Любители на кучета - 93

• 27 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Линк е по-длъгнест.
Но си приличат.

И Рея не искаше да излиза в началото. Сега не иска да се прибира.

Донсита, и аз съм за тест. Тамън ще ти е спокойно и завбъдеще.

# 106
  • sf
Е то, тест добре, ама няма ли инкубационен период? Утре ще разпитам.

# 107
  • Bарна, морето, сините вълни
Във Facebook групата Ветеринарномедицинска помощ една жена също се притесняваше, че кучетата ѝ са играли с бездомниче, болно от парвовироза, вероятно същото, с което е имал контакт и Нейо.

# 108
  • sf
Да, същото куче е. Много кучета са играли с него. Дано се размине.

# 109
А как стои въпроса с кучетата и варицелата? Кучето е на 4 месеца и малко, с всички ваксини. Един съсед го гали вчера, а после каза че детето му е болно 🙄 Много ме хвана яд!

# 110
  • София
Не хващат варицела.

Донси, ти питай за другия тест, не дали е болно кучето ти, а за изграден имунитет. Така ще си по-спокойна.
Препоръчваха ми такъв след третата бебешка ваксина, не сме го правили.

# 111
  • sf
Ахаа, схванах, мерси!

# 112
  • София
Прибрахме се, сега диванетата заминаха на гости. Много път им се събра днес - до Първомай и обратно, после и на гости... Ама поне бяха уморени.
Резултатите ни са добри, даже доста добри. Балу за пръв път стана BOB (best of breed - най-добро куче от породата), а Лили стана BOB Veteran (най-добър ветеран от породата).
Снимки се надявам да ми пратят, аз не снимах.
Всички сме много уморени.
Честит рожден ден на Бизу Simple Smile

# 113
  • под тепетата
Ееее, точно днес се бях сетила за изложбите в Първомай, но не зацепих, че че сте там. Имаше ли пак аджилити на стадиона? Поздравления за отличния резултат  Hug

# 114
  • Варна
Да е жив и здрав Бизу! Той по-добре ли е?
Коте, стис!

Донси, по-добре е. Щастлива съм, изкарахме прекрасен ден. Отдавна ме е страх да го пускам къде да е , не ходим в кучешката градинка и понеже Бизу обожава плажа, реших да го закарам на Фичоза, за съжаление нямам много снимки, защото се радвахме как Бизу се забавляваше с едни дребосъци, пинчер,йоркши и порода любов. Сам влезе във водата, предполагам, че го привлякоха камъните. Та така, да е здрав и щастлив. Благодаря за пожеланията, Момичета и лека нощ.🤗

# 115
Честит рожден ден на Бизу! BalloonBirthdayChampagneTadaPoultry LegPoultry LegPoultry Leg Да е здрав и игрив и много да го слушате!

# 116
  • София
Честито и от нас на Бизу! Да е здрав и много щастлив, тази мила муцунка! Simple Smile

# 117
esstela, да ти е жив и здрав, но нали уж беше с кашлица? Тя е много заразна, защо си го пуснала да играе с други кучета?
Поздрави за Лили и Балу, да ги почерпиш нещо, Коте Simple Smile

# 118
  • София - Рим и обратно
Естела, да е жив и здрав сладурът! Да нямате притеснения за сериозни болежки вече.

# 119
  • Bарна, морето, сините вълни
Eто, дойде лято и мен не ме подмина тежката присъда, наречена къпане. А толкова се надявах да ми се размине. Понамирисвах, но то в това ми е чара. Къпят ме, че нямало да ме харесват мацките в квартала. Дреме ми на опашката, аз пак съм пич.

Не е нужно да показвам на какво прилича банята и коридора, защото на всеки е ясно. 😊
Сега съхне кожухчето, със сешоара е враг, така че когато изсъхне.

Общи условия

Активация на акаунт