Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 921
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
А защо Зехра му вика господин .Той много добре се държи с нея , едва ли той иска така .

# 586
Тая мома хетен кокошка й изпи мозъка. Аби й може и да я обича, ама ще цъфне и върже със свекърва Хандан и зълва Ярен. Гюл се оказва по-умна от нея. Разочарована съм от Рейян. Айде не прощаваш, не прощаваш, ама защо издевателства над момчето. Да не би да не го вижда как страда. Поне да го остави на мира. Ама хак й е. Да се разкрие кой кой е, Миран да си хване пътя и Рейян да се тръшка, че е била несправедлива с него.
Това мекотело Хазар пък направо не мога да го трая.
Направо ме влудява. #Cussing out
А де, чак ми идва #2gunfire бактън поведението й спрямо него.
Дано видим и тези им дни, да ревуни за него, нооооо късно е либе за прошка. Peace

# 587
Тая мома хетен кокошка й изпи мозъка. Аби й може и да я обича, ама ще цъфне и върже със свекърва Хандан и зълва Ярен. Гюл се оказва по-умна от нея. Разочарована съм от Рейян. Айде не прощаваш, не прощаваш, ама защо издевателства над момчето. Да не би да не го вижда как страда. Поне да го остави на мира. Ама хак й е. Да се разкрие кой кой е, Миран да си хване пътя и Рейян да се тръшка, че е била несправедлива с него.
Това мекотело Хазар пък направо не мога да го трая.

И аз това си помислих. Никаква мисъл даже да му даде втори шанс

# 588
О, мръсникът дядка иска да убият Рейан , нали ?

# 589
Какво е замислил дъртия? Да не би да отвлекат и убият Рейян

# 590
Търси Райян някакъв реванш, но смисъл в това няма. Нито на нея ще и стане по- леко, нито Миран ще може да се упреква за стореното повече, отколкото вече се упреква.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 23:54 от nedlen

# 591
Дъртия поръчал на този да я убие, но да изглежда като самоубийство.

# 592
Ей, мръсник , ама Господ си знае работата .Този не е човек . Като си доведеш животинче в къщи го обикваш , а този това момиче толкова години да мрази , защо ? Че не е негова кръв ? да му умра на кръвните роднини - само Гюлчето е в ред , другите са ''леле - мале ''

# 593
Колко може да е долен дядката .. гнусен дъртак  Sick

# 594
Божееее, откъде намира сили милия Cry за да не се отказва от нея? ooooh!

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 22:34 от Neidjal

# 595
Ще познаят рускините, че тази кутийка ще изиграе голяма роля в опрощението на Рейян

# 596
Чудя се как може Миран да е толкова упорит, решителен и добронамерен по душа, като гледам мъжете от рода Шадоулу. Не виждам такъв от който може да е наследил тези качества.

# 597
Ще познаят рускините, че тази кутийка ще изиграе голяма роля в опрощението на Рейян
Да, бяха писала преди време още за нея.
Интересно как ли, newsm78 ще спомогне за да му прости? newsm78

# 598
Ярен май елиминира конкуренцията в лицето на Гюна

# 599
Божееееее, Миран й подарява сърцето си ...!!!
Окозо се че е общ спомен, за мира, щастието, прошката.
Но и моята ми идея си ми харесва. Нали тя все го обвинява, че вместо сърце има камък, та реших че е решл точно него да й подари.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 22:47 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт