Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 968
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро Hug

Гелосан, негелосан Акън е прекрасен като Миран, според мен Heart Eyes Забелязах, че и брадата му е оформена, за да оформи лицето и в комбинация с прическата е "Бир нумара" Joy И преди съм писала, че с по светлата коса и издухания (имам предвид със сешоар) перчем ми е странен Bowtie
Имаме еднакви очи с него- пъстри! Казвали са ми, че се променят в зависимост от чувствата ми и с годините започнах да го забелязвам и аз. Понякога са зелени, понякога като мед, понякога се преливат в двата цвята.

# 481
    Според мен не случайно е подбран Акън на каста, защото по презумция и в много от снимките,  лицето на актьора предполага непоколебимост и решителност, а в допълнение и скулите на лицето му се изопват ясно, въпреки че леко са прикрити от брадата, но не съвсем. Затова е и убедителен в сцените, където се развихря яко и гласът му ехти мощно. Друг е въпросът, че като иска да бъде мил, състрадателен, гальовен и грижовен, също го постига достатъчно ярко с играта си. Това за меда ми се струва повече като детска фантазия на Гюлчето, което си е /не/обяснимо как привързано към Миран, но и така да е, нямам възражения... Розичката интуитивно усеща нещата, не се стреми да ги обяснява и разнищва като възрастните и затова е изключително сладка в своята наивност, невинност и детска чистота...

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 09:07 от mury9

# 482
Здравейте, момичета!

И от Ебрушум един гюнайдън Heart

Не знам дали е подбран случайно или не, но Акън е страхотно попадение. Отдава му се с лекота палитрата емоции, променя за секунди изражението си.  Вярвам на всяка дума на Миран, на всеки жест.

# 483
От новата фотосесия на Ебру  Heart Eyes

# 484
Галиба това куку си е взела палтото и ще си ходи  newsm08

# 485
Много хубава Ебру с тези дрехи - ако дойде сериала в Истанбул има ли шанс така хубаво да я обличат ....
А Гюна никъде няма да ходи , тя се е метнала луда на баба си и няма да се махне скоро от Миран
А , здравейте  вятърни дружки !

# 486
Много хубава Ебру с тези дрехи - ако дойде сериала в Истанбул има ли шанс така хубаво да я обличат ....
А Гюна никъде няма да ходи , тя се е метнала луда на баба си и няма да се махне скоро от Миран
А , здравейте  вятърни дружки !

Hug

Петъка далеч  Crossing Arms  Мечтите далечни  Crossing Arms Бива ли така?  Whistling Whistling

# 487
Галиба това куку си е взела палтото и ще си ходи  newsm08

Тоя кърлеж няма така лесно да се отлепи от Миран. Що ли не й намерят някой сульо и той да се лепне на нея, да види Гюна колко е "хубаво"

# 488
Ама иначе харесвам визуално актрисата , която играе Гюна  , виж другата Флюбена кучка Ярем с големия задник , макар и хубава , хич не ми харесва  , може и заради ролята ...

# 489
На Гюна яда трябва да си  го прехвърли на баба си.Тя е виновна за състоянието ѝ. Нейните команди.

# 490
Ама иначе харесвам визуално актрисата , която играе Гюна  , виж другата Флюбена кучка Ярем с големия задник , макар и хубава , хич не ми харесва  , може и заради ролята ...

Гюна хубава ама, ако може да я гледаме само на снимка. Няма нужда у филма  Laughing Laughing Laughing

# 491

Гюна хубава ама, ако може да я гледаме само на снимка. Няма нужда у филма  Laughing Laughing Laughing
JoyJoyJoy

Няма нужда, ама няма да се отървем скоро от нея Imp

Heart Eyes
https://twitter.com/Sterillendiniz/status/1128622132932558849

Наклепали са колажи в туитър, от двете фотосесии, на Акън и Ебру, умирам от смях Joy

# 492
Харесват ми рокличките от фотосесията, а да не казвам каква хубава усмивка има Ебру !!!

# 493
 wavey
Много хубава фотосесия на Ебру, сега я гледах в инста.
Харесват ми и колажите от фотосесиите им за разлика от пародията отпреди дни.
Интервю с нея за списание  "Şamdan Plus "
Скрит текст:
Интервью Эбру для журнала "Şamdan Plus " 💥

📌 Ж- Как мы знаем что вы, участвовали во многих успешных проектах. Но каково это быть главной героиней в сериале "Ветреный" у которого за короткое время появилось большое количество поклонников?

✅ Э- Быть внутри такого успешного проекта, который так любим зрителями, и самое главное - иметь возможность играть такого прекрасного персонажа, - это все делает меня очень счастливой.

📌Ж- Вы ожидали такого внимания за столь короткое время? Внезапно стать человеком, ради которого люди встают в очередь, чтобы сфотографироваться с вами ?

✅ Э-Мы ожидали внимания - это правда, особенно потому что такого типа проекта давно не было. Но любовь и внимание, которое мы видим сейчас, далеко за пределами наших ожиданий. Приезжают сотни людей с других стран и городов, только ради посещения съёмок. У нас очень интересная аудитория, и это мотивирует очень нас.

📌Ж-Какие факты мотивировали и мотивируют в вашей жизни?

✅М- Позитивное настроение, дружеское окружение и моя вера в то, что всё возможно. Меня всегда мотивируют и вдохновляют, на новые плана на будущее.

📌Ж-Между вами и Акыном Акынозю настоящая гармония. Какой это опыт для вас - делить в проекте главные роли?

✅ Э- Мы находимся в очень хороших отношениях. Вместе растим, причём в подходящем для этого проекте - очень даже приятно.

📌Ж- Вы растите в вашей карьере большими шагами. Какие у вас мечты и планы на будущее? Мечтаете ли вы сыграть какую-то женскую роль?

✅ Э- Я хочу сыграть роли, которые будут питать мою душу, развивать меня и затрагивать разные жизни. Есть особые персонажи, которые живут в моем сердце, но пусть пока это останется моём секретом а то могут ,это неправильно истолковать.

📌Ж- Почему вы выбрали именно ,этот проект в то время, когда индустрия сериалов становится все более сложной?

✅Э-Как только я прочла сценарий, я захотела быть в этом проекта. История, персонаж, история женщины (к сожалению, эта история может произойти с любой, как бы мы этого не хотели) и то, что это всё будет происходить в Мардине, меня заинтересовала. Большой мотивации для меня являются мой менеджер Абдуллах Булут, для меня этот проект и наш продюсер Бану Акдениз, которая поверила в меня и готовила к этому прекрасному проекту.
Mugania Kurbonalieva

NEW

SET
https://www.instagram.com/p/BxfE-Q8hyZR/

# 494

Общи условия

Активация на акаунт