Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 930
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Колко е самотен Миран! Няма с кого искрено да поговори, а търси все майка си!

# 556
Миран ми скъса сърцето на гроба, Cry а Султан като я видя да мижи с едното и ми иде да и замижа другото. Crossing Arms

# 557
Нали дъртата го прати на гробищата, да пита майка си и баща си дали може да се ожени за Рейян. Знае ли някой как в инстаграм да се гледа онлайн превод в ефир?

# 558
Айдеееее, абито разбра истината, че Хазар не е биологичен баща на Рейян.
Ох беееее, не остана място където Миран да отиде Cry и отишъл милия в офиса си.
Много е самотен, мноооого Cry и без ничия обич за разлика от Рейян която поне от родителите си е обичана.

# 559
Какво чу Азат

# 560
Този чу ,че Рейан не е на Хазар , само се чудя защо припада , какво го грее ...

# 561
Че Хазар не и е баща.

# 562
Не знам на вас , ама на мен ми идва в повече този рав и викане на Миран ... само празно викане и реване ...

# 563
Ммммммм, божествени са на конете Crazy Crazy и тази сценаааааа, Heart Eyes Heart Eyes разтрепериха ме тези сладури. Heart Eyes Heart Eyes
Миран е свършен, Cry а вироглавата Рейян ooooh! Stop взе нещооооооо да ми лази по нервните окончания. Crossing Arms
Гюна в леглото му, Shocked егати ненормалницата, грам достойнство няма, откачалка на ента степен. #Crazy
Браво на него, че е откровен с нея, а на Рейян все не казва, че е женен. Crossing Arms
Не коментирате, а аз все се допълвам, затова ще се поспра за да си гледам серията на тв.то на спокойствие.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 21:34 от Neidjal

# 564
Знаете ло какъв е цвета на очите на Миран - амбър (златист ) , а на Гюна - хейзъл ( пъстри ) .  Ами чудя и се на Гюна как може да е влюбена в първия си братовчед , ужасТ

# 565
Много добър Акън, но
 сц. прекаляват със сцените му на рев и викане

# 566
Много добър Акън, но

Е нали го играе полудял от любов. Ще вика щом трябва Simple Smile

# 567
Много добър Акън, но

Е нали го играе полудял от любов. Ще вика щом трябва Simple Smile
Ама само си вика , нищо не предприема , още е под влиянието на дъртата скочубра Angry

# 568
Дъртата като някой пеленгатор, всичко чува Imp

# 569
Ми то не вика само той, и дядката, и Азат, и Хазар... Не ме дразни викането на Миран, толкова е объркан и безсилен пред интригите и тайните, че това му остава, за да изхвърли от себе си злобата, с която му печерня душата Азизе

Общи условия

Активация на акаунт