Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 596
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Вчера пък ми прилоша в банята, бързо бързо излязох и легнах. Кръвното ми е ниско, но пулсът понякога стига 120. Взимам пластира на Бах и се успокоява. Да не прозвучи като реклама, много добре ми действа. Може да го вземете и когато започне момента преди самото раждане.

Извинявай, сигурно въпроса е тъп, но нямам представа какво е това. Може ли малко пояснение? 😁

# 391
И аз се връщам от преглед, ние сме доста малки още - в 34+4 сме 2013 грама, според доктора в 20% квантил, както бяхме и в 30+5.Нищо не ми изписа да пия, но леко ме стресна, че от другата седмица в края можело да се ражда, било божа работа, нищо, че е малко.
Tan4entze - днес мисля, че те видях пред кабинета на Билчев, ти чакаше за разчитане на тонове нали?

# 392
😊😁
Да, там бях. Ти да не си момичето, което ме попита за тоновете. Simple Smile

И аз се връщам от преглед, ние сме доста малки още - в 34+4 сме 2013 грама, според доктора в 20% квантил, както бяхме и в 30+5.Нищо не ми изписа да пия, но леко ме стресна, че от другата седмица в края можело да се ражда, било божа работа, нищо, че е малко.
Tan4entze - днес мисля, че те видях пред кабинета на Билчев, ти чакаше за разчитане на тонове нали?

# 393
  • Варна
Кръвното ми е ниско, но пулсът понякога стига 120. Взимам пластира на Бах и се успокоява. Да не прозвучи като реклама, много добре ми действа. Може да го вземете и когато започне момента преди самото раждане.
Тези пластири ги обожавам, но не знам дали стават за бременни. Аз мисля да питам анестезиолога преди секциото дали мога да взема, че съм голямо, ама огромно шубе 😂😃

# 394
Tan4entze - дам, точно аз Simple Smile

# 395
Yadiyo,Честита принцеса и на теб. Нека бъде здрава и много обичана!🌻

# 396
Честито бебенце, Yadiyo ❤

# 397
Всяка вечер имам доста болезнени контракции. За около няколко часа и след това ме отпуска. Зачестиха болките в коста от долу. Боли ме като стана и тежестта се разнесе. Ходя като пингвин.
И аз като теб вече едвам издържам. Не ми е проблем болката аз търпя обаче ме е страх от тези болки и контракции да не му стане нещо на бебчето. При мен обратното броене започна до секциото имам 7 дни ама не се знае дали няма да излезе по-рано. Все пак ми се иска да удържи поне до 21.
Ти е коя седмица си?

# 398
  • Плевен/Пловдив
Всяка вечер имам доста болезнени контракции. За около няколко часа и след това ме отпуска. Зачестиха болките в коста от долу. Боли ме като стана и тежестта се разнесе. Ходя като пингвин.
И аз като теб вече едвам издържам. Не ми е проблем болката аз търпя обаче ме е страх от тези болки и контракции да не му стане нещо на бебчето. При мен обратното броене започна до секциото имам 7 дни ама не се знае дали няма да излезе по-рано. Все пак ми се иска да удържи поне до 21.
Ти е коя седмица си?

Аз съм вече в 36+5 г.с. , но от началото на април съм на системи и лежане. Сега съм си в къщи и пия магнезий и нош па. Днес за първи път излязох на въздух от месец и половина. Не се притеснявай нищо няма да му стане. Засичай ги ако след около 4-5 часа не те отпуска корема и продължават котракции, отивай към болницата. Също ако имаш някакво зацапване или води и т.н. Споко те сега тренират за излитане Simple Smile

# 399
Честити бебчета! Да са живи и здрави! ❤

# 400
didi_bili а защо пиеш още магнезий? Аз съм 36+6 и като теб от края на март съм повече в леглото. Излизам понякога ама после се чувствам много зле. Контракциите си ги засичам ама са през различни интервали и то големи. Гадното е, че са доста болезнени. С предната бременност пак имах от рано подглтвителни и дори тези, с които тръгнах за родилното ми бяха безболезнени само стягане усещах. Даже тогава се чудех дали не е фалшива тревога ама в 40+2 г.с. и стягане на 7-8 мин реших да отида и бях с 3-4см разкритие и тръгнало раждане, а не ме е боляло изобщо.

# 401
  • София
Ох, много е вълнуващо! Честито, мами!

И на мен корема яко ми се нацепи. Иначе в горната част е много твърд, а в долната мек и отпуснат...  ooooh!
Утре съм на преглед и ще видим колко е пораснал бебчо. Heart Аз последния месец и половина не наддавам на кг., само на обем. Grinning

# 402
  • Плевен/Пловдив
patenceto. До другата седмица ще пия и спирам. Така ме изписаха. Първото ми дете е родено по- рано. Второто беше с задържане. Матката вече е износена, годините ми не са малко. Имах доста силни контракции в болницата, родилни... Трудно успяха да успокоят матката да контрира, само бебка да стои колкото се може повече за кг. Живи и здрави не остана, нагласям се позитивно.

# 403
Честито за новите бебченца, живи и здрави Heart Heart Heart

И аз да се присъединя към 🐧 пингвино ходещите Joy Тази пуста тазобедрена става продължава да не работи както трябва. Заради това ходенето е мноооого бавно. Хората ме гледат странно Stuck Out Tongue Winking Eye а и корема ми е доста голям вече и върви метър пред мен Flushed

# 404
Нямам капка кърма. ☹ И бебе слагах, и с помпа дърпам, и нищо.😐

Общи условия

Активация на акаунт