Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 531
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Ние взехме измивен гел и мляко на мустела, за подсичане крем на бочко и получих подарък от игра тук във форума нивеа бебешки крем. На първо време ще е това. Относно памперси не знам на какво ще заложим. Със сигурност ще е малък пакет, но въпреки това изобщо не знам към какво да се насоча.

# 196
  • София
Цитат на: Marty66 link=topic=1114450.m sg38695794#msg38695794 date=1557586500
Аз съм се ориентирала към Биодерма и купих вече гелче за измиване и мляко за след банята. Но на училището за бъдещи родители посъветваха първият път да не вземаме от големите разфасовки, за да се уверим че козметиката понася на кожата на нашето бебче и след това вече да вземем по-икономичния вариант. Кремче за подсичане взех  Судо крем Simple Smile
Аз знам че в началото бебетата е по-добре да се мажат с олио, а не с мляко. След това вече лятото в мляко, а зимата с олио. Аз така мисля, в началото ще си взема олио, сигурно на Себамед. С батко то заложи на марката и останах доволна.

# 197
Ние взехме измивен гел и мляко на мустела, за подсичане крем на бочко и получих подарък от игра тук във форума нивеа бебешки крем. На първо време ще е това. Относно памперси не знам на какво ще заложим. Със сигурност ще е малък пакет, но въпреки това изобщо не знам към какво да се насоча.

Даная и аз получих крема на нивеа. Той за какво се използва? Пише, че е за навсякъде, но за след баня ли е или при някакви раздразнения? 🤔

# 198

Даная и аз получих крема на нивеа. Той за какво се използва? Пише, че е за навсякъде, но за след баня ли е или при някакви раздразнения? 🤔

Не знам и аз. Смятам да го използвам след баня, а ти?

# 199
И аз спечелих този крем на нивея. Мисля, че е за след баня. Иначе още не съм купувала козметика, все пак съм за края на юни. Сега избирам корито и се чудя какво за взема.

# 200
И аз спечелих този крем на нивея. Мисля, че е за след баня. Иначе още не съм купувала козметика, все пак съм за края на юни. Сега избирам корито и се чудя какво за взема.
Даа и аз не знам за коритото, моля мамите с опит да споделят. Има някакви поставки анатомични или мрежи, кое е по-добре или пък няма нужда от такива “екстри”

# 201
Еми ще го пробваме, пък ще видим как ще се отрази 😁 Аз нямам идея и каква му е консистенцията.

Аз съвсем най-обикновенно корито съм взела със стойка, има и тапичка от долу за източване на водата. Кумата ми препоръча на по-късен етап ето това допълнение да взема към него:

Но ми е първо бебче и нямам идея какво ще ми е нужно друго...

# 202
  • София
Аз с каката си ползвах Мустела, сега също съм си взела тези продукти. Не мисля да ползвам олио лятото, масажчета ще правя след баня с млякото на Мустела. Само мицеларната вода ми е на Биодерма. За дупето от опит съм се убедила, че най-хубав е македонския крем, а ако се подсече залагам на Бепантен. От памперсите пак ще си ползвам белия Памперс, после ще видим.
За тези, които ще купуват корито препоръчвам стойка, че иначе ще останете без кръст от навеждане всяка вечер. Аз лично имах и мрежа за коритото, тъй като каката беше малка и се плъзгаше от подложката, а и беше голям кеф.

# 203
  • Варна
Момичета, аз днес си забелязах корема в участъка от пъпа надолу июам едни вертикални лилави черти 🤪 Това ли са стриите? И как ще изглежда това като се свие кожата Sad

# 204
Момичета, аз днес си забелязах корема в участъка от пъпа надолу июам едни вертикални лилави черти 🤪 Това ли са стриите? И как ще изглежда това като се свие кожата Sad

Това са те избледняват с времето стават прозрачно/бели.

# 205

и грозновати , на мен целия ми корем стана така , и то в последния месец

# 206

Здраве да е и моите са така

# 207
Имам един въпрос ако има някоя запозната мама...та аг то при който се следя не изражда,по медицински причини ще раждам секцио ,чудя се датата с кого се определя или следящия по здравна каса ще я впише някъде.Ако някой знае ще съм благодарна.

# 208

Здраве да е и моите са така
Е да , болка за умиране не е . Макар че кой мъж харесва жена цялата в стрии....😒напоследък съм депресирана от тея стрии и от тея 23 кг които качих

# 209
За козметика съм се спряла на Бюбхен, с баткото бях с нея и съм много доволна. Пробвах и други, но кожата му ставаше на едни пъпчици като шкурка ужас и пак си се върнахна бюбхена.
За памперси до 3ти размер на бял памперс след това от 3-4 ще сме на памперс актив фит/лилавия памперс/ изключително доволна съм от него, но трудно се намира.Пробвах да сменя памперсите понеже трудно намирах актив фита и още от 1вия памперс се обрина целия и се ядосах и сшед това зареждах от актив фита в големи количества като намеря.
Аз съм за мрежите за корито много са удобни, но тези без топчетата вътре. Между топчета се завираха разни мъхчета от дрешки и тн и много не хигиенично ми се видя и си купих само мрежата.Аз съм доволна и че държи бебето над водата и си поливах с каничка или душа по хигиенично ми е някак.
Крем за подсичане с две ръце за Судокрем ползвам го и за възрастните някой път ако се изгоря нещо веднага се мажа с него и минава много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт