Астрология - 15 тема

• 37 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
За тези хора повече бих твърдяла, че са душата на компанията. Тяхното его постоянно иска да бъде подхранвано, имат ярка персоналност. При лоши аспекти може би никога не се чувстват разбрани, постоянно се опитват да "намерят себе си", не знаят какво искат. Кармата може да се отработи чрез взаимоотношенията с останалите, 7 ми дом, планетите и аспектите към 7 ми дом.

# 196
  • София
Здравейте! Нова съм във темата, интересна ми е астрологията и когато имам време с удоволствие чета неща по темата.

Нещо, което откривам интересно в картата си е, че има огромно струпване на планети от 9ти до 12ти дом. Има и две в 1ви дом, и почти никакви от 3ти до 8ми дом. Трябва ли това да ме притеснява и какво означала ?

Притеснявам се например, че 4ти дом е празен, а в 7ми няма нищо освен точката на Вертекс. Много ще се радвам, ако някой може да ми сподели повече по темата / за Вертекс в 7ми дом и за струпването на планети в последните домове/ . Благодаря предварително !  Blush

П.С. разбира се има и опция да не разчитам правилно картата си, но това виждат очите ми в момента.

# 197
За тези хора повече бих твърдяла, че са душата на компанията. Тяхното его постоянно иска да бъде подхранвано, имат ярка персоналност. При лоши аспекти може би никога не се чувстват разбрани, постоянно се опитват да "намерят себе си", не знаят какво искат. Кармата може да се отработи чрез взаимоотношенията с останалите, 7 ми дом, планетите и аспектите към 7 ми дом.
Това за стелуим в 12 дом ли е или зй такъв в 1ви?

# 198
Аmélie, при мен лично да, но пък като се замисля можеше и по-зле да е, има и по-неприятни видове отшелничество.

# 199
Стечение на обстоятелствата ли беше или личен избор?
Понякога се чудя дали това отшелничество може да се тълкува и като неглижиране от семейството, игнориране от приятели, колеги... Интересно ми е и до каква степен може и да се работи за отработване на тези негативни влияния. Цял следобед и за Юпитер чета, трябва да намеря някакъв подход.

# 200
И по мои наблюдения тези хора са затворени, интроверти.

Много точно!

# 201
И по мои наблюдения тези хора са затворени, интроверти.

Много точно!
Познавам човек с 12ти дом - Меркурий, Венера и Слънце.. не знам дали това се води Стелиум, но е толкова затворен, че чак се разболява физически, защото не може или не иска да сподели с никого каквото и да било. И всяка болка и всяка емоци остава вътре в него.. и няма никъде отдушник.
Може ли да се работи върху това или просто се приема като съдба и това е? Той може би си мисли, че е игнориран, но повечето хора не знаят как да стигнат до него, защото дори когато го поздравяват той не отговаря много често или изглежда враждебно.

# 202
Зависи в кой знак е това слънце и от управителя му
Сестра ми е с венера и слънце там, овен
И още един овен с венера, слънце и сатурн
Нито са интроверти, нито са подтиснати

# 203
Зависи в кой знак е това слънце и от управителя му
Сестра ми е с венера и слънце там, овен
И още един овен с венера, слънце и сатурн
Нито са интроверти, нито са подтиснати
точно в овен е и моят познат.

# 204
При мен повечето познати са такива латерни и един чар пускат и омагьосват народа. Едната даже е логопед. Меркурий е в 12 дом, Лъв. Работех известно време в медия и оттам са ми впечатленията, много 12 домни имаше събрани. 🙄 Но вече за искреност и личен живот не съм наясно как са нещата там.

# 205
Слънце, Луна, Венера 12ти дом в Близнаци съм. Не съм интроверт, но не обичам и безсмислени плямпаници.
Бих се определила, че от доста отворен и споделящ човек се научих да мълча. Упорита съм, особено пък ако ми твърди някой, че нещо няма начин да стане.
Обичам да пътувам. Обичам семейство си и хора, на които държа.
Имам много цветни, реалистични сънища. Интуитивна съм и се стремя да се вслушвам в  себе си.
Не съм и от тези дето настъплени ще си мълчат в ъгъла, мога да ги наговоря, че страх да го хване човек, дето казва мъжа ми.

# 206
в 12 дом ми е Кету и Сатурн. На сестра ми също.  Планетата е силно поставена ( с висок Бинду и е Управител на Накшатрата, в която попада Лагната, една от 5 - те  планети в Ащамамша ми е и прави връзка с Бхригу Бинду ). Проявите ( в двете карти ) са различни, особено с годините, все повече.
Моят извод  ( от  четене, размисли и анализиране),  че няма как да се даде пълна характеристика, още по - малко пък прогностика,  за нищо. Само някакви бледи общи насоки. Защо - имам своите отговори, но е много дълго Relaxed

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 06:22 от Катерица

# 207
  • SF
Аз имам стелиум в 12 дом и още един - в първи. Simple Smile Интроверт ли съм или съм екстроверт?! Simple Smile

# 208
  • София
Мисля, че имам стелиум в 1-ви дом, Овен. Венера съвпад с Юпитер и Меркурий съвпад със Слънце.
Психологически тест, който бях правила в академията, като студентка показа, че аз съм амбувертен тип (клонящ повече към интроверт) с много ниска степен на тревожност. Подходящи качества за артистични професии.
Другото е, че бързо се паля и бързо ми минава, ако огъня не се поддържа.
В 12-ти дом нямам нищо, като даже и знака на Риби ми е заключен там и домът е под властта на Водолей. Същата е ситуацията в противоположния 6-ти дом със заключена Дева и с един Вертех в края му. Не съм много запозната със заключените знаци, но забелязвам, че чрез разположението и аспектите на планетите в останалите домове донякъде се постига необходимия баланс.

# 209
Това за стелуим в 12 дом ли е или зй такъв в 1ви?
В 1 ви.

Аз имам стелиум в 12 дом и още един - в първи. Simple Smile Интроверт ли съм или съм екстроверт?! Simple Smile

Зависи от планетите и аспектите Simple Smile) Ти като цяло си доста интересна личност, ако имаш желание, пусни карта Simple Smile

Сега, когато Mira_X спомена - бих искала да ми препоръчате добро четиво (може и на чужд език - английси, немски, руски (допустим и друг)) за заключените знаци. Чета много, но не ми е напълно ясно как се проявяват.

Общи условия

Активация на акаунт