Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 580
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, в съвременните теории( в миналото е бил) СУЕ не е показател, който се следи и се взима предвид при бременност.Поне в болницата, в която ходя аз( в София - частна)не се обръща внимание на този показател. На мен нито веднъж не са ми го изследвали. Изследва се CRP в даден момент, при необходимост.Не се натоварвайте излишно. И докторите са прави - прекалено много четем и дискутираме теми, които за повечето от нас са далеч извън компетенциите ни. Пожелавям на всички да се наслаждават на оставащото време и да мислят с една идея по позитивно.

# 346
Днес е световен ден на кенгуру грижата! Още веднъж успех на всички! Само ГОЛЕМИ и здрави бебчета ви пожелавам!

# 347
То и слагането на ламиниран паркет не ми е в компетенциите, ама с малко четене и гледане на клипчета, се получи екстра Simple Smile
Истината е по средата, както винаги - нито прекаленото четене, нито пълното доверие са препоръчителни.
СУЕ-то е нормално да е около 50, края на 9-ти може и 100 да стигне. Но ЦРП-то е добре да е в граници. По същия начин хемоглобин над 95 в 9-ти месец се води нормална стойност, нищо че пише 120.
Още мъничко остана, да сме живи и здрави всички! Hug
Вече ми е доста трудно с двете маймунки - едната ми прави корема триъгълен, когато се раздивее и оставам без въздух; нощем ставам по 5-6 пъти; пак ме удариха невероятни киселини, от които не мога да спя, нито да се спася; завърна се гаденето, а ходенето се трансформира в имитация на пингвин, с бонус болки в кръст, гъз и колене Simple Smile
Напълних си чантата с неща за поръчване от Хиполенд в петък, като избрахме тези столчета: https://www.hippoland.net/kikkaboo-stol-za-kola-koshnitsa-0-13-k … -pink-31002020027 Отделно си взехме на доста добра промоция (вземи две) столчета на Лорели 9-36 кг и мисля, че сме готови за бебки, които все пак трябва да издържат още две седмици.

# 348
И аз за СУЕ-то знам, че при бременност търпи промени. Моето преди 2 месеца беше 20, ако не се лъжа, а преди 3 дни го отчетоха 50. Но при чиста микробиология и липса на оплаквания гледам да не го мисля много.
Киселините при мен отшумяха последните дни, но настана едно ритане в ребрата отляво, направо на моменти дишам трудно.
С покупките напреднах леко - днес купихме количка, чакам само да я доставят, че я нямаха налична.

# 349
Момичета, има ли някоя, която пие Феро фолгама и преди или след хранене приемате? Докторката каза след, в листовката пише преди, но ми дадоха Феро фолгама Нео, сега не съм сигурна (знам само пауза от 2 ч за калций и 2 ч за магнезий)
   Аз също го пия два пъти на ден след хранене, така ми каза докторката и за паузата от 2 часа с магнезия.
А ти Феро Фолгама ли имаш или Феро Фолгама Нео? Тъй като на мен днес в аптеката ми казаха, че пътвото са го спрели от производство, има само Нео. А то се приема преди храна, стомашно устойчиво е и не е със същия състав (няма Вит В12), а моята АГ май не знаеше, че вече го няма

# 350
Tinkata 123  Честито да ви е жив и здрав малкия юнак 🥰🤩😍

# 351
Моето СУЕ беше 30 при граници до 20. Когато бях болна от вируса, който стана синузит, а после и кашлица 2 седмици, СУЕ скочи до 50 и ЛЛ й се стори високо. Пих АБ и падна на 16. Та при мен имаше връзка...
И аз съм напълнила количката в хипото, и в комсед ще има 30% !уикенда, та ше видим от къде ще е.
Шишетата от каката съм ги хвърлила, матрака също няма да ползвам. Бебето заслужава няколко нови придобивки Wink

# 352
Благодаря, Nassie* 😊

# 353
Момичета да ви попитам за мнение... Попринцип кръвното ми винаги е било 60 на 100 и преди бременността, а и по време на нея. Днес не се чувствам добре,мерих го и цял ден ми е 80 на 120. Попринцип това си е нормална стойност,но като че ли за мен е високо. Дали има повод за притеснение според вас?

# 354
Да са ни здрави дечицата и по-бързо да си ходим в къщи BlushHeart[video][/video]

# 355
Момичета да ви попитам за мнение... Попринцип кръвното ми винаги е било 60 на 100 и преди бременността, а и по време на нея. Днес не се чувствам добре,мерих го и цял ден ми е 80 на 120. Попринцип това си е нормална стойност,но като че ли за мен е високо. Дали има повод за притеснение според вас?
Може да е нещо еднократно, да си яла нещо или да си се притеснила. За твое успокоение питай АГ.

# 356
Момичета, има ли някоя, която пие Феро фолгама и преди или след хранене приемате? Докторката каза след, в листовката пише преди, но ми дадоха Феро фолгама Нео, сега не съм сигурна (знам само пауза от 2 ч за калций и 2 ч за магнезий)
   Аз също го пия два пъти на ден след хранене, така ми каза докторката и за паузата от 2 часа с магнезия.
А ти Феро Фолгама ли имаш или Феро Фолгама Нео? Тъй като на мен днес в аптеката ми казаха, че пътвото са го спрели от производство, има само Нео. А то се приема преди храна, стомашно устойчиво е и не е със същия състав (няма Вит В12), а моята АГ май не знаеше, че вече го няма
Феро Фолгамма Нео е и моето, в аптеката видяха рецептата но нищо не казаха за приема след хранене.

# 357
  • WonderLand
Момичета, жега ли ви е? Не мога да се справя с горещината. Постоянно съм потна и място не могажда си намеря, а навън уж е хладно.

# 358
Пукам се от жегаааа!  Прозореца оставям отворен вечер ( и се караме малко с ММ) аз се отвивам, той ме завива 😂
В.момента лежа на дивана по тениска,  вратата на терасата е отворена, вали дъжд. ...хладно е , а аз кипя!
Ръцете ми са горещи и много ме болят пръстите 😣

# 359
През деня ми е добре понеже ни е хладничък апартамента, обаче през нощта плувам в пот постоянно, цялата съм мокра заедно със завивките и възглавницата :/
Тия хормони ще ни разкажат играта 😁

Общи условия

Активация на акаунт