Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 971
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Там няма саксии с цветя на перваза
https://www.instagram.com/p/Bv1lnbAF9vM/?utm_source=ig_share_she … shid=ewsz4253pyi1
Според мен Реян няма да отиде в конака на Асланбей, на едно с Гьонюл и Азизе.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 20:10 от dessince

# 466
И аз мисля, че снимката е от конака на Шадоулу /ако има значение, де Simple Smile /

# 467
  https://www.instagram.com/p/Bxc3t4ZJ7si/
Никъде няма да ходи Рейан , поне за сега

# 468
На мен пък ми направиха впечатление две неща от поста на рускините... Първото, че ще ходят на сватба по границата със Сирия и там ще пренощуват... Ако това важи за главните герои, това значи, че Миран може би ще я краде на кон и ще я заведе на сватба.... Па може и някой задушевен разговор да проведат в тая нощ...
Второто нещо е, че Ярен, научавайки, че наистина ще я женят, ще почне отново да атакува залитналия по нея момък от Асланбееви, който, ми се струва, че може да падне в мрежите й, предвид колебанието му, когато тя му обясняваше колко е невинна и как има нужда от помощта му... Не знам дали върналият се аскер въобще ще може да направи нещо, защото Ярен си търси богат, мощен, силен и  с влияние човек, когото може да завърти на малкия си пръст.. И понеже явно разбра, че не е безразлична на приятеля на Миран, вероятно ще атакува в тази посока...

# 469
От оф.страница напомнят с откъс на РейМир, че сериала, ще е след три дни.
Накратко казано, втори трейлър не очаквам.

# 470
Ако става на въпрос за тази снимка, според мен е в конака на Шадоолу
https://www.instagram.com/p/BxQIZJgpZAG/?utm_source=ig_share_she … hid=1wr8ueidy7fnv

Тя Ебру пусна снимката в инстаграм и може просто да се е фотнала, когато са снимали сцената, в която отива при Миран (нищо, че самата сцена е през деня) и да няма общо със сюжета.

# 471
От оф.страница напомнят с откъс на РейМир, че сериала, ще е след три дни.
Накратко казано, втори трейлър не очаквам.
Забелязах  че ако има една седмица то другата няма Simple Smile

# 472
  • IT
Много се смях с пародията на филма, сълзи лях от смях.
Извинете ме, ма с тоя бретон ми е смешен. По-мъжки вид има сега, като се върне и от 20/те дена в казармата, още по-добре

# 473
Ако става на въпрос за тази снимка, според мен е в конака на Шадоолу
https://www.instagram.com/p/BxQIZJgpZAG/?utm_source=ig_share_she … hid=1wr8ueidy7fnv

Тя Ебру пусна снимката в инстаграм и може просто да се е фотнала, когато са снимали сцената, в която отива при Миран (нищо, че самата сцена е през деня) и да няма общо със сюжета.

На същото мнение съм!

# 474
  • Яко в Матрицата...
Извинете ме, ма с тоя бретон ми е смешен. По-мъжки вид има сега, като се върне и от 20/те дена в казармата, още по-добре

Екстра си е тук, сега с този мазен перчем е все едно нахлузил каска Rolling Eyes

# 475
  • ... да усещаш мириса на море ...
Аз искам да я вкарат и да се позавърти около Миран (нищо, че той няма очи за друга освен нашето вироглаво козле) за да поревнува малко Рейянчето, ей така здравословно Laughing и да се поукроти малко спрямо Миран.

Независимо, че Рейян казва за Миран че не съществува за нея, той няма очи за друга. А и на Рейянчето и е достатъчно, че ревнува от Гьонюл, няма нужда от втора Joy

Ако рускините са писали, че Азизе убива Миран, може да са имали предвид в преносен смисъл. Освен това в началото на сериала бяха писали, че според книгата, Миран убива Рейян от ревност, което както се разбра не е вярно Peace

# 476

Екстра си е тук, сега с този мазен перчем е все едно нахлузил каска Rolling Eyes

Рени, моля те, погледни го още веднъж Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

# 477
  • Яко в Матрицата...
Нелка, единствено в спомена за първата им среща ми хареса как му стои косата в това дизи. Сега е ужасна, но виж след казармата ще е по-добре, поне няма да има какво да му решат на челото Joy

# 478
  • IT
И с алаброса леко му мазнее, в Херджай е мега мазньоч, но ми харесва с бретон напред. Майка ми например харесва Азат повече 😂😂
И тук е момента да благодаря от нейно име на момичетата, превеждащи сериала. Въпреки че знае перфектно руски, учила е в Са нкт Петербург, тя си чака преведените на български епизоди. ❤🥰❤
Ма и жените си крещят бая де в серияла, барак-марак за нищо го нямат 😂
Днес сутринта след поредната ужасна новина за жена, убита от мъжа си се замислих колко мъже има, за които Насух действа правилно.

# 479
  • ... да усещаш мириса на море ...
Нелка, единствено в спомена за първата им среща ми хареса как му стои косата в това дизи. Сега е ужасна, но виж след казармата ще е по-добре, поне няма да има какво да му решат на челото Joy

Е-е-е, Рени Hug тя тази снимка стана класика в жанра: Sunglasses

Но какво е Миран бей, без гелосаното си бретонче? Joy

Въпреки, че може да е "наресан" и без толкова гел: Stuck Out Tongue Winking Eye

Моята любима снимка на Акън е тази: Innocent

И очите му, понякога маслинено зелени, понякога кехлибарено жълти, или както казва малкото Гюлче, като мед: Heart Eyes

Мисля, че самия Акън предпочита тази визия и предполагам, че след сериала ще се върне към нея, дори и само за да избяга от образ на Миран, защото чисто професионално, няма да е добре за него да го вкарат в едно "актьорско" клише: Rolling Eyes

пп От известно време си мисля, че Акън може да има късогледство, макар да не носи очила, и това да е причината за тези присвити очи при близките снимки: Nerd Thinking

Общи условия

Активация на акаунт