Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 208
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, репелентите в ДМ стават ли, ще ни изядат комарите тази година, препоръчайте ми нещо ?🌸

# 571
Аз ползвам детския спрей Бочко и май действа.

При нас ремонтират единия ДМ и ходих в далечния ми да търся маските на Балеа. Имаше само два вида...

# 572
Изпробвала съм абсолютно всичко от аптечната мрежа и единственото, което действа наистина е SOS на Кокона. Първо мажа с крема, а след това пръскам дрехите и по косата на детето, защото я хапят даже по главата гадните комари. Бочко, Аутан, Брос, Офф и едно ня Биотреид(забравих му името) не вършат никаква работа според моя опит.

# 573
Най-добрият репелент който съм ползвала е на Биотрейд, но беше преди няколко години, не зная дали не са му развалили качеството. В последните години ползвам оранжевият Аутан, доволна съм.

# 574
С Бочко и Биотрейд ни изядоха , ще пробвам Кокона, четох някакви гривни и тях ще взема Sad

# 575
В новата брошура на Дм, има намаление на 50% на дамска система за бръснене на wilkinson. Имате ли мнение за нея ?? Simple Smile

# 576
  • София
Пробвах я, не ми хареса. Предпочитам самобръсначките от същата марка с четири ножчета. Потърси в гугъл имаше няколко блог поста за системата.

# 577
С Бочко и Биотрейд ни изядоха , ще пробвам Кокона, четох някакви гривни и тях ще взема Sad

Пробвала съм силикониви, кожени гривни и лепенки срещу комари, гривните освен че миришат приятно и свежо, друго не правят.
Аз търся нещо срещу кърлежи. На повечето пише, че са подходящи срещу комари и кърлежи, но след като не предпазват от първите, силно ме съмнява да са ефективни срещу вторите. Голямо обяснение му дръпнах. Grinning Вие какво ползвате?

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 16:57 от ina-mina

# 578
Оранжевият Аутан. Като се имам предвид че съм любимка на кърлежите, щом се прибирам от вилата без кърлеж значи действа.

# 579
гривните не пазят от нищо - от дерматолог знам, че има някакъв шанс да вършат работа, ако на всеки крак и на всяка ръка имаш, но тялото остава незащитено
от същия лекар знам, че кърлежите изобщо не се впечатляват от спрейове и мазила - механичното пазене е най-добро напр. лек панталон, затъкнат в чорапите
знам, че е смешно, но само така ходя на планина, а най-често при пика на кърлежовото време изобщо не ходя просто защото ме е страх от гадините и болестите, които разнасят

допълвам - винаги съм добре напръскана върху кожата и дрехите, не съм противник на нито едно антикърлежово средство

# 580
Ще го взема задължително тогава. Мен също ме ужасяват и знам, че да се пазиш като избягваш потенциални места, където обитават гадовете е най-добре, но не мога да спра детето да тича от време на време в тревата в парка. Като рових някъде в стари теми за средства срещу кърлежите прочетох мнение, че лекар бил казал да се маже кожата с олио, за да не се "закачат". Аз за първи път срещам такова твърдение и не виждам особена логика, но знае ли човек.

# 581
Аз знам, че се мажат с олио и започват да се въртят, но не се сещам по часовника или обратно беше. Така се вади целия без да остане "жилото".

Миналата година ползвах червения Аутан, но бързо свършваше. Сега съм на Биотрейд, но съм го ползвала само няколко пъти и не мога да дам още мнение.

# 582
Мен и с чорапогащник и панталон, пак са ме полазвали....големи са ми фенове, 10 човека да има, при мен ще дойдат. 😡😠

# 583
Препоръчайте ми хубав топ лак за нокти, с който лака да се задържа наистина повече време. Simple Smile

# 584
леми, знам - може да си опакован целия и да намериш в или под косата си - там е особено гадно, защото нямам как да го намериш докато е малък
сори за офф-а

Общи условия

Активация на акаунт