с това непрекъснато взимане на Рейян и след това направо я хвърля в ръцете и устата на дъртия!!! Само празни думи и ходове от негова страна. Наистина не може да си защити семейството от тормоза в конака. Дава на Насух пистолета да ги застрелял всичките. А, бе защо не насочи пистолета към баща си, пък да стреля до краката му и ако продължава дъртия да се репчи, да го простреля в крака. Нека види Насух, че не са само празни закани. Аз очаквах и Рейян да стреля в земята, когато взе пистолета.
Хазар уж е положителен персонаж, ама вече е прекалено неговото добродушие! Едно е да си добър, а друго е да си мекушав! Започвам да си обяснявам, защо не е успял да защити любовта си и любимата си /майката на Миран/.

# 446
Не ми се вярва Рейан да тръгне в този момент за Асланбей
А за кражбата , ок Миран няма да и позволи да се ожени Но като я открадне , къде ще я заведе ??
Така , че очаквам Рейан пак да се завърне
А и  колко къни ще и правят . Месец през месец Simple Smile
Имам усещането , че се въртят в затворен кръг напоследък

# 447
Нали баща му някога е откраднал майка му, та сега и той да се разпише. Да се надяваме, че сега ще е с щастлив край кражбата. То пак ще има иди ми дойди ми, но поне да са живи и здрави. А къде ще я заведе не знам, но ще трябва да се скрият някъде, че пак като плъзнат пазвантите с тия пищови, ще стане страшно Joy Много са ми смешни, като се разтичат костюмирани и въоръжени.

# 448
Трябва вече наистина да разчупят тоя кръговрат. Иначе се получава зацикляне и се губи ефекта от филма.

# 449
Трябва вече наистина да разчупят тоя кръговрат. Иначе се получава зацикляне и се губи ефекта от филма.

Така е, но аз мисля, че докато са в Мидят то друго не може и да стане. То там действието може да се развива или в конаците или пред конаците. Друго е да са в Истанбул, няма Миран да пресреща Рейян в някоя дискотека, но пък има много други места, където и действието да е по-различно от това взех те-взеха те!

Общи условия

Активация на акаунт