Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 027
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Гьонюл и Миран са с никях - религиозен брак.

# 392
Значи без дела ще мине развода. По нашенски това е съжителство.

# 393
  • Monaco
Миран усеща Рейян като своя съпруга, защото те прекараха една нощ заедно, свадба си имаше независимо от фалшивите документи. Жените може да обичат платонично, но при мъжете е важен физическия контакт, да усетят жената. С Гьонюл бракът не е консумиран  съответно е фиктивен, на документи.

# 394
  • ... да усещаш мириса на море ...
Гьонюл и Миран са с никях - религиозен брак.

Ами, още по-добре, той каза пред свидетели, че се развежда с нея, значи bitti. Joy Не е ясно дали нямат и граждански, защото на сватбената снимка, Гьюнюл е с бяла рокля, което не е нужно при религиозен брак Thinking

# 395
  • Яко в Матрицата...
Хелоу!
Nikah е друга дума за сватба на турски, nihaklı karısı - законна съпруга. Обикновено по вестниците пишат, че едикои си от техните известни личности ще седнат на nikah masası - на сватбената маса, за да се разпишат. За религиозен брак съм срещала imam nihakı. Но ако излючим речника, вярвате ли, че Султан ще се съгласи на религиозен брак само? След всичко видяно, аз не мисля така.

# 396
Значи работата сериозна Head Band

# 397
  • Яко в Матрицата...
Heart Е, чакай да видим какво са измислили сценаристите Grinning

# 398
И аз не мисля, че Миран ще приключи толкова бързо с този брак. Бабата, Султан и кърлежа Гюна /как само му се впи в краката, то бива унижение, бива, ама това направо .../ няма да позволят това да стане толкова бързо и лесно.

Иска ми се да стане по думата на Миран, ама...

# 399
Пак е много просто. Ако бракът не е консумиран и девойката е девойка има юридическо основание за прекратяване , тъй като липсва фактическо съжителство. Не вярвам да се дефлорира сама...ама знаеш ли...

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 13:48 от victoria vassileva

# 400
Не спира да ме мъчи тази мисъл, защо е била нужна Гюна, за да могат да си отмъстят Асланбей?

Куриозен случай от мястото на снимките. Фенове откраднали надгробните плочи на майката и бащата на Миран Joy

Фаны... они такие маньяки...
На днях съемочная группа "Ветреного" не обнаружила на кладбище сделанные для съемок ""могильные плиты" родителей главного героя сериала. После небольшого расследования выяснилось, что "могильные плиты" унесли фаны. Но отойдя от испытанного шока, СГ не осталось ничего другого как сделать новую могила-декорацию.

А, Вики, при Гюна всичко е възможно Trollface

# 401
  • Яко в Матрицата...
Пак е много просто. Ако брюкът не е консумиран и девойката е девойка има юридическо основание за прекратяване , тъй като липсва фактическо съжителство. Не вярвам да се дефлорира сама...ама знаеш ли...
Това ми напомня за един коментар на турски, в който пишещият споделя опасенията си, че Гьонюл ще изнасили Миран Joy

# 402
Пак е много просто. Ако брюкът не е консумиран и девойката е девойка има юридическо основание за прекратяване , тъй като липсва фактическо съжителство. Не вярвам да се дефлорира сама...ама знаеш ли...

Еееееееееее, това пък хич не ми дойде на ум, ама простата Гюна може да го направи. То с нож се прободе, та какво ли не може да се очаква от такова ку-ку.

# 403
Нищо няма да е лесно и просто за Миран.  LaughingАз не вярвам да тръгне да унижава братовчедка си чрез доказване на липса на фактическо съжителство. А и няма кой да му позволи от конака. Най-много да започне да говори за формалния си брак на Рейян. Тогава може би ще излезе и мотивът за този неразбираем брак и защо се е съгласил. Иначе, обяснението на Азизе, че е било нужно заради отмъщението и аз не го схванах. Наказание за Рейян ли е, или за самия Миран в случай, че се влюби?  newsm78

# 404
И аз не мога да разбера мотивите на Азизе за този брак. Когато ревеше за внучката си Гюна, че я е хвърлила в ръцете на детето на врага й, т.е. Миран, каза че след като Миран унищожи Шадоулу, тя ще излекува раните на Гюна. Значи и тя предвижда този брак да не съществува след известно време, ама предвидила ли е, че внучката й така маниакално ще се влюби в Миран?!

Общи условия

Активация на акаунт