То непослушанието му започна след като срещна Рейян.
Надявам се, вярвам, че ще ни покажат щастливи РейМири преди края на сезона. Тъй де, поне временно.
Иначе е ясно, че последната серия ще ни държи влага до есента

Или пък е държала Миран да е женен като прекара първа брачна нощ с Рейян и раната й от отмъщението да е още по-голяма 

Няма как да не отбележа, че се радвам за Ярен за това, че си "намери майстора" и един път деде не я защити. Това момиче няма спирка в злобата си и интригите, които върти. Толкова е тъпа, че не си дава сметка за вредата, която нанася не само на Рейян, а и на цялото семейство. Браво на Фърат, че я отряза - точно това заслужава. Рейян пак отнесе всичките шамари и то без дори да е виновна. Дъртия знае само нея да вини за всичките проблеми в семейството и в конака. Сякаш той е безгрешен. Бабката хубав капан му скрои, но пак невинните плащат за грешките им.
И аз съм съгласна, че Миран просто не намери друг "език" на разговор с него. За Насух репутацията е всичко. Защо пък да не отпрати "виновницата" - тамън ще му се решат проблемите и ще е доволен. Собственото си семейство за нищо го няма - Хазар дори не го счита за свой "баща", Джихан пък е толкова комплексиран, че се чуди какво да измисли, за да изпъкне пред татю. Снахите и на тях не им цепи басма - хайде Хандан е от богат род и е майка на любимата внучка, ама за Зехра - ако не е малкото Гюлче, сигурно досега да я е изгонил. То за него всичко е пазарлък. Върни си ми имението, пък аз ще ти дам най-големия товар и бреме на тази фамилия, че да се спасим всички. Той друго не знае.
Абсолютен тартор 
( макар и в разговора с дядото на Мелике и спящата Рейян, пак е напредък). Азат е просто досаден .. ей това мога да кажа. Не ми е жал, хич даже. Дори се подразних, когато гледах сцената - разговор между него и Джанер и репликата " Всичко е заради онова псе Миран. Дойде и унижощи живота ни. Открадна ми Рейян."
Алооо ..
Хубаво, Миран, че не е първа прелест с тоя характер и, че на моменти се държи като първично същество - така е. Ама какво точно му е откраднал.. Рейян да не му играчка случайно
Мъж на такава възраст, седнал да реве там и да се жалва как някой му откраднал момичето. Първо - тя му е "братовчедка" ( как изобщо му е хрумнало да я погледне по тази начин и да очаква насреща нещо.. ), второ - той се вре навсякъде нарочно. Сякаш, за да изпъкне пред нея и тя го погледне с други очи. Да стане герой и да измести Миран от сърцето й. Ъъ .. сега ли се сети да правиш на спасител
Няма как да харесам героя му
Опеределно любимата ми сцена от епизода беше караницата между Рейян и Миран за пръстена и опитите й да го махне. Особено репликата: " На този пръст друг пръстен няма да се сложи".
Няма такъв инат
Хубаво направи Хазар, че си взе дъщерята от там - тези двамата ходят като влюбени тинейджъри след нея. Няма спокойствие. Гюнюл си го получи и тя. Тя е жалка и ще продължава да се унижава, но чакам с нетърпение момента, в който ще излязат всичките й лъжи и интриги
С Азат са си лика-прилика. Не знам кое би отворило очите им. Ебру игра много хубаво в сцената, заснета в офиса.
И Миран как я прегърна
Единствено ми стана жал, че Рейян милата я подмятат от конак в конак като чувал с картофи. То да ти писне само - от едното на другото място и няма спокойствие. Аз мисля, че Хазар няма да я даде като неин баща все пак. Въпреки че дъртият много ще иска да каже "да" и да се свършва с тая драма. Само последно да добавя - уплашеният поглед на Азат, когато Миран поиска Рейян.
Чудно ми е, ако Миран я вземе (хипотетично), дали ще има такава смелост да си я поиска обратно и какво трябва още да стане, че да разбере за невъзможната едностранна любов.

където ще им сменят ролите? Тоест, ако сега Миран тича след Рейян и се опитва да спечели доверието й най - вече, дали ще стане обратното?

)
на родителите на Миран и сега екипа ги възстановява.