Съпруги на военнослужещи - 27

• 55 588
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Влизам... Гледам... Няма кафе!

Добро утро Kissing Heart

# 91
Димитрова силни Hug знам колко е трудно и нашия тати го няма.Но не се отказвай от работата,колкото и да е сложно все ще се завъртят нещата.Фло благодаря ти мила,вече сме с ново зъбче,и то без зъболекар.Мис Ю аз с какато си бях на стария живачен,най му се доверявам,сега с бебо пак с него.Момичета оставям ви, че чакм за 4 Д искам да разбера пола а и да се успокоя, че всичко е ок.

# 92
Мис Ю, не мога да те посъветвам нищо за термомтър. Първият, който купих, беше дигитален и ставаше за чело и за ухо. Беше бая скъп, на някакво намаление го взех за около 70-80 лв, но нещо се повреди много бързо, а и не бях сигурна дали измерва правилно. После пък бях попаднала на информация, че тези дигиталните се препоръчват за деца над 3 год..... сега сме с обикновен електронен от аптеката за 6-7лв, е не е съвсем обикновен, накрая има глава на жабка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 93
Радинка чакаме новините за бебо

# 94
Бебо май ще е с розови гащи.Но не ми го потвърдиха на 100%.Здраво е и всичко му е наред,което за мен е най - важно.Не сме от срамежливите,подавахме дупе,махахме и всички пръсти вкусихме през прегледа.Като цяло вече съм спокойна.

# 95
  • Пловдив
Радинка, чудесни новини. А дали гащите са сини или розови, няма значение. Важното е да са обути на здраво дупенце. 😃
МисЮ, и аз имах електронен. Преди близо 18 години тук не се срещаха масово. Донесоха ми го чужбина заедно с анти Де гамаглобулина /за моя отрицателен резус фактор/ Имаше си пищялка т.е. когато температурата се стабилизира, започва да пищи. Но котката го бутна и му видя сметката след над 15 години вярна служба. Сега имам един без пищялка.
Димитрова, идвай в Пловдив, работа по градините се намира. Моя приятелка смени 3 колежки за една година. На края титулярката се принуди да прехвърли майчинството на свекърва си и се върна на работа, за да довършат учебната година като хората. И се усмихвай по - често, опитвай се да мислиш позитивно и си намира занимавки. Дано намериш начин да приемеш работата. Ще се разнообразиш.
Фло, ти си нашата гордост.
Девойката се прибра от Истанбул, много са доволни, много неща са разгледали. Преди малко изхвърча навън, щяла да участва в някаква викторина. Къде, какво, не разбрах.
Тук си стана жегаво, никак не го харесвам това време така.

# 96
Радинка чудесни новини
Дунди няма как, трябва всички да се преместим иначе ще ми е трудничко да пътувам всеки ден
Старая се да се срещам с позитивни хора и да се усмихвам, ще се преборя с това лошо настроение няма да се предавам

# 97
Здравейте, момичета.
Димитрова, ще се справиш. Гушкай си по-често твоите красавици. Всеки има трудни моменти, но така оценяваш щастието. Hug
Радинка, радвам се за вас с бебчето. Ния има ли предпочитания за пола на бебето?
И най-важното е всичко да приключи успешно.
Мис Ю, аз съм свикнала с най-обикновен термометър. Но все пак съм гледала бебета отдавна. Grinning
Колко е хубаво да очакваш да се появи едно малко човече, което трябва да отгледаш и най-вече да обичаш.
Лейди, как е твоя шеф? На колко годинки е вече?
Лека нощ.

# 98
Добро утроо, да сложа по едно кафенце.. да разведрим сутринта..
Благодаря за съветите за термометрите, ще се напасваме с бебка май в движение, добре е,че в днешно време всичко може да се купи веднага след като установиш,че ти трябва..
Радинка, много се радвам за добрите новини.. все така да продължава бебчето.. Heart Eyes

Ох, трябва да ставам, хайде хубав ден от мен и до скоро!

# 99
Здравейте и от мен, ние днес бяхме на открут урок в училище и след това Ваканция здравей
Ходих и на фризьор, а сега като гледам облаците очаквам пловдиския дъжд и при нас
Вече се чувствам по-добре благодарение на хапенцата,които ми е препоръчала Фло и на вашата подкрепа, е поплаквам си малко като го чуя по телефона, но така ще бъде няма как да не ми липсва
Започнах и подготовката за рожденния ден на Джули, реших да го направя в къщи на двора, всички ми казват че съм луда със 17 деца в къщи да го правя,но нали съм учителка ще се разберем. Приемам предложения за игри подходящи за 9 годишни деца
Мис Ю очаквай праткавъв Вторник най-късно
Сега ви оставям и отивам да си прибера Вики от градината докато не е заваляло

# 100
  • Пловдив
Димитрова, никакъв дъжд няма. Просто морето дойде до Пловдив. И плуваме.
Намери един аниматор. Сигурна съм, че всички ще са доволни от рожден ден на двора, детските центрове са им втръснали. Лични наблюдения.

# 101
Димитрова, аз предлагам Дунди да командирова нейната госпожица, нали вече има опит в аниматорството... така че мисля, че ще се разберете Joy
Това море беше специално за мен, щото нали няма да ходя на море тази година та то дойде в Пловдив, ама увиии... мен ме няма тамм Joy

# 102
  • Пловдив
А, може, може. Само да го вмъкне между изпитите. Ще им измисли нещо от игра на тронове. 😂 Вчера викторина е била на тази тема. Класирала се е на трето място и спечели ключодържател.
МисЮ, за теб го поръчахме морето, а ти... Но в Тракия не е било толкова наводнено колкото в нашия квартал. И задръстванията си ги биваше. Кючука ми е Венеция. 😃

# 103
  • София
Лелееее, Пловдив, голямо наводнение във вашия гарнизон. Що ви трябваше да викате морето при вас? Вижте, че МИС Ю не е в града. Mr. GreenДали пък появата на ЛЕЙДИ не предизвика тази природна "демонстрация" Wink ЛЕЙДИ, как си, с какво се занимаваш?
РАДИНКА, радвам се за хубавата новина. Няма значение какви гащури ще се веят на простора. Бебчето да е здравичко, ти също. Ей, че бебешко ще стане в нашето блокче. newsm68
ДИМИТРОВА, браво, миличка!Ще се справиш и този път и това ще е твоята поредна победа! Hug Както казва ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ - от як материал си направена! Дано времето да е хубаво, ще стане страхотно градинско парти на двора. bigdance2
Днес вечерта бяхме на изпит. Взех го, но оценките ще ни ги кажат след време.
Отивам да спя, че днес беше един дълъг ден...Лека нощ, милички.

# 104
Добро утро
Не е ли скъпичко с аниматор?
Дунди права си че са им омръзнали детските центрове.Аз исках в детски център че е по- лесно но Джули се бори със зъби и нокти да си го празнува в къщи
Фло, браво не се съмнявам че оценката отново ще е отлична

Общи условия

Активация на акаунт