Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 072
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Мирко заслужава малко да бъде поизмъчен от Рей. При всички случаи тя ще се възмути от предложението му. Особено след всичко преживяно. Ще бъде изтълкувано от нея и баща и, по съвсем друг начин.

Но мисля, че в крайна сметка и тя няма да издържи, ако краят на фрага не е подвеждащ и  ще го потърси.
Между другото тези двамата, ако се отделят само за една седмица сами и няма да устискат страстта.  Когато бяха във вилата в крайна сметка на втория ден, той вече и имаше доверие и и даде ключа.  Тя щеше да си го чака, ако Гюн и Азат не бяха отишли.
Огънят между тях се усеща от разстояние. Дядото на Мелике не е вчерашен. Всъщност всички го усещат, особено Асланбееви, затова са страховете на Гюн, на Азизе и желанието и да разтури другите.

# 346
  • ... да усещаш мириса на море ...
“Ne yerdesin, ne gökte değil mi Miran Aslanbey?" Не си ни на земята, ни на небето, нали Миран Асланбей?

Развод ли чух? Thinking

Рени, благодаря Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 21:25 от tara_lezhka

# 347
  • По света и в нас.
Айде разведоха се Гюнюл и Миран.

# 348
Благодаря за фрагмана!  bouquet
Hug

Превода от руски:
Нека всички в този конак са ми свидетели. Развеждам се с теб, Гьонюл!
Не ме гледай така! Ей, Богу, много е трудно! Когато ме гледаш така, ето точно тук сякаш нож ме пробожда.
Задъхваш се от злината си, нали. Очите ти се затварят, но те мъчи безсъние. Ни си на земята, ни си на небето! Нали така, Миран Асланбей!
Защо е тази безизходица?
Рейян, не виждаш ли? Той много те обича. Като луд те обича! Миран много съжалява!
Тук си! Дошла си при мен!

# 349
  • София
Това, че Миран каза, че се развежда с Гьонюл, не означава, че разводът ни е в кърпа вързан.
Не забравяйте бабата-вещер. Rolling Eyes

# 350
Това, че Миран каза, че се развежда с Гьонюл, не означава, че разводът ни е в кърпа вързан.

Как ще забравим такова зло, то от всеки прозорец изкача!!!!!!!!!!!!!!!

# 351
Не съм сигурна, но ако бракът е религиозен не стига ли да и каже три пъти пред свидетели. , че се развежда?

# 352
Вики, абсолютно права си. Точно тази "луда" любов държи зрителите, предполагам. Точно такава любов и искат огромна част от младите анадолки, колкото и да не ги разбирам.

А, сетих се едно нещо, което ми допада, колкото и ненужно драматично да е. Как Миран усеща болка в сърцето си, когато става въпрос за Рейян и когато не я боли. Наистина хубав щрих. (Дано да не се окаже после някакъв сериозен здравословен проблем, де.)

Всяка жена иска да е силно обичана - било то анадолка , източно-корейка или западно-африканка Simple Smile

# 353
тЪ ! Гьонюл в борбата си за любовта на Миран е жалка , а Миран с неговата "борба " не е жалък ..... В моите  очи е повече от жалък .......

А, сакън.... Има разлика между любовта на Гьонюл и Миран... Гьонюл вижда, усеща и знае, че любовта й е несподелена, но въпреки това настоява...Само и само да има Миран... Жалко, че и в наше време има толкова подобни жени, които са готови на всичко, за да имат мъж, който не ги обича... Ами жалка си е Гьонюл в това отношение. При Миран нещата са различни, смятам... Той поне знае вече и усеща, че отсрещната страна не е безразлична, макар че Рейян се опитва да го убеди в обратното... И на няколко пъти я попита в прав текст - защо се е отказала от женитбата, отделно чу бълнуването й в нощта, в която будува до постелята й, обясни й, че по друг начин бие сърцето й, когато е до него.... Той получи много сигнали, че има защо и за какво да се бори... В противен случай, ако нямаше и капка взаимност в чувствата, бих го упрекнала... Но така... даже му се възхищавам, че упорито се бори за жената, която обича...

# 354
А ние за никъде не бързаме. Нали ни чака и втори сезон наесен. Много препятствия ще има по пътя си Миран докато получи свабодата си и любовта на Райян. Само дано му издържи сърцето  тоталния стрес, на който е подложен. Нещо много често взе да се хваща за сърдечната област. Да не се окаже здравословен проблем, както предположи Tincheto.

# 355
А ние заникъде не бързаме. Нали ни чака и втори сезон наесен. Много препятствия ще има по пътя си Миран докато получи свабодата си и любовта на Райян. Само дано му издържи сърцето  тоталния стрес, на който е подложен. Нещо много често взе да се хваща за сърдечната област. Да не се окаже здравословен проблем, както предположи Tincheto.

Според мен се хваща за раната. Приемам го като метафора, че Рейян е като незараснала рана за него

# 356
Миран се ожени за влюбена в него жена, спа с любов с нея. След това постъпи ужасно, което би разбило всяко момиче. Обич или доверие? Рейян няма доверие, защото много я лъга. Много я наказваха всички без вина. И това е драмата- какво да прави Рейян с любовта си без доверие? В Азад има доверие, защото и е батко, но не го обича. Вече му показа пътя. Миран обича, но как да се събереш с някого, ако не можеш да се довериш?

# 357
  • ... да усещаш мириса на море ...
Фрага с руски субтитри

Защо ми се срува, че след думите на Миран: "ти дойде при мен", няма да чуе хубави неща...

# 358
Не съм сигурна, но ако бракът е религиозен не стига ли да и каже три пъти пред свидетели. , че се развежда?
Вики, за религиозните бракове и аз зная, че се прекратяват по този начин, но ако визираш брака на Гьонюл и Миран, тя май няколко пъти каза, че е законната му съпруга Thinking

# 359
За мюсюлманина какво по- законно от религиозен брак?

Общи условия

Активация на акаунт