Любители на кучета - 93

• 27 960
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна

Благодаря ❤

Коте, стискаме палци и лапи. 🤞😜

# 91
esstela, да ти е жива и здрава хубавата муцунка! Heart Eyes HugТая голяма торта не му ли се опря!? Joy

Малко Сладко Коте, да ги разбиете на изложбата! bouquet

# 92
  • Варна
esstela, да ти е жива и здрава хубавата муцунка! Heart Eyes HugТая голяма торта не му ли се опря!? Joy

Малко Сладко Коте, да ги разбиете на изложбата! bouquet

Не е голяма, душко, около половин кило е,ама му дадох само две парчета и на Лили малко. Довечера пак, много я хареса, доволна съм. 😁

# 93
  • sf
Да е жив и здрав Бизу! Той по-добре ли е?
Коте, стис!

# 94
Esstela честит да е. Много сладка торта.
Коте, стискам палци

Ей го наш левент Wink Единият от всички хаха

# 95
  • София
Здравейте всички, поздрави на любимците ви и най-добри пожелания!
Извинявам се за нахлуването в темата ви, но имам въпрос и моля за отговор от запознати с проблема.
Някой ползвал ли е фурминатор за дългокосместо куче? Има ли ефект при сваляне на подкосъма в периода на линеене? Има ли някаква опасност при неумело боравене да се нарани кожата на кучето или други неприятни последици?
Благодаря предварително на отговорилите.

# 96
  • под тепетата
Честита годинка на моята морска целувка    Heart EyesДа е здрав, много палав и щастлив! За видях му на тортата  Embarassed Коте, стискаме за най-прекрасните хъсоци !

# 97
  • София
Коте, бях забравила че ст на изложба и щях да звъня за излизане. Друг път, а сега стискаме.

Честито на рожденниците, че май изпускам някой, ама прясно честито на Бизу.

Фърминатор ползвам аз, обаче си има значение породата на кучето. За лабрадори, голдъни, овчарки  и тн става. За хъскита, маламути, самоеди, не става.
Моето е среднокосместо, върши идеална работа, можеш да нараниш само ако много натискаш на бутчетата и другите места с по-къса козина, аз не съм успявала да я нараня досега, въпреки редовното ресане.

Снимки довечера, имаме пресни от днес. То не че тя прави нещо различно, освен да красивее на тях, ама нищо, пресни са.

# 98
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден ден на Бизу! ❤️ Да е много здрав и палав. Тортата изглежда чудесно.

Сигурно вече е късно за стискане на палци за Котето, но се надявам, че всичко е минало супер! ❤️

# 99
Каква хубава торта! Grinning Да е жив и здрав сладура с готините далматински ушички!

Днеска и Ласчо е доволен също и аз съм доволна. Опреснихме маркировките из квартала. Simple Smile

# 100
  • sf
Притеснена съм. В парка имаше бездомно куче, с което Нейо  и другите играеха чатпат. Сега ни казаха, че  имало парвовироза. Утре ще звънна на вета.

# 101
Ако Нейо има всички ваксини, то той има имунитет и едва ли се е заразил. За твое спокойствие му пуснете един тест вместо да следиш за симптоми.

# 102
Първо топва е в реката за тази година ...🐶❤

# 103
  • София
esstela да ти е живо и здраво и много щураво момчето 😘
Коте и палци и лапи стискаме да бъдат оценени подобаващо твоите красавци 🤗
idi съвсем нормално е малкото кутре да го е страх при първите разходки на вън. За него това е съвсем непозната територия, на която се показва за пръв път. От теб зависи да го предразположиш и поощряваш да не се плаши и да се отпусне. Започнете с кратки разходки на едно и също място. Ако е възможно без много шумове и движение. Обиколете пред блока някоя площадка малка, и примерно няколко разходки нека са само там, докато обдуши хубаво мястото и свикне с него. След това разширете с някоя съседна площадка или зад блока. Свикванеро става постепенно. Прилъгвай и с лакомства, ако не иска да върви.

Благодаря!Така я водим само на едно и също място.Отказва наградките на вън.
Надявам се да свикне бързо с разходките.

# 104
  • Bарна, морето, сините вълни
Малеее, мокро мецанче. Копие на Линк, който скоро не сме виждали.

Общи условия

Активация на акаунт