Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 628
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Lady vi, а как е бебка, всичко е наред нали?
Леле, като гледам повечето вече сте 36+, ще стане истински бебевалеж съвсем скоро. Днес ще вземем последните неща за бебка, да сме готови. Вече влезнах в 35 гс, нямам търпение да сън в 36гс +, че да си отдъхна малко.

# 466
  • WonderLand
Момичета, много благодаря за мненията за Шейново, наистина ми е много полеьна тая информация.

Аз като си мислех, че съм почти готова вчера седнах да направя списък на какво ми остава и се оказа, че трябва да взема още един куп дребни неща, които някак си до сега съм пропуснала, та тея дни ще допълвам малко по малко. Надявам се бебчо да не реши да излиза рано рано, че ММ другата седмица е в комадировка за 3 дни и аз оставам сама без кола, но тогава ще съм 35+ та разчитам на това, че на бебока му е още рано.

# 467
И на мен уж ми остават някои по-дребни неща,най-много да се изненадам като отворя списъка. Днес си чакам скрина и времето да се пооправи☀,за да почвам с прането и подреждането. Момичета,Вие ще ползвате ли омекотител и ако да какъв? Пожелавам Ви слънчев ден🌻

# 468
  • Плевен/Пловдив
Изпрах дрешките с Persil Sensitive + омекотител на Maxima все още миришат на чисто и свежо. Прани са преди 3 седмици.

И на мен уж ми остават някои по-дребни неща,най-много да се изненадам като отворя списъка. Днес си чакам скрина и времето да се пооправи☀,за да почвам с прането и подреждането. Момичета,Вие ще ползвате ли омекотител и ако да какъв? Пожелавам Ви слънчев ден🌻

# 469
  • WonderLand
Аз за сега нямам намерение да ползвам омекотител, имам още от изложението няколко тестерни опаковки Тео Бебе и в момента пера с тях, ще изчакам да видя как ще му понесе на кожата, ако няма проблеми ще пера с него, ако има ще сменя. Аз нямам намерение да гладя нищо обаче, вместо това мисля да ползвам бебешки дезинфектант. Когато бях гъбясала доктора ми беше казал или да гладя бельото си и това на ММ, или да взема дезинфектант за дрехи. И тъй като не обичам да гладя, вкъщи ММ го върши това, ползвам дезинфектант за дрехи винаги когато пера бельо, чорапи, кърпи и чаршафи. От тогава съм гъбясвала само един път заради антибиотик, но бързо се оправих. Та от там смятам, че е добър вариант и за пране на бебешки дрешки.

# 470
  • Перник
Не използвам омекотител и не смятам да ползвам скоро. Дрешките на баткото започнах да ги пера с омекотител чак след 2-3 - годишна възраст.
Към момента пера със Сано максима и тео бебе.

# 471
  • Плевен/Пловдив
SilverDream може ли малко повече информация за този дезинфектант. Как се използва? Марка ?
Благодаря предварително...

# 472
  • WonderLand
SilverDream може ли малко повече информация за този дезинфектант. Как се използва? Марка ?
Благодаря предварително...

Разбира се, ползвала съм тези двата

Скрит текст:

По-чесно намирам втория, вземам го от Метро, но го има и в по-големите магазини Фантастико. Търсила съм и по малките магазинчета за вносни препарати, но обикновено нямат и ми предлагат да ми докарат следващия път като  зареждат стока.

Тези дезинфектанти нямат аромат, според инструкциите на гърба се добавят или в отделението за перилен препарат или в това за омекотител. Когато пера наши неща слагам дезинфектанта към омекотителя, за бебешките неща обаче сложих само дезинфектант, без омекотиел. Хубавото е, че са подходящи и за пране със студена вода или 40 градуса, стават даже и за пране на ръка.

# 473
Аз също не мисля да ползвам омекотител. Мисля,че заради гладенето става излишен, поне засега Simple Smile

# 474
  • Плевен/Пловдив
Благодаря 🌸💮🏵️

# 475
Здравейте момичета, някоя от вас има ли опит с бета хемолитичен стрептокок? Откриха ми го при рутинно изследване на секрет. Четох  в интернет и има разнородни мнения - от това, че е нормално, до това че ако се пренесе на бебето по време на раждане последиците могат да бъдат меко казано неприятни.
Естествено ще разговарям със следящия ме лекар и с лекарите в болницата където ще раждам, но ако някой има повече информация ще съм благодарна.

# 476
Мислите ли да носите нещо на изписването за персонала? И, ако да, какво?

# 477
Мислите ли да носите нещо на изписването за персонала? И, ако да, какво?
Мисля, че се носи почерпка ако си доволна от екипа - торта/сладки + някакъв алкохол евентуално.
Момичета, докато  сме на тема Шейново, освен д-р Велев, кой бихте ми препоръчали за избор на екип? Питам, понеже не се проследвам там, но имам позната акушерка, която ще ангажирам за раждането и успоредно искам да ангажирам екип. Също така има ли лекар от който категорично не сте доволни при предишно раждане? И последно питане - как стои въпросът със заплащане на екип и болничен престой? На мен ми казаха, че чак след самото събитие се плаща, а не предварително.

# 478
  • София
За почерпка , виждала съм, че носят. Аз занесох кутия бонбони и цветя на акушерката, която преоблече бебето и ни изпроводи до вратата накрая. Така и не разбрах, кой точно ме е израждал. Екипа беше дежурен, нощна смяна (предимно стажанти) . В епикризара пишеше Китанова, но аз я познавам и определено не беше тя. Та не знам на кой да занеса така или иначе. Предишната ми бременност ме изроди Абаджиева, невероятен екип, невероятен професионалист, дори малко съжалявам, че не направих избор на екип този път, за да ми е отново тя. Та с две ръце съм за нея. Момичето в моята стая е имала късмета да се падне при нея, също е останала очарована.

# 479
Почерпка с баткото донесе таткото веднага след като родих,за да почерпи екипа.На докторката на изписването.И сега мисля така да направим,защото се сменят и после я ги хванеш на смяна я не.

Общи условия

Активация на акаунт