Астрология - 15 тема

• 37 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
За тези хора повече бих твърдяла, че са душата на компанията. Тяхното его постоянно иска да бъде подхранвано, имат ярка персоналност. При лоши аспекти може би никога не се чувстват разбрани, постоянно се опитват да "намерят себе си", не знаят какво искат. Кармата може да се отработи чрез взаимоотношенията с останалите, 7 ми дом, планетите и аспектите към 7 ми дом.
Това за стелуим в 12 дом ли е или зй такъв в 1ви?
В 1 ви.

Аз имам стелиум в 12 дом и още един - в първи. Simple Smile Интроверт ли съм или съм екстроверт?! Simple Smile

Зависи от планетите и аспектите Simple Smile) Ти като цяло си доста интересна личност, ако имаш желание, пусни карта Simple Smile

Сега, когато Mira_X спомена - бих искала да ми препоръчате добро четиво (може и на чужд език - английси, немски, руски (допустим и друг)) за заключените знаци. Чета много, но не ми е напълно ясно как се проявяват.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 16:33 от AnMary

# 211
Темпераментът се описва от естеството на зодиакалния знак, в който се намират лични планети, управител на асцендент. Това е от азбуката в астрологията. Пракачествата.

# 212
  • Стара Загора
Записвам се и да попитам има ли надежден сайт, който може да изчисли Локус Фортуна

# 213
В astro.com се изчислява вярно, отчита и двете формули – за дневно и за нощно раждане. В някои сайтове и програми се изчислява само по дневна формула, което не е вярно за нощни раждания.

# 214
Здравейте нова съм тук,но се инт от темата.Преди една година бях ходила на хороскоп и сега има един въпрос който ме мъчи.

Сатурн в 7ми дом.

Изчетох всичко за темата, но се чудя толкова ли е наистина трагично положението, защото човекът който ми прави хороскопа ми каза, че това което искам няма да го бъде и ако не намаля очакванията си......Обречени ли сме хората със Сатурн в 7ми дом на самота?[

Не знам всъщност дали е уместно и в тази тема да си задам въпроса.Изминявам се ако съм объркала.Grinning

# 215
  • SF
Аз не мога да отговоря така категорично "Да, обречени са хората със Сатурн в 7-и дом". Но колкото карти съм видяла със Сатурн в 7-и дом, все "има нещо", свързано със Сатурн. Естествено, че прогностика по една планета в дом, не трябва да си позволява дори и начинаещ астролог.
Сатурн в 7-и дом, полънен със стелиум в 12-и, с Венера там, дават индикации, че човекът може да се чувства малко по-самотен или самостоятелен. Може физически да е отделен от близкото си обкръжение, но пък да има усещане за самодостатъчност и всичко да му е наред, въпреки отдалечеността, в която е поставен или сам си е избрал.

В тази карта не виждам тежките планети.

# 216
Да, все има нещо.. когато има сатурн в 7ми дом и все не е хубаво.

Някой знае ли добър нумеролог? Там поне няма да чувам за сатурн

# 217
  • При децата ми
Скрит текст:
Здравейте нова съм тук,но се инт от темата.Преди една година бях ходила на хороскоп и сега има един въпрос който ме мъчи.

Сатурн в 7ми дом.

Изчетох всичко за темата, но се чудя толкова ли е наистина трагично положението, защото човекът който ми прави хороскопа ми каза, че това което искам няма да го бъде и ако не намаля очакванията си......Обречени ли сме хората със Сатурн в 7ми дом на самота?[

Не знам всъщност дали е уместно и в тази тема да си задам въпроса.Изминявам се ако съм объркала.Grinning

Трих - писах, трих - писах, и не знам какво да кажа и аз... И при мен Сатурн е 7-ми дом. И Венера е в 12-ти, в Козорог... Ами, тегава работа си е и това е. Даже много тегава... sad:

# 218
И.при мен сатурн в 7ми, Венера си е в първи в Лъв, но пак е тегава работа.
По добре е да знам, че има някаква обреченост, поне да не чакам нещо, да се надявам и разочаровам.

# 219
  • При децата ми
И.при мен сатурн в 7ми, Венера си е в първи в Лъв, но пак е тегава работа.
По добре е да знам, че има някаква обреченост, поне да не чакам нещо, да се надявам и разочаровам.

Вече не се надявам... Просто не искам да имам никакви разочарования вече. Уморих се...Sad

# 220
Мерси за отговорите..😁 хубаво е човек поне да си знае и да не очаква. 😁

# 221
И както си знае... пак си очаква Wink)) не се обричайте така, много пъти е коментирано, че не е достатъчен показател, живейте си живота ... надежда винаги трябва да има Simple Smile

# 222
  • При децата ми
И както си знае... пак си очаква Wink)) не се обричайте така, много пъти е коментирано, че не е достатъчен показател, живейте си живота ... надежда винаги трябва да има Simple Smile

Орхидея, живеем си го, ама не е така бе!:smile:Wink

И да знам, че ще кажете, че не може да се съди само по една планета, и че трябва цялата карта да се разгледа обстойно, и че има хора с така поставен Сатурн щастливи в личен план... Сигурно има, но аз не познавам такива.Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 00:01 от Hrispa76

# 223
  • SF
Не, категорично не трябва да се правят тежки заключения.
Сатурн в 7-и дом може да ограничи партньорските отношения. Може да лиши индивида от многобройни бракове и връзки. Да даде само един брак, но дълъг и траен, да създаде много устойчива връзка. Сатурн в 7-и дом е едно от указанията, че партньорите могат да бъдат с много голяма разлика в годините, както и връзка с човек с утвърден социален статус, с положение, с добра кариера, по-зрял и по-респектиращ партньор.
Все пак, понеже това е Сатурн, като кажем, че евентуалният брак ще е веднъж и завинаги, това може да не се дължи на огромна, силна, страстна и неостаряваща любов. Трайността на брака може да е резултат от невъзможност да се променят обстоятелствата около него - религиозни, социални, културни или семейни причини, които да не позволяват бракът да се разпадне.

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 23:58 от Esmee

# 224

Сатурн в 7ми дом.

В този карта те виждам къде е Уран?  Знам,че на Водолей, стария управител е Сатурн, но все пак искам да знам къде е?

Общи условия

Активация на акаунт