Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 998
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Мери, абсолютно споделям мнението ти за Хазар, добродушен е едно, но мекушав до глупост и безпомощност е съвсем друго.
Да не забравяме снимката на Рейян по вечерно време в конака на Асланбей, така че по някаква причина тя ще се озове в конака на Миран.
Засега сценарийно зацикляне не усещам, дано и да не допуснат такова.
Актрисата играеща Мелике-преди и сега.
Скрит текст:

Наскоро в темата бе публикувано инфо, че Акън между двата сезона на сериала, ще влезе в казармата.
Намерих малко по-разширено инфо по въпроса.
Скрит текст:
Snilturkdizi - Hercai#Ветреный
Сразу после финала сезона сериала Ветреный,Акын Акинозу отправится в армию!
8 июня он отправится в армию на 24 дня.
По законодательству Турции, мужчины могут заплатить определенную сумму в казну,и отслужить небольшой срок.
В 2019 году эта сумма составляет 1000 евро (73 тысячи рублей).
Это касается только студентов,а также людей искусства, которые работают в этой сфере.
Сумата е нищожна, но ми е интересно наесен като се появи във втория сезон с къса коса, как сценарийно, ще оправдаят вида му!? Laughing

# 451
Е то за два месеца ще му порасне косата. И без това не е кой знае колко дълга.
Да ви кажа, мога да изтърпя още няколко премятания насам-натам, само за да им гледам муцунките на тия двамата. Сърдитата на Рейян и молещата на Миран.
На Миран системата и без това е блокирала от доста време... хахах
Много е сладък като беснее, още мога да го гледам.

# 452
Да ви кажа, мога да изтърпя още няколко премятания насам-натам, само за да им гледам муцунките на тия двамата. Сърдитата на Рейян и молещата на Миран.

+1...... smile3521
Ще ми се обаче, вироглавото Рейянче мааааалко поне да започне да омеква към него.
Тази приятелката му Сандра ли е, или е някоя от екипа?
Питам Ви, защото има сетови снимки с въпросната дама.
https://www.instagram.com/p/BxcGzZ4AhoF/
https://www.instagram.com/p/BxaqIU7F4qk/

# 453
Казват приятелка.

# 454

+1...... smile3521
Ще ми се обаче, вироглавото Рейянче мааааалко поне да започне да омеква към него.
От екипа е тази блондинка, не е приятелката му. Напоследък има доста снимки с Акън и съответно е добре нахранена от феновете 😀

# 455
Скрит текст:

Скрит текст:
+1...... smile3521
От екипа е тази блондинка, не е приятелката му. Напоследък има доста снимки с Акън и съответно е добре нахранена от феновете 😀
Значи да разбирам, че според тях трябва да е задължително и единствено с Ебру, Laughing да зареже приятелката си Laughing и да не общува с други от женски пол, Mr. Green защото ще бъдат нахранени с големия черпак. Joy
Голяма е сладурана Heart Eyes и винаги ги ръси на място Laughing като голям човек.
"Я думаю, жених Ярен не такой красавчик как Миранчик. И его глаза не такие как утренний мед. И не пахнет очень вкусно, когда его обнимаешь."

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 16:24 от Neidjal

# 456
Еве, и аз мога още да си ги гледам да се подмятат от конак в конак Heart Eyes И Фърат и Гюлчето покрай тях. Единия да им урежда срещи, другия да мисли Joy

Това с фенщината винаги ме е втрещявало! Понякога ми става жал. Как се работи при такива условия. Гледам в туитър как тормозят сценаристката, но и тя не им остава длъжна Grinning Явно са я побъркали с въпроси за къна геджето, за което спойлнаха преди време и тя им отговаря, че тя ще има къна  ивсички са поканени Grinning

# 457
Малката да не би да си има вече нова изгора, Laughing че нали любовта им с Миран не била споделена?! rotfImao rotfImbo

Нещооооооо, Thinking това момче не ми е ОК Rolling Eyes с ролята му в сериала.

# 458
Нейди, радвам се, че не съм сама с мнението за този пич, че някак не ми се вписва Hug Странен ми е и като визия, и като държание още от пръв поглед!
Сега видях някаква мацка, която гласят да влиза в каста, но няма официално потвърждение и затова не копирах снимки да пусна тук.

Малкото Гюлче е опаснааа Heart Eyes Детето играе страхотно и всички й се радват и зад кадър, и пред камерата!

# 459
Нейди, радвам се, че не съм сама с мнението за този пич, че някак не ми се вписва Hug Странен ми е и като визия, и като държание още от пръв поглед!
Сега видях някаква мацка, която гласят да влиза в каста, но няма официално потвърждение и затова не копирах снимки да пусна тук.
Малкото Гюлче е опаснааа Heart Eyes Детето играе страхотно и всички й се радват и зад кадър, и пред камерата!
Кики, за тази мацка става въпрос, нали?
Аз искам да я вкарат и да се позавърти около Миран(нищо, че той няма очи за друга освен нашето вироглаво козле) за да поревнува малко Рейянчето, ей така здравословно Laughing и да се поукроти малко спрямо Миран.

# 460
Ебру на корицата на списание  ŞamDan plus Heart Eyes

"Виждам интерес и любов над мечтите си"

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 17:44 от Еванджелин

# 461
 Четох при рускините  че Азизе убива Миран дали е вярно

# 462
Кики, за тази мацка става въпрос, нали?
Аз искам да я вкарат и да се позавърти около Миран(нищо, че той няма очи за друга освен нашето вироглаво козле) за да поревнува малко Рейянчето, ей така здравословно Laughing и да се поукроти малко спрямо Миран.

Точно това беше Blush
Сигурно ще има един момент, когато Миран ще се обезсърчи и ще се отдръпне. Да видим кога ще го вкарат този момент. Тогава вече Рейян ще започне да го доближава. Но май още е рано за нова жена в живота му. Това може да го използват на по-късен етап, когато тя вече си е с него и да пробудят дивачката в нея, според мен. Може да е в друга роля момичето.

Паола, рускините сигурно от нерви са започнали да свиват цигарки от чая си и затова да са го писали това за Миран, че Азизе го убивала... Може и да с опита по- нататък, но надали ще го убие Wink

# 463
Ако става на въпрос за тази снимка, според мен е в конака на Шадоолу
https://www.instagram.com/p/BxQIZJgpZAG/?utm_source=ig_share_she … hid=1wr8ueidy7fnv

# 464
Ако става на въпрос за тази снимка, според мен е в конака на Шадоолу
https://www.instagram.com/p/BxQIZJgpZAG/?utm_source=ig_share_she … hid=1wr8ueidy7fnv
Масата и столовете са от конака на Миран

Общи условия

Активация на акаунт