Одухотворена личност, която се отвращава от всички несгоди покрай нея, и по-скоро от хората, споделя техните страдания и мъки. Високо ментално ниво, над другите в това отношение, физически много крехка и нежна натура, чувствителна и деликатна, с конкретна, научна мисъл, социална, капризна, възмущава се от доста неща покрай нея, силна интуиция, личен успех и разширение, добра с цифрите и математиката, силна воля, желание да действа, като реши нещо няма спиране, креативност, създаване на нови неща с любов, творец, финансов успех свързан с банки и икономика, успешно развитие на личните качества.
Може би си се обърнала към въпрос с форума, защото в последно време има подли, лоши хора, които се държат гадно с теб.
Много благодаря за отговора! Ами това което казахте е така, напоследък само лоши неща се случват... включително доста лоши и във връзката ми като разбира се я доведоха до край... дали можете да ми кажете на какво ли се дължи това взето решение на приятелят ми дали пък няма друга? И дали е възможно да се оправим след като казва, че ме обича много но след тези "лоши случки цяло лято" вече не можел да е с мен (а тези случки са били дори с него, не с мен)
Радвам се, че калкулатора ми работи, тук в този пост бях описал какво мисля за астрологията:
https://bg-mam.ma/p/1114746/39238437 (3-та точка)
И във връзка с това, дори и да може да се види какво, защо как... то дори не е правилно, защото живота трябва да го изживеем. По-скоро съветите биха били по-важни, при теб това е просто много лош 1-2 месечен транзит, който отминава. Това са енергии, които минават през нас и ние просто привличаме едни или други събития, непонятно за човешкото съзнание и доста далеч от базовата логика... ако не са били едни подли хора, ще са били други... просто отнякъде трябва да премине... помня, че следващите транзити бяха готини, тоест че те чакат добри месеци : ) + че си добър човек и в живота те чака голям успех, доверявай се на интуицията си, имаш я покровителствана от Нептун