Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 528
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • Plovdiv, Bulgaria
Na_na, най-добре отиди в болницата, в която ще раждаш и питай, ако ще си планово секцио трябва да имаш дата и да постъпиш в болницата от предишния ден (поне тук така процедират).

# 211
Макар че кой мъж харесва жена цялата в стрии....😒
Всеки, който обича жената, която е жертвала красотата на тялото си, за да му роди дете. 😉

# 212
Честито на новите мами! Heart
Заменям гадни релефни бенки по цялото тяло за стрии Simple Smile
Мисля поне на първо време да опитам с продуктите на Биодерма, които взех покрай моята алергия - олио за къпане и мляко за суха кожа.

# 213
Макар че кой мъж харесва жена цялата в стрии....😒
Всеки, който обича жената, която е жертвала красотата на тялото си, за да му роди дете. 😉
Права си , ама нали знаеш , мъжете не са като жените

# 214
Аз ще ползвам Себамед, първо крем, после в жегите мляко, взех и олио, но тяхното е за почистване на гънките, затова ще си го ползвам. Судокрем против подсичане, баткото само с него не се подсичаше, Памперс премиум за начало, поне докато мине 3 размер. На последната лекция ми припомниха някои особености при бебешката кожа, за които много майки се шашкат и да ги споделя - кожата на бебенцата се олющва като на гущерче около 10тия ден, малко допълнителна хидратация изисква (не омазняване). Освен това към 3-4 седмица им се появява бебешко акне по лицето- не се третира с нищо, мие се само с водичка и нещо съвсем обичайно Simple Smile минава за седмица-две

# 215
Ох днес ми беше най-кошмарния ден, не се оказа цистит, а бъбречна криза,от 2:30,като се почна и стигнах до спешно то, там хеликоптер пристига, отделението пълно и само двама доктори. Сложиха ми система, която тече 15 мин и след половин час се почнаха пак болките, биха ми нещо в дупето, пак ми подейства за около 20 мин. Пуснаха ме с болките да пия много вода вкъщи. Спрях да пишкам цял ден, до преди малко, едва дадох урина за да я изследват за бактерии, Слава богу нямам, прибрах се и вдигнах температура, пак пих парацетамол и от нищо то болката изчезна, не смея да мръдна сега

# 216
За козметиката и аз много се чудя,мислих си да взема Хипп за вкъщи,душ гел,мляко и олио,а за болницата Бочко олио и душ гел.От кремчетата за подсичане съм най-доволна от судокрем при нужда,а редовно кремчето на Бочко.Памперси ще почна с Памперс премиум като за начало.За прах си мислих течен на Тео бебе.Но сигурно в началото на Юни ще изляза и напазарувам всичко.

# 217
Взех Uriage измивно, мляко, крем за под пелени и масажното олио. Имам и от термалната вода с която мисля да почиствам очите и друго ако се наложи. Не знам още дали всяка вечер, като къпя, да ползвам препарата за измиване. Напоследък май повече препоръчват в началото не всеки ден да се ползва а само с вода да се мие.
Само не знам как да обясня на бабата, че не искам да се слага сол във водата, така че да ме разбере.....

Кажи и,че изкушава кожата на бебчо и това, че са го правили едно време, не означава че е правилно Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 23:14 от Marty66

# 218
  • София
След 10 минутен напън и отказ за упойка (за нула време стана 8 см разкритие и нямаше време) се роди и моя човек. 49см, 2840 грама. Засука веднага.

# 219
  • WonderLand
След 10 минутен напън и отказ за упойка (за нула време стана 8 см разкритие и нямаше време) се роди и моя човек. 49см, 2840 грама. Засука веднага.

Жив и здрав да е юнака Heart

# 220
  • Перник
ditmade, честито! Да сте живи и здрави!

# 221
Хайде честито! Живо и здраво да ти е мъжленцето Simple Smile ама наистина се разбързаха нещо тези бебчовци...

# 222
  • София
ditmade, честито! Да ви е живо и здраво момченцето! ❤

# 223
ditmade, живо и здраво да ви е момчето и да има късмет в живота Blue Heart
В коя седмица си?

# 224
  • София
ditmade, живо и здраво да ви е момчето и да има късмет в живота Blue Heart
В коя седмица си?

В 36+ 5, баткото по същото време го родих, така че си очаквах вече.
Но това бешв най-лесното раждане в живота ми. Направо докато разбера какво става и то вече плачеше на плота.
Единствения проблем е, че в мойта стая има една жена, която хърка безобразно...Няма спане тая нощ...

Общи условия

Активация на акаунт