Д-р Джак Антониу и д-р Румен Христов от Bellissimo Clinic са специалисти по естетична медицина и гинекология и са част от обучението на Академия "DEKA" Florence, Italy. Те ще ви запознаят с процедурата MonaLisa Touch®.
MonaLisa Touch® е процедура за функционално подмладяване на интимните части, базирана на специален фракционен лазер CO2, специално създаден за лигавицата на влагалището.  
Вагиналното подмладяване е много благоприятно за жени след нормално раждане и дава 50% желани резултати още от първата процедура.Ако вие страдате от:
-Уринарна инконтиненция (Изпускане на урина при кихане или по време на спорт)
-Болезнен полов акт
-Вагинална атрофия (след нормално раждане или менопауза)
-Интимен дискомфорт (сухота, парене)

Помислете за вагинално подмладяване с MonaLisa Touch®!

Mona Lisa Touch® е най-иновативният и единствен в България лазер за нехирургично лазерно вагинално подмладяване, който противодейства на ефектите на вагиналната атрофия. С негова помощ извършваме просто 20-минутно лечение, което доставя точното количество топлина, стимулиращо регенерацията на вагиналната тъкан, възстановявайки силата на вагиналната стена и кръвоснабдяването.Вагинален дискомфорт, изразяващ се в сухота, парене или уринарна инконтиненция, може да се появи по време на пременопаузата или след нормално раждане.
Най-често срещаната причина за появата му е атрофичен вагинит – заболяване, което може да повлияе неблагоприятно на живота ви и връзката ви с партньора.
MonaLisa Touch® е най-иновативното 20-минутно лечение без болничен престой и болка.

*Съветваме ви след лечението да се въздържате от сексуален контакт в продължение на 5 дни.
Курсът на лечение изисква три процедури по 20-минутни лечения, разпределени на месечни интервали.


За допълнителна информация:
Процедурата MonaLisa Touch®
Белисимо Клиник
София, 1618, България
Бул. „България“ 102
Тел. 070 070 888

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 19:32 от Pедактop