Астрология - 15 тема

• 37 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Не е коректна картата. Равнодомна и всички домове аапочват в 0гр0м на знака. Много се съмнявам точно тази карта да е  построена и тълкувана от астролог. Освен, ако не е построена по сидерал /липсват транссатурновите планети/ и потребителската да е ходила на джйотиш астролог. В първи дом се вижда асц. на 20гр в лъв. По тропическата, той ще е в следващия знак дева , Сатурн ще е в края на водолей и тогава няма да  е в 7ми дом, а в 6ти.
Кажете при кой астролог сте била и кой ви построи точно тази карта? По коя система е построена?

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 07:36 от Greene

# 226
Доколкото знам, има и равнодомна от Асцендента. С нея не съм работила.
А това е по-скоро пълнознакова (whole signs), най-старата известна система от античността.
Не става ясно обаче дали е построено по тропикал или по сидерал. Вероятно е бил традиционен астролог, който работи само със септенера.

# 227
  • Далече, далече
Здравейте, направих си годишен хороскоп он-лайн. Доколкото разбрах, рожденият ми Марс е в опозиция на транзитиращите Плутон, Сатурн и Юпитер. Освен това,  рождените ми Сатурн и Плутон са в негативни аспекти с транзитиращите. Колко зле е положението?

# 228
В кой дом са транзитиращите планети? Направо качи картата тук.

# 229
  • Далече, далече
Сатурн и Плутон са в трети, в Козирог. Марс е в 11-ти, в Дева.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 18:49 от Zemfir@

# 230
  • При децата ми
Здравейте, направих си годишен хороскоп он-лайн. Доколкото разбрах, рожденият ми Марс е в опозиция на транзитиращите Плутон, Сатурн и Юпитер. Освен това,  рождените ми Сатурн и Плутон са в негативни аспекти с транзитиращите. Колко зле е положението?

Къде направи хороскопа?

# 231
# 232
  • София
Не, категорично не трябва да се правят тежки заключения.
Сатурн в 7-и дом може да ограничи партньорските отношения. Може да лиши индивида от многобройни бракове и връзки. Да даде само един брак, но дълъг и траен, да създаде много устойчива връзка. Сатурн в 7-и дом е едно от указанията, че партньорите могат да бъдат с много голяма разлика в годините, както и връзка с човек с утвърден социален статус, с положение, с добра кариера, по-зрял и по-респектиращ партньор.
Все пак, понеже това е Сатурн, като кажем, че евентуалният брак ще е веднъж и завинаги, това може да не се дължи на огромна, силна, страстна и неостаряваща любов. Трайността на брака може да е резултат от невъзможност да се променят обстоятелствата около него - религиозни, социални, културни или семейни причини, които да не позволяват бракът да се разпадне.

Абсолютно! Моят Сатурн е в 7ми дом и е ретрограден... Партньорът ми е с 15г. по-голям от мен и единственият мъж, с когото бих се бракувала, иначе съм против брака... Винаги е бил с високо положение, макар че сега не е така, но амбициозен, по-зрял и т.н... И съм щастлива!!! Макар след две тежки години, докато се нагодим, но щом ме изтърпя в какви ли не фази, значи е моят човек Simple Smile То в 7-мия ми дом какво ли не е там ... Ретрограден Сатурн, Уран, Луна и Нептун Grinning А в 1-ви дом ми е Венера... Simple Smile

# 233
Гeрито, е ти явно имаш много планети и Луна там... които дават цвят, а други имаме само Сатурн. Е, аз и Лилит, което май е по-лошо даже.

# 234
  • SF

Абсолютно! Моят Сатурн е в 7ми дом и е ретрограден... Партньорът ми е с 15г. по-голям от мен и единственият мъж, с когото бих се бракувала, иначе съм против брака... Винаги е бил с високо положение, макар че сега не е така, но амбициозен, по-зрял и т.н... И съм щастлива!!! Макар след две тежки години, докато се нагодим, но щом ме изтърпя в какви ли не фази, значи е моят човек Simple Smile То в 7-мия ми дом какво ли не е там ... Ретрограден Сатурн, Уран, Луна и Нептун Grinning А в 1-ви дом ми е Венера... Simple Smile

Следователно Слънцето ти вероятно е в първи дом.
Както казах и на Morella Allan Poe, Сатурн обича подписите и традиционните законни връзки. Simple Smile

# 235
  • София

Сатурн в 7ми дом.

Изчетох всичко за темата, но се чудя толкова ли е наистина трагично положението, защото човекът който ми прави хороскопа ми каза, че това което искам няма да го бъде и ако не намаля очакванията си......Обречени ли сме хората със Сатурн в 7ми дом на самота?
Не мисля, че някой може да бъде обречен на самота, освен ако не го желае.
Просто при някои хора нещата се случват по-трудно. Необходимо е да научим някакви уроци и да се борим за това, за което мечатем. Ако се предадем, тогава ще сме обречени.

Момичета, някоя от вас има ли познания или опит относно ретрограден Плутон в 7-ми дом, ако е и в Скорпион-супер? Само той ми е там и за това така ме вълнува.
Изчела съм доста за Плутон в тази позиция, но почти нищо не намирам за ретроградния в 7-ми дом.
Май и ние гоним ветровете, но някак по-екстремно.
Венера, която е господарка на 7-ми дом ми е в 1-ви в съвпад с Юпитер и участва във формация "корабно платно".

# 236
Здравейте,момичета!От много време ви следя,но едва сега реших да се "престраша" да пиша...
В последно време живо се интересувам от астрология,както и от всичко,което се осланя на себепознание и самоусъвършенстване.Възхищавам се на познанията,до които сте достигнали!
Не успявам за момента да интерпретирам картата си достатъчно добре.Направих консултация с астролог,беше вълнуващ момент за мен!
Сега,в процеса на запознаване с астрологията съм малко "изплашена",тъй като открих,че имам Слънце и Луна в дванайсти дом в съвпад.Може би информацията,до която съм достигнала е оскъдна и не мога да си обясня нещата добре...Искам да Ви попитам,какво мислите за такъв съвпад и то в дванайсти дом?
Благодаря!

# 237
Не е коректна картата. Равнодомна и всички домове аапочват в 0гр0м на знака. Много се съмнявам точно тази карта да е  построена и тълкувана от астролог. Освен, ако не е построена по сидерал /липсват транссатурновите планети/ и потребителската да е ходила на джйотиш астролог. В първи дом се вижда асц. на 20гр в лъв. По тропическата, той ще е в следващия знак дева , Сатурн ще е в края на водолей и тогава няма да  е в 7ми дом, а в 6ти.
Кажете при кой астролог сте била и кой ви построи точно тази карта? По коя система е построена?

Здарвейте.Картата ми е изготвена от астролог.От Варна съм и бях ходила при Димитър Кожухаров.не знам до колко мога да вярвам.Вероятно е хубаво да ида и другаде.

# 238
  • София

Следователно Слънцето ти вероятно е в първи дом.
Както казах и на Morella Allan Poe, Сатурн обича подписите и традиционните законни връзки. Simple Smile

Не, слънцето ми е в 12 дом заедно с Юпитер и Меркурий.. Ето, направо картата, че е по-лесно

# 239
Сатурн обича подписите и традиционните законни връзки, а Черната луна ги отрича тотално, какъв извод може да се направи за индивида тогава, когато и Сатурн, и Лилит са в 7ми дом? Да се обвърже с брак или без брак е по-добре? 
Моля ви, кажете си мнението за това! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт