Любители на кучета - 93

• 27 954
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Божеее, мъчителка despicable! Mr. Green Милата душица, какво му е минало през главата, К Ъ П А Н Е! Joy Мацките и некъпан ще го харесат, гаранция! Heart Eyes Grinning

# 121
Ха,честита баня !  Simple Smile
Помня,като къпех Кирил,как изглеждаше стаята след като излезе той-едно бясно препускане и тръскане,събираше килима в единия ъгъл,покривалото на дивана на топка ( не му давахме да се качва по мебелите,та само прелиташе отгоре им.....Боже,колко ми липсва този безпорядък.....

# 122
  • София
Темата стигнала средата докато се включим Simple Smile Честита баня на Ерос,поздравления на Коте за Балу и Лили.Много целувки на Бизу, да ме извинят тези,които пропускам.
Скрит текст:

# 123
Дес, на втората снимка Ерос изглежда смален направо. Hug

# 124
Кари крадлата.

# 125
  • София
В Т-маркет са пуснали едно странно нещо, наречено пастет от сьомга по 4лв килото. Замразен на салам във фризерите.
Аз сьомга на филе едва ям, това не бих го опитала даже, обаче взех за кучето и не изглежда много зле.
Ще и взема още две-три търкълца, че те там не са по постоянното зареждане.

Божее, храня кучето със сьомга.

Аз ям пилешки дробчета.

# 126
possessed, почти съм сигурна, че животните ми се хранят по - добре от мен Joy по-качествено, по-здравословно...

# 127
Здравейте и благодаря за новата тема! Нищо, че чак на девета стр ви намирам отново Grinning . Признавам, че не съм ви чела, набързо прехвърлих последните страници за снимки. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Днес се върнах от шивачката с остатъци от скъсяването на една пола и малкия кашличко, Брус не издържа да се гмурне в тях. Joy

Много е доволен от себе си литъл дзверо и сега заспа върху завоеванието си.

# 128
Здравейте на всички кучовци 😘 Може ли мнение къде ходите на море  с четириногите сладури и къде отсядате?
Мерси  предварително Simple Smile) И целувки на всички муцунки 😍

# 129
  • Bарна, морето, сините вълни
Ние сме от Варна, ходим на нудисткия плаж Фичоза. Grinning Просто там е разрешено за кучета. Примиряваме се с гледката.
Също ходим на Черноморец и Камчия.
В зависимост от това колко рано сме отишли, кучето може да бяга и свободно.
Били сме на ММЦ Приморско, като отседнахме в хотел Сънрайз Приморско, доплатихме 10 лв. на вечер за кучето.
Надявам се и това лято да успеем да отидем някъде с косматко, без него не мърдаме никъде.

# 130
Butterfly*, навсякъде може да се намери местенце. Аз съм била на Арапя, в Лозенец, в Синеморец с него. Има група във фейса "хотели, в които допускат домашни любимци" май беше, там може да откриете доста приятни места.

# 131
  • София
Чудя се аз къде се покрихте, докато не се светнах, че сигурно има нова тема.
Бътерфлай, ние за първа година ще водим нашето куче на море, съответно правя компромис с мястото и най-вече с базата. Ще бъдем на Камчия, в Романтика. Това са бунгала или по-скоро приличат на малки къщи и са на първа линия, което ми е най-важно. Добре, че мъжът ми обича по-семплите почивки, та поне някой да е доволен. Joy
Не знам дали е от спрея, който пръскам против повторно маркиране, но Харли не е имал гафове от 10ина дни вече. Ама тихо, че не смея още да се хваля. Отчитам го като голяма крачка напред. А и всеки път като го погледна и си давам сметка, че от един разпасан разбойник се превръща в много послушно и разбрано момче. Heart Навън рядко виждам по-послушно куче, като изключим някои от големи породи. Водя си го без каишка и той си припка до мен, и не ме изпуска от поглед. Не лае по други кучета, не ходи да се драка с тях, не яде боклуци... Гледа си разходката и е много над ставащото около него.

# 132
Аз съм притеснена за Джина, като е на гранули изглежда много нещастна. Не яде и отслабва бързо. Не зная какво да я правя, не мога само с месо и ориз да я изхранвам, ще почнат дефицити и липси, но пък гранулите по цял ден понякога седят и не ги яде изобщо. Много трябва да е изгладняла...
И козината й пада мощно и мъх и козина. Не спря ли вече при вас?

# 133
  • София
още се скубем, направо е страшно
Духче, според мен не оставяш достатъчно време да се примири кучето, затова отказва гранули.
За готвенето, ако можеш, купувай месо за животни, аз купувам пакет 20 кг. дълбоко замразено говеждо по 4 лв килото. Понеже не готвя, размразявам, деля на пакети по 3-4 кила и мятам във фризера.
Стига ми за 20 дена -  месец, според колкото давам.
Човека е близо до стадион Драгалевци, оттам се взима. Ма ти кола имаше, та си ок.

# 134
Духче не иска гранулите, защото си хапва и готвени вкусотии. Смесят ли се двата вида хранене и гранулите стават нежелани. Поне в София има избор на меса за кучета. Наскоро във фейса ми попадна обява за месо за кучета - свинско, конско и говеждо, замразени пакети от по 20-на кила на прилично ниски цени за кг. Лошото е, че е само с лично взимане от магазин, а нямат опция куриер. Аз в чудо се виждам вече с избора на мръвка за Макс, защото нямам никакъв избор и като гледам да избягвам гадното пилешко от магазините.. то всичко ми излиза скъпо, ама съм се хванала на хорото и докато не измисля вариант за подобни големи разфасовки ще си го играя колкото.
За почивки на море във фейсбук групата, която някой спомена преди мен има много отзиви за много места. Аз си запазих пак къщичката в Гърция, ама тази година и бигъла ще идва с нас. После след морето някъде из Родопите мисля да останем за няколко дни и за там от групата открих разкошни местенца, в които допускат четирикраки.

Общи условия

Активация на акаунт