Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 504
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Момичета изобщо не се притеснявайте, бебчо си знае колко да над даде и кога да излезе и моето в 34 г.с. е 2500гр., но като извадих старите измервания на батко то се оказа, че той в 33 е бил 2500, а се роди на термин 3200гр. Така, че не се притеснявайте излишно те си взимат нужното, а и сега вече с узрели плацента и т.н.т няма и да наддават чак толкова бързо. 😊

# 106
Ами да, аз като цяло съм спокойна. Колко и да е все ще излезе. Размерите му не са гаранция за проблеми, както и малко бебе не значи безпроблемно и едва ли не неусетно раждане. Много им се ядосвам на лекарите с техните спекулации - " Голямо е, дай да го вадим секцио. " Може поне да те посъветва да опиташ да го родиш естествено. Ама не...  Все лесното търсят.

# 107
Аз да питам , когато ходите на прегледи не ви ли пускат как му бие сърцето на бебето , нали това са тонове

Не, тоновете се мерят около 20-40 минути, като лежиш и ти слагат едни колани, записът представлява все едно кардиограма, така си го представи.  Peace

Аз вчера бях на преглед, в 33+0 малкият е 2кг, всичко е наред каза док.
Със запис на тонове започваме в края на 34 седмица.

Относно килограмите на бебето, не го мислете толкова. Каката до последно 2 АГ на различни апарати я изкарваха 2.800кг. Роди се вечерта преди деня на термина - 2.200кг., т.е. 600гр разлика имаше.  Peace

# 108
Аз като бях с баткото ме наплашиха че вървял голям,че съм с тесен таз и дребничка,няма да мога да го родя.Е в последствие си остана седалищно и се наложи секцио 9 дена преди термин и се роди едва 2950.Така че хич не им вярвам на измерванията....

# 109
това определено е успокояващо, моята мадама я мериха в 30+5 беше 1432 гр. и ми се струва доста трудно в 35-та да стане 2500, но явно има и по-малки бебета. Ще видим другата седмица, макар че нямам търпение вече да видя колко е голяма.

# 110
  • WonderLand
това определено е успокояващо, моята мадама я мериха в 30+5 беше 1432 гр. и ми се струва доста трудно в 35-та да стане 2500, но явно има и по-малки бебета. Ще видим другата седмица, макар че нямам търпение вече да видя колко е голяма.

Спокойно, при мен в 31+1 беше 1500гр, а вчера в 33+1 беше 2047гр. Доктора каза, че на тоя етап за 2 седмици качват по половин кг. В 35-та съвсем спокойно ще са по 2500 бебоците.

# 111
И аз нямам търпение да разбера колко е порастнала бебка - в 32 + 1 беше 1800гр. Другата сряда пак ще съм на преглед (33+ 6) надявам се да е качила повечко.
Миналата бременност док ми каза почти с точност колко е голяма - каза 3400, роди се 3200, което си е добре. Роди се 11 дни преди термин.

# 112
Момичета тези от вас които ще раждате секцио , как избирате датата за операцията

# 113
Ако знаеш в коя седмица е добре да извадят бебчо, просто си харесваш дата Simple Smile на мен ми казаха 36+ и аз си избрах 36+5, което е 3ти юни. Сега остава да устискаме до тогава.

# 114
  • София
Каката ми я мериха около 2800-2900 непосредствено преди раждането, а се роди 2480 кг, преносена 4 дни. Сега бебето върви голямо, но все се надявам, че на ехографът излиза повече, отколкото е в действителност.
И аз се чудя тези, които са планово секцио как си избират датата? Моя приятелка се беше консултирала с астролог даже, за да изберат най-подходящата дата.

# 115
За баткото като избирахме дата се съобразих с докторката,тя ми каза дата.Принципно е седмица или 10тина дена преди термин.Въпреки че имах дата 3дена преди нея се наложи секциото.Сега пак мисля да се оставя на преценката на доктора.Мен датата не ме бърка,важното е да е максимално близо до термин и всичко да е ок.Пък дали ще изчака пак въпросната дата е на късмет.Откакто баткото се роди неочаквано планове не правя.Grinning

# 116
Здравейте 🤗
Ще направите ли място за една шишкава юЛска мама( термин 17.07) с близначки 😍 но с вероятна дата за секцио 19/21 юни .

# 117
Днес се роди нашето момче в 33 г.с. Казва се Божидар и диша сам 😊Тежи 1470 кг и 35 см .

# 118
  • Plovdiv, Bulgaria
Ехаа, честито! Жив и здрав да е, още един малък юнак! Абе много се разбързаха нещо Hug
ROSSE, добре дошла! Hug

# 119
 Честита ви радост, да ви е живичък и здравичък малкия юнак!
Днес се роди нашето момче в 33 г.с. Казва се Божидар и диша сам 😊Тежи 1470 кг и 35 см .

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 15:23 от Mistralche

Общи условия

Активация на акаунт