Съпруги на военнослужещи - 27

• 55 795
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добър ден, прекрасни!
Благодаря ти, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ! Hug В блокчето ни пак ухае на кафе и витаят позитивни мисли!
От сутринта не съм свършила работа за 2 стотинки. Организирах бабите от КГБ-то за утрешна среща. Цял час разговори, смях и закачки. Заредих батериите и сега запретвам ръкави. Ще изкореня калдъръмчетата от саксиите на терасата, а няма да прибирам мушкатата, защото все още цъфтят.
Желая ви спокоен ден! Hug

# 571
  • Пловдив
А ние изръчкахме един куп магазини за рокли в Асеновград. Девойката обляка поне 20 различни. Уж има избор, но като цяло повечето са ужасни. Модели, цветове, дантели... Кичурия. Докато нацелим модел, цвят, дължина, останах без крака. Но в крайна сметка взехме. Надвиших бюджета, сега ще мислим обувки, чанта и бижу.
Фло, за да видиш цвета, чукни в гугъл ral 3024 и ral 3026. Това са кодове на цветовете. По тях забъркват и боите в магазините.

А утре ни предстои последна партида лепене на тапети.

# 572
Направете така, че да ви е уютно и хубаво в малките неща и тогава животът ще уреди големите неща в същия стил и със същото основно усещане.

# 573
Здравейте, момичета.
Дунди, свършили сте чудесна работа с твоето момиче. То и аз като тръгна да обикалям, нищо не мога да си харесам.
Аз подготвям материали за олимпиада. Вчера обикалях за дамска раница. Най-после си харесах.
Навсякъде вече има коледна украса. Още малко остана! Nature Snowman

# 574
Здравейте момичета
Дунди чудесна рабита сте свършили и останалите атрибути ще харесате
ММ най- после е на родна земя, още не са се прибрали в къщи но поне са в БГ, довечера или утре ги очакваме, сега минават прегледи във ВМА. Децата подготвиха изненади и вече с нетърпение го очакват

# 575
  • София
Ей, че хубави новинииии!
ДИМИТРОВА, радвам се за теб и децата.За пореден път доказа, че си геройче. Даваме ти няколко дни отпуска. Няма да се явяваш пред строя за рапорт  Wink
ДУНДИ, не се съмнявам, че сте избрали стилна рокля. Цветът е много хубав. Представям си колко красива ще е дъщеричката ти.Спомних си как стягахме нашите деца за бала, че и още по-назад отидох, когато аз бях абитуриентка. Ех, красиви спомени. Даже албумите извадих, да погледам снимките...
ЛУННО ЦВЕТЕ, честита ти придобивка - раничка.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, и при теб още малко остана да чакаш. Ей го къде е 11.12. По-малко от месец.
Радвам се за всичко хубаво, което се случва в домовете ви.
Аз днес бях на среща с бабите в нашия любим китайски ресторант. Шумна, весела компания бяхме. Изкарахме си много добре. Заредихме батериите и от утре всяка по задачите си.
Желая ви спокойна вечер. Гушкам ви! Hug

# 576
По-важно от това да имаш семейство е да го съхраниш цяло и сплотено. Няма идеално семейство, но има идеал за семейство. С пожелание - уважението, доверието и вярата да не напускат дома ви.
И не забравяйте, че в семейното огнище - уютът и топлинката разпалват пламъка на любовта.Честит празник!

# 577
Честит празник

# 578
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!
Желая ви щастие!

ДИМИТРОВА, посрещна ли вече момчето си?

# 579
Честит празник и честит рожден ден на каката на Радинка, да ти е жива и здрава! Вече е 19мин от 22.11 ама ще ме прощавате за закъснението Innocent

Аз си чакам детето да се събуди да хапва, междувременно си цъкам хаха хайде лека нощ... Sleeping

# 580
Добро утро!
Това, което ни носи радост има право да влезе без да чака ред!
"Днес няма да бързам за никъде - обеща си тя.... Забелязала съм, че колкото повече бързаш, толкова по-бързо минава животът.... Искам да усещам вкуса на всеки миг поотделно, защото точно там се крие магията...."
Автор: Рая Видинска

Магично да ви е! Прегръдки!

# 581
Фло, дойде си най- после, дочакахме го

# 582
  • София
Привет, прекрасни!
Имаме си съботното позитивно настроение, благодарение на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Hug
ДИМИТРОВА,радвам се за вас. Пак ти е пълна къщата!
А аз днес бях на лекция. Отидох с големи надежди, но уви...Утре пак ще ходя, че и следващата събота. Мъка, мъкаааа.
Приятна и спокойна вечер! Hug

# 583
Здравейте и от мен!
Утре мисля да посетим изложбата на котки и след обед ще имаме гости. В петък живот и здраве ще летя към Германия. Имам притеснения за малкия, че в неделя бяхме на цирк с едно приятелче, което същата вечер се опъпчи - варицела. Сега се моля моя хубостник да не се е заразил или ако се е заразил да му проличи като се върна от Германия.  Имам и малко здравословни притеснения и това пътуване ми е като светъл лъч в тунел. Така че стискайте ми палци да стане както съм го запланувала и малкия да не се разболява.
Приятна вечер!

# 584
  • Пловдив
Чета си ви редовно аз, но няма какво да кажа, та само воайорствам Laughing
Димитрова, дойде времето, да сте всички заедно Heart Тъкмо за празниците Heart
Фло, не остана твоето Simple Smile Аз сериозно се замислям за още една магистратура Laughing ...Нали ми са малко другите 1000 неща... Simple Smile Имам нещо на ум за следващата година и ако не успея да го реализирам, една Киберсигурност сигурно ще запиша. Специалността е интересна и вълнуваща, а мен не ме свърта нищо да не правя, та да си уплътня времето Simple Smile
Пък и нали казват, че човек започва да загива в момента, в който спре да се развива Simple Smile
Живот и здраве, на есен с малката първокласничка и аз може да съм "заек" Laughing
Сети, приятно изкарване в Германия, а за варицелата не се притеснявай - по-добре да я изкара сега, докато е малък!

Аз днес цял ден съм сама и се чудя какво да правя - благоверния е дежурен, децата са при баба си... Аз какво да правя - обикалям магазините цял ден Stuck Out Tongue Closed Eyes Като се стъмни се прибрах и изчистих къщата и сега мисля, да си легна "с кокошките" и да се отдам на книжката ми (започнах "С очи на чародейка" малко с предрасъдъци, но успя да ме заинтригува).
И да Ви попитам - някой ходил ли е на Забраненото шоу на Рачков? С такъв мерак си взех билет, но нещо напоследък много се колебая, дали изобщо да ходя Laughing

Общи условия

Активация на акаунт