Съпруги на военнослужещи - 27

• 55 728
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Магазини ли... Тръгнах за чистачки за колата и течност за чистачки и полудях. Народ... пазарува се като за последно. Видях се в чудо. А черният петък щял да е другата седмица, 😂
Нямам време аз за учене, имам куп други неща, с тези преводи чета текстове на всякаква тематика. После казват, че съм била като енциклопедия.
Димитрова, прибра се твоето момче, времето лети, мина и това изпитание. Радвайте се сега един на друг. И момичетата сигурно са много щастливи.
На ММ му прекъснаха отпуската. То бива липса на организация, ама там положението е трагично. Луда работа.
Както и да е.
Лека вечер на всички.

# 586
Добро утро!
Когато времето разполага с мен - правя каквото мога.
Когато аз разполагам с времето - правя каквото искам.
Неделя - всяка минутка е на разположение.

Пак сте се развихрили. Фло, вчера ходих на зъболекар /не е толкова страшно Smiley/.
Димитрова, радвайте си се! Сети, всичко ще е наред! Дунди и Мъничето - не спирате бре.
При мен днес е ден за разкрасяване и за нищоправене. Мрачно е навън, студено, но какво да се прави, зимата чука на прага. Хубав ден!

# 587
  • София
Привет, прекрасни!
Днес си имаме именички - две Катерини. Желая им да са жизнени, весели, палави, умни и разумни. Няма да пожелавам да са красиви, защото няма на къде повече. Simple SmileДа растат заобиколени от хора, които много да ги обичат и да им се радват.
Вместо торта ви изпращам една хубава песен, с която съм емоционално свързана. Не минава случай да я чуя и да не търкулна една сълзичка.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ как си мечтая за такъв "свободен" ден. Наслаждавай му се.
СЕТИ, събирай багажа и смело напред. Не го мисли. Вероятността да се е заразил юнакът е 50 на 50. Мисли си за предстоящата среща със сестричката ти. Лек път!
МЪНИЧЕ, не прекъсвай традицията в блокчето да има студентка. Стягай се. На момчето ти сигурно ще му е хубаво да спи до студентка WinkА ние ще стискаме палци Simple Smile
ДУНДИ, никак не обичам да се мотая из магазините. Само ходя като теб - по необходимост. Онзи ден си взех от бензиностанцията течност за чистачки. Не обичам лудницата около празниците. Подготвям подаръците по-рано.
За ДИМИТРОВА и аз се радвам! Медената седмица вече мина, може да се явява на рапорт Mr. Green
Да се явят пред строя и двете свати - майките на Катерина и на Боян. stork-boy stork-girl Да рапортуват как се развиват чаветата.
ЛУННО ЦВЕТЕ,все да те питам,как се справяш с осмокласниците?

Хайде, останете си със здраве. Желая ви спокойна неделя. Hug

# 588
Привет и от нас, черпя ви за здравето на нашето малко слънчево момиче, Катеринчето... Фло, честит празник и на твоето Кати Heart ние сме добре горе долу, лошото време не ни харесва особено, защото не можем да излизаме и играем у нас.. Heart Eyes
желая ви успешна седмица и много усмивки Hug

# 589
Здравейте и от мен
Първо честит празник на малката Катерина,  и Фло на твоята пораснала Катерина, да растат много щастливи
Наистина вече къщата ни е пълна, децата са много щастливи, аь още повече. Мисията не била много напрегната, имали са малко обстрели, нооо според ММ това ще му е последната мисия, защото този път много сме му липсвали и вече не иска да се разделяме за толкова дълго време.
Сети не се притеснявай, не е толкова страшно да хванат варицела. Стягай спокойно багажа и се забавлявай

# 590
Здравейте, момичета.
Преди малко се прибрахме от едно малко пътешествие. Дори слънцето беше с нас.
Честит първи имен ден на малката Катерина и честит празник на Катерина Флоранс. Да бъдат здрави момичетата!
Димитрова, радвам се за вас.
Сети Бети, приятен път и на теб.
Мъниче, кога приключва играта на Нокиа?
Фло, забелязва се малка промяна при моите ученици. Ще стане, но трудно.
Дунди, приключихте ли ремонта?
Лека вечер!

# 591
  • Пловдив
Фло, Мис Ю, да са Ви живи и здрави именичките Heart
Фло, надявам се на другото да стане, но от суеверия ще си мълча Simple Smile А магистратурата няма да избяга Simple Smile
Цветенце, до 15.12 е срока Simple Smile Сигурно досаждам с всекидневните постове, но се надявам, да ме изтраете още 2 седмици Simple Smile
Днес може да спите спокойно - въздушното пространство е моя отговорност Simple Smile

# 592
Добре дошъл Понеделник!Eла ,влез и ме изненадай.
Потопете се в потока на деня, отпийте глътка щастие и бъдете добри, нежни, искащи и даващи...
За да видим красотата на света трябва да измием прозорците на душата си.

Хубав ден!

"Докато правиш своя избор в живота, не забравяй да живееш."
Самюел Джонсън

Честито на имениците със закъснение, но от сърце Purple Heart

# 593
  • София
Добро утро, прекрасни!
Благодаря за хубавите пожелания. Да ви се връщат многократно.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, колко хубаво е казано: ..."да измием прозорците на душата си"...
МЪНИЧЕ, нека ти се сбъднат желанията. А като се сбъднат, тогава ще ни кажеш. Нали знаеш, имаш палчета от нас. Simple Smile
ЛУННО ЦВЕТЕ, радвам се, че макар и бавничко, промяна има. Вярвам, че няма да се откажеш. Ще дадеш всичко от себе си.
ДИМИТРОВА, добро решение е взело твоето момче. Дано да удържи. Познат на ММ казва, че като дойде време за мисия и тръпката и емоцията го завладяват и пак е готов да тръгва.
МИС Ю, нищо, че времето е лошо. Обличайте се и пак излизайте. В Москва като съм била, на -10 по улиците пълно с майки и бебешки колички. Закалявай я твоята сладурка.
Днес не съм на тръстиката. Останах да чакам Спиди, да ми донесе пратка, да си прибера мушкатата от терасата и да подхващам последната за това следване курсова работа. Ще пиша за психологическите конфликти. Интересна тема си избрах.
Желая ви хубав ден. И ви прегръщам Hug

# 594
Привет, привет, при нас днес вали, гадно е, ама така ще е до пролетта, та не бива да се оплакваме хаха

Понеже тук доста мами четат, аз да кажа, че все още си търся ергономична раница на сносна цена, ако на някой му е вече излишна и иска да я предложи Heart

# 595
Добро утро!...Един добър ден винаги започва с три неща:
усмивка, надежда... и кафе!
Останалото ще дойде!

Последният ден на ноември, Андреевден - слънце и щипещ ветрец. Да му се насладим. Честито на имениците /ако има такива в нашата тема/. Усмихвайте се!

# 596
Здравейте момичета! Аз покрай звяра нямам много време. Вярно било че момиче се гледа по - трудно. Мис Ю замислете се кога ще си го вземете зетя 😂😂😂. Аз да попитам дали сте чули нещо за изплащанена лимитни книжки? Че при ММ има слухли,та той вика да видя мойте хора. Оставям ви ,че лъва е гладен.Честит празник на всички който днес празнуват.

# 597
Привет и от мен,
Радинка, давай го, ще направят баланса с моето кротушанче хахах Heart
Честито на всички празнуващи, да си носят имената със здраве..Hug
Дунди, къдееее сии? Нещо те няма тук дълго време, всичко наред ли е? Освен зимната почивка де Heart
За мен също е празник днес, точно преди 1 година на този ден видях 2те чертички, днес наречени Катерина... Heart
Мм беше наряд, исках да го изненадам на следващата сутрин, но не се сдържах, разплаках се и му се обадих... той както винаги беше хладнокръвен по телефона, ама как е изглеждал щях да се радвам някой да го беше снимал Grinning
Хайде оставям ви, отивам да играем на активната гимнастика, че дъщеря ми е активна за разлика от майка си Joy

# 598
Честит Андреевден и от мен! Според народния календар от днес денят започва да расте, колкото пшенично зърно. А аз в края на миналия век се сгодих на днешния ден. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да нагушкате бебетата от мен! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Радинка, миналата седмица бяхме на купон в Огняново. Все още всичко е цъфнало. Далии, мушката, сякаш е пролет! Много си обичам моя край!
Лека вечер!

# 599
  • Пловдив
Ами къде съм... На Боровец. Трети пореден банкет. Като се прибера, ще имам нужда от почивка от почивката. Като друг път. И се възползвах от басейн и сауна на макс. Днес стана студено, заваля и сняг, в момента работят и оръдията за изкуствен сняг. Утре ще има куп разочаровани деца, които ще трябва да си тръгнат, а пистите ще са бели.
Хотелът тези дни е пълен и тази лудница ми идва в повече.
Лека нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт