НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 850
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
а на мен и двата цвята ми харесват. Просто изглеждаш различно/мименце/, като две различни жени.
много хубави двете снимки на Никси.

ефорина - квот направиш Simple Smile на мен ми писна да вися в квартала и почвам да си правя малки пътешествия с количката.

# 106
Миминце, аз пък не мога да разбера дали момичето с тъмната коса, сивите очи и белия пуловер си ти. Ти ли си? Ако да - лелееее, каква невероятна промяна. Ама кажи дали си ти, че направо не мога да се ориентирам.

# 107

Миминце, аз пък не мога да разбера дали момичето с тъмната коса, сивите очи и белия пуловер си ти. Ти ли си? Ако да - лелееее, каква невероятна промяна. Ама кажи дали си ти, че направо не мога да се ориентирам.

И аз не разбрах къде си с другия цвят  Embarassed

# 108
# 109
Уф, Тити, добре, че си ни ти. Мерси.
Миминце, чудесно ти седи, много ми харесва. Ама ти и преди си си била хубава. Laughing

# 110
  • Пловдив
Здравейте мами и бебоци.
Съжалявам че не съм се включвала скоро но Белослава беше малко болна и както често става тръгне ли се веднъж по доктори няма спирка  Embarassed Тръгнахме да едно, откриха друго и сега сме в лека паника  Confused Надявам се всичко да мине скоро.
Искам да споделя с вас нещо, като предварително се извинявам ако вече е ставало въпрос за това. В последния брой на списание Моето бебе и аз има притурка за бебешка кухня. Много добре /поре според мен/ са подбрани манджите. Има всякакви видови пюрета, каши и десерти за деца от 6 до 18 месеца.
Толкова за сега. Желая приятно лято на всички!   bouquet

# 111
  • Gabrowo->Sofia
Линката, каквото и да са ви паникьосали бързо да минава. За списанието не знаех, може и да го потърся.

Днес имахме гости. Семейство с бебче на 2 месеца. Едно такова, мъничко ми се видя, а Ванката и той го гледаше и се чудеше  Grinning

# 112
Линката, без паника само. Щом не казваш какво е, мога само да ти пожелая бързо да се оправяте.

списанието случайно си го взех, висейки пред детската кухня в квартала, докато се разтикат мамите, за да питам какви са им условията. В крайна сметка не ми харесаха условията и си купих списанието със 130 рецепти - доста прилични, мисля, без недомислици.

Имам леки коремни мускули. Седя и си ги гледкам  Mr. Green
а съм сготвила 4 неща за вечеря. Онова завъртяното пиле, пилешка супа, салата моркови със сусам, пържени картофи и за десерт диня. Това последното ще го копна за онази тема в готварския  Mr. Green

# 113
аз пък направих ултра връткавата целувчена торта. току-що я приключих. а започнах към 10.30. освен това врътнах и крем-карамел (защото останаха много жълтъци) и крем от кафе еспресо, сметана и праскови. а междувремнно, докато докато печах 3-ти блат на тортата, отскочих до щъркел и купих подарък за бебешкото събитие, на което бях между 3.30 и 5.30 - нашите кумци правиха погача, изпълнена съвместно с рожден ден на таткото на бебето. скапана съм. но доволна. остава и тортата да е ок.

а, само да споделя - бебето (тя) е на 4 месеца (погачата е сега, защото до скоро бяха в полша), дълго е 68 см и тежи 7500. абсолютен гигант. вярно, че таткото е 2.10, ама пук майката е 1.60.

тити - аз днес съм още -0.5 кг, т.е. общо стават 4.5. коремни плочки нямам. но и никога не съм имала.

# 114
Здравейте. Ние днес щяхме да ходим на плаж, но заваля.Затова бяхме пак на разходка в парка.
Кити пак не искаше да яде нейните манджи, но яде баница и зрял боб с хляб.  Embarassed ShockedНе знам за кюфте, може и да яде.Май ще спирам кухнята.
Линката дано всичко се оправи.
Тити, браво на теб. Къде намери време за 4 манджи.
Мименце, супер изглеждаш. Аз трудно те познах, обаче.
Никси, много голяма шапка. Гого е страхотен пич, ама аз си знам моя зет  Laughing Mr. Green

# 115
майче, преди да започна с честитките, я потвърди- днес ли ти беше рд?  Mr. Green или е утре.
чета аз внимателно между редовете, но "съб-нед имам рожден ден" ме затрудни  Laughing

Последна редакция: сб, 08 юли 2006, 20:17 от ukadreams

# 116
# 117
привет и от нас,
вчера ни премериха 7200 - казаха ни , че сме супер  Wink
Днес пък изкарахме 8 часа по магазини и заведения и къде ли не  Wink просто и тук започнаха летните разпродажби. В тяхна чест пак напълних къщата с какви ли не неща! Моя мъж се хвана за главата, но аз си харесвам всички покупки  Laughing
майче и тити, страхотно сте си наготвили . Тити, аз много обичам салата от моркови, но до сега не съм слагала сусам. Слагам само зехтин, лимон и сол. ще взема да пробвам със сусам  Wink
поздрави на всички празнуващи  Wink

# 118
Добър ви вечер мацки Hug

Браво на Тити и Майчетоbouquet  bouquet  bouquet
Аз с моя скапан монитор/екранът ми е много тъмен/ въобще и не намерих разлика от преди и сега в снимките на Мименцето. Rolling Eyes И въобще всички със сменен цвят на косата да ме извинят, но проблемът ми е технически. Да взема да го побутна тоя монитор да падне, че да вземем нов Mr. Green някои снимки са ми толкова тъмни, че направо нищо не се вижда Shocked
Вивитаааааааа, аааа значи и ти си била на пазарен лов днес Grinning Аз се хиля като тиква, защото ако знаете какви неща на какви народни цени си взех от Kookai ще паднете doh. Правят едни намаления на почти всичко от по 50%, имах чувството, че ей така са си поиграли с етикетчетата. Мъжо само дето пък не се скара с една продавачка. Жената ми обясняваше, че двете неща, които пробвах са много красиви по отделно, но заедно не пасвали/за което бях абсолютно съгласна с нея/, а той "как така? Много добре си стоят заедно!" hahaha Аз пък за първи път да съм съгласна с продавачка. Laughing Обаче накрая срам, срам  Embarassed Embarassed Embarassed Забравих си кода на картата Embarassed Embarassed Embarassed, малеее как ме изгледа касиерката все едно че съм я откраднала. Толкоз срам май досега не съм преживявала наведнъж.
Поло за първи път яде в търговски център/своето си пюре де/ и май смяната на обстановката не му направи впечатление. А неща за купуване за вкъщи? - вече е тема табу - няма място и това е.
Мъж ми си купи обувки и къси панталони/бермуди/, там пък другия гаф - взехме панталоните от Burton, на още по-народна цена/май и в България ще са по-скъпи/ и си излязохме от магазина, ходихме до WC-то, нахранихме Поло, мотахме се в търговския център и по едно време мъж ми дърпа панталоните от количката на Поло и ме пита платили ли сме ги? Shocked Shocked Shocked Казах му, че такъв спомен нямам и наистина това пластмасовото нещо против крадене си стоеше на панталоните.Crazy Embarassed Embarassed Embarassed Върнахме се и платихме, пък те не бяха и разбрали, че сме си тръгнали ей така от магазина Laughing
И да се похваляяяяяя ПОЛО от днес ме целува!!! Crazy
Като ми мацне една голяма захапка на бузата и после се хили като тиква, и е много щастлив - е това наистина ме разтопи!!!! Heart Eyes
Хайде лека нощ Flutter

Последна редакция: нд, 09 юли 2006, 01:16 от Pollia

# 119
  • Съвсем в края на света
 nbirthday Tada
Майче, а честит ти рожден ден!
Да си жива и здрава!
Да си напълниш къщата с необходимия брой кремове-мечки и щастие!
Искам си и парченце от торта, ама абсолютно реална Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт