Съпруги на военнослужещи - 27

• 54 451
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Аз съм на линия, организирам последни тарнспорти. Чудим се с колегите как и дали ще можем да навием шефа да не работим в дните покрай празниците, че то много разпокъсана работа. Ела в понеделник, после почивай 3 дни, после работи в петък, два почивни дни и пак един понеделник. 31 ви е работен ден, но едва ли ще ни накара да работим тогава.
Ударила съм го на игри в коледни календари, само една награда до тук. Забавлявам се.
Елхата е готова от началото на месеца, но е на терасата заради маца. Изпуснеш ли я и се хвърля отгоре ѝ. В хола имаме само лампички, но и тях бута от време на време. Абе Маца - белята.
Чакам един резултат от състезание по МАТ на девойката, който може да замести приемен изпит в ПУ. Ако е приличен, ще си спести някой и друг ангажимент на пролет.
На ММ пак му "разджуркаха" графика, обаче стана по-добре за него. Този път е доволен.
Някак си лежерно я карам през този декември. Какво ли ме чака през новата година... Надявам се само хубави неща.
Фло, подредената къща е признак на липсващ интернет. Домакинската работата не е заек, та да избяга.
Приятен ден на всички.

# 616
  • Пловдив
Да мина и аз на отчет...
Отбелязахме 8.12 традиционно Simple Smile За нещастие, едната колежка не можаха да дойдат с мъжа ѝ - служебни ангажименти Sad
Изкарахме си добре, видяхме се (то това ни остана - веднъж в годината да се съберем и видим).
Аз след празнуването си докарай и една настинка, та сега я боря с илачи... Дано се размина...
Украсени е вкъщи още от края на миналия месец, само едни лампички трябва да окача в кухнята на прозореца, но все не стигам до тях Sad
Стягаме лека-полека празниците и вече е ясна програмата Joy

# 617
Ето ме и меен.Украсата я слагам на етапивсички,че тъкмо започна и Боян се обади.Каката ни е на градина и вече се започна с ревността,но за сега май се справям.ММ го няма и чакам да видя дали ще си дойде за празниците.В общи линии едно ежедневие ме е подхванало приказка.😘😝

# 618
Привет и от мен, да ви драсна, докато чавето спи.. днес направихме сефтето на ергономичната раница, та изпратихме тати наряд и се разнасяхме 2 часа из квартала, ама така е, хора без работа Joy
Фло,този път не изброяваш ястия, защото казах, че ще дойда... много лесно се стряскашш Joy ама правилно, че покрай кърменето, ям мнооогоо.. май кърменето е само оправдание Joy
Ние още не сме украсили, тези дни ще е, празниците до последно зависят от графиците, никога не съм доволна, ама съдба..като работи човек на график е така, вече съм се примирила... тази година ще сме все вкъщи, че с малката нямаме много варианти, по Коледа ще сме при нашите, само двете, таткото ще дава наряди, общо взето това...
Сега да си оправя и прането и сме готови за игра Joy
Приятна вечер Heart

# 619
Привет
Ние се завърнахме от Лондон, много добре си изкарахме, Джули остана очарована и не искаше да се прибираме
Утре ще ни връчват дипломите и сега подготвям тоалет, прическа
 Ние украсихме миналата седмица за да можем по- дълго да се порадваме на украсата, искам още малко лампички навън да сложа
Хубава вечер и целувки

# 620
Здравейте, момичета. Да докладвам и аз:
 - Отметнахме първия коледен купон, беше много весело. За моя радост бяхме извън София и въздухът беше кристалночист.
- Благодаря за пожеланията за Никулден, но дъщеря ми празнува на 14.01 и не иска да има два празника.
- Украсихме класната стая, а у дома по-скромно, но аз съм почти цял ден на работа.
- Предстоят ми още няколко купона, смятам да се справя.

Имам да пиша няколко доклада за класа, което ме уморява вече, но още малко и идва ваканцията...
Лека нощ!

# 621
Момичета, стискайте палци. Синчето кацна в Париж, но нещо са му сменили полета и не знам кога ще се прибере.

# 622
  • Пловдив
Момичета, стискайте палци. Синчето кацна в Париж, но нещо са му сменили полета и не знам кога ще се прибере.

Не се притеснявай, във Франция стачкуват, а това се отразява на полетите. Ще се намери начин да го приберат.
А пък ако му се наложи да поостане там, може да поразгледа. Само да има с какво да стигне до града, че почти няма транспорт. Важното е да е в настроение за приключения.

Да си похваля дзверчето. Получи достатъчен брой точки, за да си осигури място в специалност по избор на математическия факултет на Пловдивски университет. Спести си изпити, а не мен някой и друг лев. Blush
И двете сме доволни.

В моята фирма купонът предстои, ММ и той ще ходи на купон с ротата. Но пропускаме купона на поделението на Боровец. Изчерпали сме си дните. Joy А и нали скоро бяхме там с три банкета един след друг, което ми дойде малко вповече.

# 623
dafinov list, стискам палци! Не се притеснявай, случват се и такива неща. Голям човек е, млад и знаещ, ще се оправи!

# 624
Дафонов лист, момчето ти вече е в Европа, спокойно. Стискам палци да си дойде бързо!
Дунди, поздрави на умното ти момиче. Каква матура си избра?
Лека нощ!

# 625
Чидесни новини тук днес, все така хубави неща да се случват! Heart Eyes
Ние тази година ще пропуснем банкетите и шумното празнуване на Нова година, нямаме баби наоколо и няма кой да ни гледа чавенцето, за да ходим на кОпооон Grinning

# 626
  • Пловдив
МисЮ, дай ми я, аз ще я гледам. Blush
Лунно цвете, най-вероятно ще е английски, защото няма да е балообразуващ за прием в университет. С МАТ рискува, миналата година матурата не беше много лека. А и няма да има нужда да се готви много. Достатъчно е натоварена и с държавен изпит.
Димитрова, честито дипломиране. Много хубава снимка видях.
Дафинов лист, на мен преди мноооого години ми се случи да изпусна самолет точно в Париж. Не по моя вина. Погрижиха се хората за всичко. Намериха ми полет, дадоха ми талон за храна и напитки. Е, повисях 8 часа на летището, но тогава все още пътувахме с визи и нямаше как да отида до града. Надявам се, че всичко се е подредило вече.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 09:46 от dundi73

# 627
Добро утро! Благодаря момичета, днес още малко постискйте палци. Ще лети днес за София, вчера с много нерви и подкрепата на България ер се наредиха нещата. Сега остава да се качи безпрепятствено на самолета. Ще пиша по-късно.
Дунди, браво на дзвера. Каква специалност иска?
На всички прегръдки!

# 628
Листенце още малко остана, имаш палчета от мен
Дунди браво на дзвера
Вчера  дипломирането беше много вълнуващо, имаше сълзи, смях, гордост от всичко по малко.

# 629
  • София
Привет, прекрасни!
Има толкова важни и вълнуващи събития, че не знам от къде да започна newsm78
ДИМИТРОВА, поздравления, миличка bouquet Честито дипломиране! Хайде сега, смело напред и нагоре! Желая ти успешна реализация.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, мислено те подкрепям в чакането! Пиши, като си гушнеш момчето.
ДУНДИ, радвам се на успехите на твоята красавичка! Че коя е майка й? Освен детето да е блестящо, други варианти не виждам! На къде мисли да се насочи?
МИС Ю и аз да предложа едно рамо. Все за една вечер бих се справила с отглеждането на мома Катерина. feeding newsm07
ЛУННО ЦВЕТЕ, на 14.01 пак ще го поздравим твоето момиче Simple Smile
СЕТИ БЕТИ, как е твоето юначе?
РАДИНКА, как е бебчо, добре ли се храни? А с каката бъдете много внимателни. Сама си усетила ревността й. Какво да се прави? Детронирана е от този малък нашественик. Внимавай, не я оставяй сама с него.
МЪНИЧЕ, кога да очакваме резултат от Нокия?
МОМИЧЕТА, къде ще посрещнете Новата година? За МИС Ю и РАДИНКА не питам  hahaha 1crib 1crib

Общи условия

Активация на акаунт