Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 927
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Много добър Акън, но
 сц. прекаляват със сцените му на рев и викане

Е нали го играе полудял от любов. Ще вика щом трябва Simple Smile
Точно Peace
Те щото другите не викат Stop барабар с жените.

# 571
Мисля ,че Рейян е дошла да му каже ,че знае че е женен.

# 572
Ми то не вика само той, и дядката, и Азат, и Хазар... Не ме дразни викането на Миран, толкова е объркан и безсилен пред интригите и тайните, че това му остава, за да изхвърли от себе си злобата, с която му печерня душата Азизе
Абсолютно.
Мъка ми е за него, даже повече отколкото за Рейян, която мнооооого взе да ме дразни. Crossing Arms

# 573
Не можах да разбера замисъла на дъртия. Според мен се опитва да накара Миран да нападне и убие Азат на сватбата и да има повод да затрие Асланбееви. Каза нещо на Рейян и на Хазар, от което и единия и другия се разстроиха. Честно дори Гюна не ме дразни толкова колкото Азат.
Не ми харесва, че въртят ценария около едно и също - иди ми дойди ми, ама утре с думите ще е по-добре надявам се. Тая Рейян излиза, че се запъна като магаре на мост само и само Миран да й каже, че е женен. И какво ще промени това - ще спре да го обича ли. Аз не харесвам такива номера - имаш ли нещо да ми казваш? ... Хайде един път става, ама на втория изплескваш истината право куме  очи, разбирате се и или ръка за ръка или всеки настрана. Ама да се сърдиш, пък другата страна хабер да няма за какво, моля моля.

# 574
От викането полза никаква, но сякаш чрез него изпуска малко пара. Като го гледам имам чувството, че ще се взриви всеки момент.

# 575
Ама тя само бой яде. Асланбееви мърсуват, боя е на нея.

# 576
Като луд се хвърля милия Sad

Рейян сега ако дошла, за да го довърши...

# 577
Да, ще го пореже яко! Ей, измъчиха момчето тия женюря! Поне Рейян да вземе да му попрощава от време на време /аз отдавна щях да му простя Simple Smile /

# 578

dariVale, замисълът на Насух е - всяка гадост ми доставя радост, сякаш.

# 579
Рейян иска Миран да я заведе някъде...

# 580
Айдееее, Елиф изплю камъчето, че Гюна се е срещала с Азат.
Дойдоха при изгорялата колиба от първата им брачна нощ. Cry
Рейян го довърши. #Cussing out #2gunfire

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 22:14 от Neidjal

# 581
Е сега да реве и вика

# 582
Айде вече са квит .
А сте парви всеки навиква тук .Да ви кажа майката на Рейан взе да преиграва , викане , едни такива физиономии .Виж Султа хубаво играе .

# 583
Не и се иска на Райян да слага пръстена на Азат.

# 584
Тая мома хетен кокошка й изпи мозъка. Аби й може и да я обича, ама ще цъфне и върже със свекърва Хандан и зълва Ярен. Гюл се оказва по-умна от нея. Разочарована съм от Рейян. Айде не прощаваш, не прощаваш, ама защо издевателства над момчето. Да не би да не го вижда как страда. Поне да го остави на мира. Ама хак й е. Да се разкрие кой кой е, Миран да си хване пътя и Рейян да се тръшка, че е била несправедлива с него.
Това мекотело Хазар пък направо не мога да го трая.

Общи условия

Активация на акаунт