Някой има ли проблем с вестибуларния апарат? Тема 3

• 50 172
  • 578
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Аз от както пострадах със силен световъртеж преди година и половина,ме удари в ушите.Едното бучи,другото пищи,просто не знам какво да правя.Пия бетасерк,но той не помага за шума.

# 571
Имам някакъв спомен, че за пищенето в ушите изписват Ноотропил, Кавинтон...
Отидете на лекар.

# 572
  • София
Аз от както пострадах със силен световъртеж преди година и половина,ме удари в ушите.Едното бучи,другото пищи,просто не знам какво да правя.Пия бетасерк,но той не помага за шума.
Тебокан ми изписаха на мен за шума.

# 573
Здравейте, искам да споделя моя проблем. От известно време при заглеждане в обект и след това смяна на фокуса се случва едно нечовешко чувство на пропадане, прималява ми за секунда и след това всичко е ок до следващия път, но тези кризи много зачестиха. Случвало ми се е и два пъти при пътуване с кола, и няколко пъти при рязко поглеждане надолу. Развих страх от излизане, защото като ми се случи вкъщи просто полягам, но навън ме хваща паниката че няма къде да седна. Не е от кръвно или кръвна захар. Има ли някой друг с подобен проблем и какво се е оказало ? Мисля да си запиша час при отоневролог.

# 574
Първо минете през невролог. Да ви направят ехография, изследвания..
После специалиста ще ви насочи към отоневрологичното изследване.

# 575
Случвало ми се е нещо подобно. Учудвам се, че до сега не сте посетили лекар.
Отидете на невролог.

# 576
Случвало ми се е нещо подобно. Учудвам се, че до сега не сте посетили лекар.
Отидете на невролог.

Записах се вече, имам час за вторник.
Мога ли да попитам при Вас какво се оказа?

# 577
Изобщо не съм гледала диагнозата, при мен вече е за втори- трети път, вертиго някакво вероятно.

# 578
Здравейте! Имам останали сиропи Ноотропил, ако някой има нужда може да ми пише на лично.

Общи условия

Активация на акаунт