Съпруги на военнослужещи - 27

• 55 583
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Лунно цвете,  беше супер, особено като мрънках от не знам колко време.. та го навих ММ да ме придружи... хах, много е труден в излизанията.. ама си хапна с мен де Joy
Ох, голямо лежане му удрям последно време... сутрин до никое време, след обяд пак... сега пак съм се опънала Joy
Пък после 200 кг... ама ще ги свалям някак.. Rolling Eyes

# 76
Здравейте вече по светло
Мис Ю полежавай си сега ти се е паднало
Цветенце, хич не слушат, може би усещат че ми е нервно и те се измерват
Аз днес ходих на интервю за работа, но май няма да ме огрее защото нито образованието ми отговаря, нито имам опит с деца в риск и такива с трудности в обучението
Фло как върви ученето?

# 77
Добро утро

# 78
  • София
Добро утро, ДИМИТРОВА! Добро утро и на останалите красавици!
Вече съм на тръстиката. Днес е наситен ден. Започнах от рано, след малко пускам кепенците. После ще водим най-малкото чаве (бебчето на племеника) при ЛЛ да се запознаят, след това да си подновя електронния подпис, после в здравната каса, а след това по магазини (ако ми останат сили за това) Mr. Green
ДИМИТРОВА, една по една разпращам курсовите работи. До тук имам три взети изпита, в петък е следващия. Юнските не ги знам кой кога е. Само знам, че на 4.07 е последния - тест по Етика. После заминаваме с гаджето на село в компанията на четирите чавета, та до края на юли.Спирам до тук, че Патенцето идва. Хайде чао!

# 79
Добър ден,

Днес ми е крив ден.. спах до късно, но нещо неспокойно... още със ставането се изпокарах с ММ, нещо не ми е деня днес... напрегнато ми е.. то, ако не споделя с вас, та с кой... ама ще ми мине.. няма да се оплаквам повече.. отивам да обядвам.. хубав ден на всички!
Фло, поздрави на Патенцето и нейния чаровник, с на Сети малкия сладур, са двамата най-харесвани от мен малки чаровници! Heart Eyes

# 80
Фло, поздрави на Патенцето и нейния чаровник, с на Сети малкия сладур, са двамата най-харесвани от мен малки чаровници! Heart Eyes
хехехе Мис Ю, радвам се! И на другите дечицата съм сигурна, че са сладки, но сигурно не им качват снимки из фейса.
Аз днес съм значително по-добре. Значи да обобщя - 5 дни самолечние без ефект, тогава отидох при личния и последваха 3 дни лечение според неговата рецепта с биозин, вит. Ц и други глупости. Докато не излязох да отида на маникюр, да ме одуха вятъра и да ме заболят ушите. Това естествено стана стана в средата от трите почивни дни. Добре че намерих работещ УНГ на близо, та той ми предписа вече адекватно лечение и включи антибиотик. 3 дни минаха откакто пия антибиотик и чак днес на 4ия ден съм ок. Вчера бях заподозряла, че в аптеката не са ми дали правилния грамаж антибиотик и затова не усещам подобрение.... Но се надявам всички болести вече да са зад гърба. Малкото е пропуснало екскурзия с децата от градината миналата седмица, за което много ме е яд. Днес разбрах. Ама и те нашите госпожи не ползват никакви методи да ни информират като фейсбук, вайбър или нещо подобно, а само лепят бележки на вратата на градината....
Чудя се как да зарадвам малкия за първи юни. Тук в София ще има много мероприятия, но не съм решила къде да идем, за да е доволен той. То сигурно ще съм сама с него де, ММ сигурно пак ще работи в къщата, но поне вече се виждат резултати - детската и спалнята са готови за обзавеждане.
И така, в очакване съм на морето в края на юни в Ахтопол.
Фло, как се справяте с 4 внучета, браво на вас!
Мис Ю, кога ти беше термина? Купихте ли вече туй онуй?
Димитрова, ти как я караш сама на фронта? Активно ли търсиш работа? Аз от време на време преглеждам обявите.
Ох, малкия спи и мислех и аз да дремна, ама много шумно значи. Тук зад блока строят кооперация и няма 2 часа, няма 4 часа - чукат, лопат, викат. Като отворя другия прозорец пък се чува шума от улицата.... Май няма да спя. Въпреки че много обичам и сега като се върна на работа ще ми липсва.
Хайде до скоро!

# 81
Такаа, да намина да споделя и тук.. моята госпожица е отличничка, развива се перфектно за крехките си 31 седмици на които е в момента.. бях на последното 4Д днес, въпреки моето кръвно (което е в граници, но по-близо до горната) при нея нещата са супер.. вече е 1900 гр., сега следват прегледи през 10 дни през Юни и ако всичко е наред около 20ти юли ще се срещнем с нея вече.. спокойна съм вече, макар че сутринта ми беше напрегната..
Сети, купили сме някои неща, дрешки още не сме...ама никакви... но ще се активизирам скоро.. по-големите и важни неща мисля, че сме ги осигурили почти.. напредваме.. сега за Юни пазаруването ще ми е приоритет...

Добрее, пожелавам ви приятна вечер и преставам да ви занимавам със себе си Simple Smile

# 82
  • София
Привет, момичета!
СЕТИ БЕТИ, радвам се, че си по-добре. Браво на твоя майстор-полека лека напредва. Ще стане от хубава, по-хубава - вашата си къща!
МИС Ю, сега да ти обясня научно защо ставайки сутринта си се изпокарала с твоето момче. Ако не си спала добре през нощта или си спала недостатъчно - ето ти причината за сутрешната караница. Скоро и аз имах такъв случай. Не знам дали ви писах и цял ден ми беше чоглаво. Прибрах се и поисках прошка, а гаджето даже беше забравило за какво иде реч, та се наложи да му припомня. Изводът му беше: Е друго си е жена ти да ти обясни нещата научно. Завършихме приказките с прегръдка и целувка. WinkА ти МИС Ю се оглеждай за годеници на твоята кукла Simple Smile И на ПАТЕНЦЕТО, и на СЕТИ БЕТИ, че и на МЪНИЧЕТО юначетата си ги бива.  Laughing

# 83
Добро утро
Сети трудно я карам,нещо много съм се отпуснала,много ми липсва ММ, по цял ден плача, вечер не мога да спя.Чак не мога да се позная, днес ще ходя при личната да видим как вървят стойностите ми от диетата и ще говоря с нея, ако трябва да поговоря и с психолог, защото това не съм аз
 И моя дребосък изкара някакъв бърз вирус: 2 дни температура и зачервено гърло,е не ни се размина антибиотика. За работа се оказа че не мога да търся,вчера ми се обадиха от една градина да започна от Понеделник и свекървата ми сервира че тъй като и сестрата на ММ работела тя нямало да може да се справи с четири деца, макар че племенника вече е на четир и се чудя защо не го пращат на градина а са го командировали на село.И така не мога да се побера в кожата си от яд, защото толкова трудно се намира работа, а мен напрао ми се обадиха за да ме канят.Сега съм й сърдита и нито ще й се обаждам,нито ще ходя там,че малко не мога да премълчам и ще се скараме
Такааа оплаках ви се набързо, а сега малко да си похваля чавето: довечера школата в която рисува Джули имат изложба и тя участва с най-много картини
Фло,възхищавам се на такива баби като теб
Хубав ден от мен

# 84
Димитрова, а вашата градина не работи ли? Малката да е на Градина, а само голямата при бабата? Пък и ти ако започнеш, няма ли да си на смени, а не по цял ден?  Помисли, недей така от раз да отказваш. И аз мисля схеми за лятото, че още от тази седмица в нашата градина са сборни групи, а август ще има 1 група за крайно нуждаещи се от 4 градини....
Мис Ю, а име измислихте ли?

# 85
  • София
ДИМИТРОВА, мило момиче, започвам с теб, защото сега ти най-много имаш нужда от подкрепа. Всеки има трудни дни в живота. Сега е твоето трудно време. От стари хора знам, че всеки сам си е господар на нервите. Успееш ли ти да държиш юздите е добре, но изпуснеш ли ги - става лошо. Помисли си какво постигаш с ежедневния плач - ти си разстроена, изнервена, депресирана, а това неминуемо се отразява на децата. Те заслужават ли това? Не стига, че татко им го няма ( те също преживяват липсата му), а и мама е намусена и не се усмихва. Това е психотравма за децата. Понякога мъничетата развиват психосоматични заболявания - като астма, дерматит и т.н. Едва ли искаш това за твоите прекрасни кукли. А и твоето момче те е оставило ти да се грижиш за тях. на него също не му е лесно. Той някъде си, на пост без вас, а ти на пост у вас - при децата. Я се вземи в ръце! Мисли си за времето, когато ще го посрещнете. С всеки изминал ден това време се приближава. И спри да плачеш! Живи и здрави сте, а това е най-важното! За теб имам съвсем друга представа. Когато си мисля за теб, си казвам: Е това момиче е пушка! И семейство гледа, и къща с градина върти и следва. Е нима сега ще се скапеш??? Хвани се в ръце, миличка!!!
   Права е СЕТИ БЕТИ - не отказвай работата. Не се сърди на свеки, ами натовари децата и й ги закарай, пък да видим дали ще ги изхвърли. Започни работа-това ще ти помогне да пребориш депресията. Не прибягвай до сериозни медикаменти. Най-много да си вземеш Деанксид, да се поуспокоиш, да се отпуснеш. По 1 драже сутрин. Много помага. Сама ще усетиш кога да го спреш. Не се страхувай от пристрастяване. Ти ще го пиеш може би месец, два. Въпреки, че уча Психология, за сега не те съветвам да ходиш на терапия. Мисля, че сама ще се справиш. Не може ли поне Вики да е с теб в градината? Джули може да остане и при баба си. Иначе предлагам да ми я изпратиш-къде четири, там и пет ще гледам. Прегръщам те, миличка. Не отказвай работата! Това е твоя спасителен пояс!
Не отказвай!!!
Ох, дълго стана. Може ли да ти се обадя?

# 86
  • Пловдив
Димитрова, абсолютно подкрепям Фло! Не отказвай работата - ще ти помогне да се разсееш!
Времето тече и след някой и друг месец ще си се гушнете с твоето момче! Просто намери нещо, с което да запълваш времето си - било работа, било хоби, било спорт... Но да е нещо, което не те натоварва, а точно обратното - помага ти, да разпуснеш, да не мислиш!
Гушкам те!
Как е Джули? Вълнува ли се вече от предстоящата ваканция?
Цветенце, правя си - без такава не оставам вкъщи, макар че близо месец след приключване на кампанията не искам и да помириша рози Satisfied Имам чувство, че самата кожа ми мирише вече Laughing
Мис Ю, имаш пратка Wink Тази седмица не смогнах, да ти звънна, но другата ще се реванширам Simple Smile Само да се прибера окончателно.
Аз си отварям сега една биричка, ще си я изпия с кеф и си лягам, че едва стоя вече

# 87
Ето ме отново. Благодаря ви за подкрепата, споделих с вас защото ви чувствам като семейство.
Ходихме на изложбата, чудесно са се справили децата, страхотни картини с различни техники
Мъниче вълнува се, вече е направила план как ще я прекара. През целия Юни ще ходят по 2  часа в училище и ще правят различни интересни занимания
Мис Ю ако имаш нужда от нещо свиркай
Спокойна вечер момичета

# 88
Димитрова, всичко ще се нареди при вас, ние сме с теб, знаеш! Поне да си споделиш можеш.. а ние да подкрепяме виртуално...
Иначе щях да ви питам, че със Сети сте с по-малки дечица... какви термометри за бебе сте ползвали.. не знам какъв да купя, че да е функционален.. та ще ми е полезен някой съвет.. ще съм благодарна Blush
Мъниче, до Понеделник няма да съм в Пловдив.. след Понеделник ще пиша, за да се разберем.. Hug

Аз отивам да полегна, че нещо рязко ми се долежа Joy лека вечер от мен!

# 89
Добро утро
Мис Ю аз използвам и за двете деца от дигиталните термометри, имам и биберон,но не съм го използвала,ако искаш да ти го изпратя. Ако нещо ти трябва пиши, имам уред за затопляне на мляко, кошница, шезлонг. Другите неща ги раздадох

Общи условия

Активация на акаунт